Lediga jobb som Bibliotekarie i Alvesta

Se lediga jobb som Bibliotekarie i Alvesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alvesta som finns hos arbetsgivaren.

Bibliotekarie

Ansök    Jan 3    Alvesta kommun    Bibliotekarie
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att a... Visa mer
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

I Alvesta kommunkoncern är vi ca 2000 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier som varje dag arbetar med att göra skillnad för våra invånare. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på ”Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Alvesta kommun arbetar utifrån en styrmodell som bygger på tillitsbaserad ledning och styrning med fokus på Agenda 2030.
Vill du vara med på vår spännande resa med siktet inställt på hållbar samhällsutveckling?ARBETSUPPGIFTER
Som bibliotekarie hos oss ansvarar du för att driva och vidareutveckla det integrerade folkbiblioteket i Moheda. I uppdraget ingår också tjänstgöring på biblioteket i Alvesta. För att trivas i rollen som bibliotekarie behöver du särskilt tycka om att arbeta med barn och unga och programverksamhet. Du kommer erbjuda professionell informationsförmedling och god service till våra besökare. Du arbetar aktivt med omvärldsbevakning och har idéer om hur verksamheten kan fortsätta utvecklas och vara relevant för våra användare.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har magister eller universitetsexamen inom biblioteks- och informationsvetenskap eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenheter av arbete inom bibliotek samt av att arbeta inom politiskt styrd organisation. Du är en inspirerande, kreativ och flexibel person som gillar mötet med människor och medier.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre