Lediga jobb som Administrativ assistent i Alvesta

Se lediga jobb som Administrativ assistent i Alvesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alvesta som finns hos arbetsgivaren.

Administratör till IF Metall

Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor? Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på... Visa mer
Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör
Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor?
Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar?
Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på struktur och att du har god systemvana. Du har i huvudsak ansvar för:
Administration av medlemmars in- och utträden, övergångar
Har kontakt med medlemmar via mail och telefon 
Tar emot besök över disk på expeditionen
Hantera det dagliga flödet av fakturering, inbetalningar, påminnelser och krav
Avstämningar och uppföljningar  
Andra administrativa arbetsuppgifter

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och administration, gillar struktur, ordning och reda och framför allt gillar att ha mycket kontakter med medlemmar, företag och organisationer. 
Du är van vid att arbeta i olika affärsstödssystem och program. Du får också gärna ha goda kunskaper i att arbeta i Excel. Du är självgående med en utvecklad planeringsförmåga, samtidigt som du är flexibel och kan hålla många bollar i luften samtidigt. 

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, engagerad, lyhörd, nyfiken och utåtriktad. Du är lösningsorienterad, serviceorienterad, kommunikativ och en mycket god lagspelare som gillar att samarbeta. Du och dina kollegor är måna om varandra och gruppen. Det är viktigt för dig att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och att arbeta med hög noggrannhet. Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter. Självklart behärskar du svenska i tal och skrift.

Detta får du också  

IF Metall är en ansvarstagande, stabil och långsiktig arbetsgivare.
Förutom en grundlig introduktionsutbildning, får du kontinuerlig vidareutbildning för att säkerställa din och organisationens utveckling.
Som medarbetare på IF Metall har du tillgång till en rad förmåner som berikar både din karriär och underlättar ditt vardagsliv!

Uppdraget är en direktrekrytering till IF Metall som erbjuder en tillsvidareanställning!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 5 maj 2022 Visa mindre

Försäljningsadministratör

Ansök    Jan 23    Vida AB    Administrativ assistent
Vilka är vi? Vida Packaging är Nordens ledande och modernaste tillverkare av träemballage. Vi ingår i Vida-gruppen, som är en av Sveriges största aktörer inom skog- och träindustrin och vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs. ARBETSUPPGIFTER Vad innebär rollen? Vi söker dig som vill bli det administ... Visa mer
Vilka är vi?
Vida Packaging är Nordens ledande och modernaste tillverkare av träemballage. Vi ingår i Vida-gruppen, som är en av Sveriges största aktörer inom skog- och träindustrin och vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.

ARBETSUPPGIFTER
Vad innebär rollen?
Vi söker dig som vill bli det administrativa navet i vårt försäljningsteam i Hestra. Du kommer framför allt att arbeta med lageradministration, fakturering, orderhantering och leveransbevakning. Arbetet innebär mycket service gentemot våra kunder, men också daglig kontakt med såväl säljare som produktionsansvariga. Under året kommer vi att implementera affärssystemet Monitor.

KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete och är van att ha kundkontakt. Du är serviceinriktad, social och har ett strukturerat arbetssätt. Framför allt uppskattar vi ditt engagemang, din initiativförmåga och din vilja att ta ansvar. Erfarenhet av Monitor är meriterande. Visa mindre

Administratör

Mark & Miljö i Ljungby AB fortsätter att växa och därför söker vi nu en strukturerad och driven person med intresse för administration. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att stötta avdelningens platschef och arbetsledare i de olika projektens administrativa arbetsuppgifter. I din roll ingår det att skapa goda förutsättningar för den administrativa processen och som administratör på Mark & Miljö i Ljungby ska du bidra till att effektivisera och... Visa mer
Mark & Miljö i Ljungby AB fortsätter att växa och därför söker vi nu en strukturerad och driven person med intresse för administration.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att stötta avdelningens platschef och arbetsledare i de olika projektens administrativa arbetsuppgifter. I din roll ingår det att skapa goda förutsättningar för den administrativa processen och som administratör på Mark & Miljö i Ljungby ska du bidra till att effektivisera och strukturera arbetsflödet. Konkreta arbetsuppgifter kan exempelvis vara:
Administrering kring tidrapporter och säkerställa att de är korrekta och redovisas på rätt sätt.
Göra fakturaunderlag.
Ta fram dokumentation som projektmappar, rivningsplaner, arbetsmiljöplaner, slutdokumentation etc.
Tillsammans med arbetsledaren administrera uppgifter innan, under och efter projektet genom bland annat arbetsberedning, dagbok, tidrapporter och fakturering.Kvalifikationer och erfarenhet
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av en koordinerande och administrativ roll, meriterande om det varit inom anläggningsbranschen. För att vara aktuell för tjänsten besitter du minst följande kvalifikationer:
• Avslutad gymnasieexamen
• Goda kunskaper i Office 365
• Arbetat i olika verksamhetssystem
• Behärska svenska i både tal och skrift
• Körkort B


Personliga egenskaper
För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt där du tar ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Som person har du god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och tydlig i din kommunikation. Du är inte rädd för att ta egna initiativ och har lätt för att ta dig an nya uppgifter och förståelse för vad som behöver göras. Du tvivlar aldrig på att hjälpa en kollega eller att prioritera om arbetsuppgifter om det så behövs. I denna tjänst kommer vi lägga stor vikt vid personliga genskaper.
Arbetsområde: Kronobergs län
Placeringsort: Alvesta
Som administratör hos oss kommer du få en varierande roll med en viktig funktion i företaget.
Tycker du detta låter intressant, sök då tjänsten redan idag! Intervjuer och urval kommer att ske löpande. Visa mindre

Verksamhetsområde Ordinärt boende söker Bemanningssamordnare

Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att a... Visa mer
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

I Alvesta kommunkoncern är vi ca 2000 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier som varje dag arbetar med att göra skillnad för våra invånare. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på ”Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Alvesta kommun arbetar utifrån en styrmodell som bygger på tillitsbaserad ledning och styrning med fokus på Agenda 2030.
Vill du vara med på vår spännande resa med siktet inställt på hållbar samhällsutveckling?

Vi söker en bemanningssamordnare som i första hand arbetar med bemanningsplaneringen för hemtjänsten i Östra och Västra delarna av Alvesta tillsammans med chefen för dessa enheter.

ARBETSUPPGIFTER
Huvudarbetsuppgifter kommer att vara att hantera planerad och akut frånvaro, planering av besök och insatser i planeringssystemet samt samordning av schema. Det är din uppgift att se till att personalens turer blir upplagda så att omsorgstagarnas behov och önskemål kombineras med ett effektivt resursutnyttjande och god arbetsmiljö för personalen. Tillsammans med enhetschef och personal har du en nyckelroll i schemaprocessen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en utbildning inom administration, vård- och omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi vill också att du har arbetat inom omsorgen i en roll där det ingått planering- och/eller samordningsuppdrag och att du känner dig väl insatt i dessa arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att trivas i rollen som samordnare/planerare har du förmåga att lösa uppgifter i en arbetsmiljö med tidvis hög arbetsintensitet. Du har en god datorvana och har kunskaper i system som till exempel Life Care, TES och Time Care/multiacess. För att lyckas i tjänsten som bemanningssamordnare hos oss krävs att du är stabil, självgående, strukturerad och har en problemlösande analytisk förmåga. Därtill har du ett genuint intresse både för omsorg/omvårdnad och planering och logistik. För tjänsten krävs att du behärskar svenska i tal och skrift.

Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift och du trivs med att arbeta i en roll med många kontaktytor.

ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare. Visa mindre

Bemanningssamordnare till verksamhetsområde Ordinärt boende

Ansök    Apr 29    Alvesta kommun    Administrativ assistent
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att a... Visa mer
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

I Alvesta kommunkoncern är vi ca 2000 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier som varje dag arbetar med att göra skillnad för våra invånare. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på ”Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Alvesta kommun arbetar utifrån en styrmodell som bygger på tillitsbaserad ledning och styrning med fokus på Agenda 2030.
Vill du vara med på vår spännande resa med siktet inställt på hållbar samhällsutveckling?

Vi söker nu en bemanningssamordnare till verksamhetsområde ordinärt boende inom Omsorgsförvaltningen för att förstärka under sommarperioden. Är det dig vi söker?
Vårt mål är att du ska må bra på din arbetsplats. Som anställd hos oss är du basen för den kvalitet och utveckling som kännetecknar omsorgen och vården om äldre och personer med funktionsnedsättning i Alvesta kommun. Tillsammans skapar vi en trygg och behaglig vardag för omsorgstagarna och en god arbetsmiljö för oss som arbetar inom verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten ingår att arbeta med schemaläggning och planering av hemtjänstinsatser. Inom våra verksamheter har vi omsorgstagaren i fokus och möter den enskilde, dess närstående och varandra på ett respektfullt och professionellt sätt. Det handlar lika mycket om gott bemötande och förståelse för andra människors behov och känslor, som att arbeta med omsorgsuppgifter och service.

KVALIFIKATIONER
För tjänsten krävs kunskap om och intresse för administrativa arbetsuppgifter såsom schemaläggning och planering av hemtjänstinsatser. Vi använder TES-Planerare när vi planerar våra insatser så har du tidigare erfarenhet av det systemet ser vi det som ett plus. Du ska dessutom ha kunskap om och intresse av tekniska hjälpmedel inom omsorgen.

Ditt arbetssätt kännetecknas av ett lugn, flexibilitet, engagemang och samarbetsförmåga. Vi tror även att du som söker har en stark egen drivkraft, är lösningsfokuserad och har god förmåga att arbeta självständigt. Du bemöter såväl kollegor som omsorgstagare på ett respektfullt sätt och är bra på att bygga relationer och är lyhörd för individers olika behov. I arbetsuppgifterna ingår det att ha ett gott samarbete med kollegor och andra professioner samt att vara lyhörd och bemöta närstående på ett professionellt sätt. Vi lägger därför stor vikt vid din personlighet.

Att dokumentera i verksamhetssystemet Life Care är en viktig del av det dagliga arbetet och vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med dokumentation i det systemet.

För arbetet krävs att du behärskar svenska i skrift och tal samt att du har B-körkort.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Administratör till IF Metall

Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor? Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på... Visa mer
Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör
Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor?
Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar?
Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på struktur och att du har god systemvana. Du har i huvudsak ansvar för:
Administration av medlemmars in- och utträden, övergångar
Har kontakt med medlemmar via mail och telefon 
Tar emot besök över disk på expeditionen
Hantera det dagliga flödet av fakturering, inbetalningar, påminnelser och krav
Avstämningar och uppföljningar  
Andra administrativa arbetsuppgifter

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och administration, gillar struktur, ordning och reda och framför allt gillar att ha mycket kontakter med medlemmar, företag och organisationer. 
Du är van vid att arbeta i olika affärsstödssystem och program. Du får också gärna ha goda kunskaper i att arbeta i Excel. Du är självgående med en utvecklad planeringsförmåga, samtidigt som du är flexibel och kan hålla många bollar i luften samtidigt. 

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, engagerad, lyhörd, nyfiken och utåtriktad. Du är lösningsorienterad, serviceorienterad, kommunikativ och en mycket god lagspelare som gillar att samarbeta. Du och dina kollegor är måna om varandra och gruppen. Det är viktigt för dig att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och att arbeta med hög noggrannhet. Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter. Självklart behärskar du svenska i tal och skrift.

Detta får du också  

IF Metall är en ansvarstagande, stabil och långsiktig arbetsgivare.
Förutom en grundlig introduktionsutbildning, får du kontinuerlig vidareutbildning för att säkerställa din och organisationens utveckling.
Som medarbetare på IF Metall har du tillgång till en rad förmåner som berikar både din karriär och underlättar ditt vardagsliv!

Uppdraget är en direktrekrytering till IF Metall som erbjuder en tillsvidareanställning!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 5 maj 2022 Visa mindre

Administratör till IF Metall

Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor? Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på... Visa mer
Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör
Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor?
Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar?
Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på struktur och att du har god systemvana. Du har i huvudsak ansvar för:
Administration av medlemmars in- och utträden, övergångar
Har kontakt med medlemmar via mail och telefon 
Tar emot besök över disk på expeditionen
Hantera det dagliga flödet av fakturering, inbetalningar, påminnelser och krav
Avstämningar och uppföljningar  
Andra administrativa arbetsuppgifter

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och administration, gillar struktur, ordning och reda och framför allt gillar att ha mycket kontakter med medlemmar, företag och organisationer. 
Du är van vid att arbeta i olika affärsstödssystem och program. Du får också gärna ha goda kunskaper i att arbeta i Excel. Du är självgående med en utvecklad planeringsförmåga, samtidigt som du är flexibel och kan hålla många bollar i luften samtidigt. 

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, engagerad, lyhörd, nyfiken och utåtriktad. Du är lösningsorienterad, serviceorienterad, kommunikativ och en mycket god lagspelare som gillar att samarbeta. Du och dina kollegor är måna om varandra och gruppen. Det är viktigt för dig att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och att arbeta med hög noggrannhet. Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter. Självklart behärskar du svenska i tal och skrift.

Detta får du också  

IF Metall är en ansvarstagande, stabil och långsiktig arbetsgivare.
Förutom en grundlig introduktionsutbildning, får du kontinuerlig vidareutbildning för att säkerställa din och organisationens utveckling.
Som medarbetare på IF Metall har du tillgång till en rad förmåner som berikar både din karriär och underlättar ditt vardagsliv!

Uppdraget är en direktrekrytering till IF Metall som erbjuder en tillsvidareanställning!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 5 maj 2022 Visa mindre

Administratör till förskola och fritidshem

Ansök    Apr 25    Alvesta kommun    Administrativ assistent
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att a... Visa mer
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

I Alvesta kommunkoncern är vi ca 2000 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier som varje dag arbetar med att göra skillnad för våra invånare. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på ”Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Alvesta kommun arbetar utifrån en styrmodell som bygger på tillitsbaserad ledning och styrning med fokus på Agenda 2030.
Vill du vara med på vår spännande resa med siktet inställt på hållbar samhällsutveckling?

ARBETSUPPGIFTER
Tjänsten är centralt placerad på Utbildningsförvaltningen och innebär arbete med köhantering, placering av barn inom förskola och fritidshem, fakturahantering, avgiftskontroll samt andra administrativa uppgifter till exempel SCB-rapportering. Arbetet sker i flera olika verksamhetssystem (IST Administration, IST Lämna/hämta, SchoolSoft).

Arbetet innebär daglig kontakt med våra medborgare, framförallt på telefon via vårt kontaktcenter men även att ta emot besök på plats.
Du samarbetar med rektorer på förskolor och skolor samt med verksamhetschefer, ekonomiavdelningen och andra förvaltningar och myndigheter.
I arbetet med fakturor och avgiftskontroll bearbetar du uppgifter från olika system och hanterar både personuppgifter och mycket siffror.

Även om arbetsuppgifterna utförs med olika administrativa verktyg, handlar uppdraget i grunden om att ge service.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har adekvat utbildning och som kan arbeta både självständigt och samarbeta med andra.
Du ska kunna förhålla dig till de lagar, regler och författningar som en offentlig huvudman ska svara upp till.

Du har tidigare arbetat med liknande uppgifter eller har erfarenhet av annat administrativt arbete, gärna inom kommunal förvaltning.

Meriterande är att du har erfarenhet av administrativa system för förskola och skola och du behöver vara bekväm med att hantera olika administrativa IT-system.

Du behöver ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, god IT-kompetens och snabbt kunna tillägna dig kunskap inom nya system.

Arbetet ställer höga krav på samverkan, noggrannhet, integritet och rättssäkerhet. Vi ser att du är hjälpsam, tydlig och strukturerad.

ÖVRIGT
Vi undanber oss all rekryteringshjälp. Visa mindre

Administratör till IF Metall

Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor? Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på... Visa mer
Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör
Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor?
Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar?
Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på struktur och att du har god systemvana. Du har i huvudsak ansvar för:
Administration av medlemmars in- och utträden, övergångar
Har kontakt med medlemmar via mail och telefon 
Tar emot besök över disk på expeditionen
Hantera det dagliga flödet av fakturering, inbetalningar, påminnelser och krav
Avstämningar och uppföljningar  
Andra administrativa arbetsuppgifter

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och administration, gillar struktur, ordning och reda och framför allt gillar att ha mycket kontakter med medlemmar, företag och organisationer. 
Du är van vid att arbeta i olika affärsstödssystem och program. Du får också gärna ha goda kunskaper i att arbeta i Excel. Du är självgående med en utvecklad planeringsförmåga, samtidigt som du är flexibel och kan hålla många bollar i luften samtidigt. 

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, engagerad, lyhörd, nyfiken och utåtriktad. Du är lösningsorienterad, serviceorienterad, kommunikativ och en mycket god lagspelare som gillar att samarbeta. Du och dina kollegor är måna om varandra och gruppen. Det är viktigt för dig att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och att arbeta med hög noggrannhet. Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter. Självklart behärskar du svenska i tal och skrift.

Detta får du också  

IF Metall är en ansvarstagande, stabil och långsiktig arbetsgivare.
Förutom en grundlig introduktionsutbildning, får du kontinuerlig vidareutbildning för att säkerställa din och organisationens utveckling.
Som medarbetare på IF Metall har du tillgång till en rad förmåner som berikar både din karriär och underlättar ditt vardagsliv!

Uppdraget är en direktrekrytering till IF Metall som erbjuder en tillsvidareanställning!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 5 maj 2022 Visa mindre

Administratör till IF Metall

Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor? Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på... Visa mer
Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör
Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor?
Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar?
Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på struktur och att du har god systemvana. Du har i huvudsak ansvar för:
Administration av medlemmars in- och utträden, övergångar
Har kontakt med medlemmar via mail och telefon 
Tar emot besök över disk på expeditionen
Hantera det dagliga flödet av fakturering, inbetalningar, påminnelser och krav
Avstämningar och uppföljningar  
Andra administrativa arbetsuppgifter

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och administration, gillar struktur, ordning och reda och framför allt gillar att ha mycket kontakter med medlemmar, företag och organisationer. 
Du är van vid att arbeta i olika affärsstödssystem och program. Du får också gärna ha goda kunskaper i att arbeta i Excel. Du är självgående med en utvecklad planeringsförmåga, samtidigt som du är flexibel och kan hålla många bollar i luften samtidigt. 

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, engagerad, lyhörd, nyfiken och utåtriktad. Du är lösningsorienterad, serviceorienterad, kommunikativ och en mycket god lagspelare som gillar att samarbeta. Du och dina kollegor är måna om varandra och gruppen. Det är viktigt för dig att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och att arbeta med hög noggrannhet. Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter. Självklart behärskar du svenska i tal och skrift.

Detta får du också  

IF Metall är en ansvarstagande, stabil och långsiktig arbetsgivare.
Förutom en grundlig introduktionsutbildning, får du kontinuerlig vidareutbildning för att säkerställa din och organisationens utveckling.
Som medarbetare på IF Metall har du tillgång till en rad förmåner som berikar både din karriär och underlättar ditt vardagsliv!

Uppdraget är en direktrekrytering till IF Metall som erbjuder en tillsvidareanställning!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 5 maj 2022 Visa mindre

Administratör till IF Metall

Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor? Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på... Visa mer
Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör
Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor?
Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar?
Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på struktur och att du har god systemvana. Du har i huvudsak ansvar för:
Administration av medlemmars in- och utträden, övergångar
Har kontakt med medlemmar via mail och telefon 
Tar emot besök över disk på expeditionen
Hantera det dagliga flödet av fakturering, inbetalningar, påminnelser och krav
Avstämningar och uppföljningar  
Andra administrativa arbetsuppgifter

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och administration, gillar struktur, ordning och reda och framför allt gillar att ha mycket kontakter med medlemmar, företag och organisationer. 
Du är van vid att arbeta i olika affärsstödssystem och program. Du får också gärna ha goda kunskaper i att arbeta i Excel. Du är självgående med en utvecklad planeringsförmåga, samtidigt som du är flexibel och kan hålla många bollar i luften samtidigt. 

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, engagerad, lyhörd, nyfiken och utåtriktad. Du är lösningsorienterad, serviceorienterad, kommunikativ och en mycket god lagspelare som gillar att samarbeta. Du och dina kollegor är måna om varandra och gruppen. Det är viktigt för dig att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och att arbeta med hög noggrannhet. Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter. Självklart behärskar du svenska i tal och skrift.

Detta får du också  

IF Metall är en ansvarstagande, stabil och långsiktig arbetsgivare.
Förutom en grundlig introduktionsutbildning, får du kontinuerlig vidareutbildning för att säkerställa din och organisationens utveckling.
Som medarbetare på IF Metall har du tillgång till en rad förmåner som berikar både din karriär och underlättar ditt vardagsliv!

Uppdraget är en direktrekrytering till IF Metall som erbjuder en tillsvidareanställning!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 5 maj 2022 Visa mindre

Administratör till IF Metall

Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor? Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på... Visa mer
Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör
Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor?
Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar?
Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på struktur och att du har god systemvana. Du har i huvudsak ansvar för:
Administration av medlemmars in- och utträden, övergångar
Har kontakt med medlemmar via mail och telefon 
Tar emot besök över disk på expeditionen
Hantera det dagliga flödet av fakturering, inbetalningar, påminnelser och krav
Avstämningar och uppföljningar  
Andra administrativa arbetsuppgifter

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och administration, gillar struktur, ordning och reda och framför allt gillar att ha mycket kontakter med medlemmar, företag och organisationer. 
Du är van vid att arbeta i olika affärsstödssystem och program. Du får också gärna ha goda kunskaper i att arbeta i Excel. Du är självgående med en utvecklad planeringsförmåga, samtidigt som du är flexibel och kan hålla många bollar i luften samtidigt. 

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, engagerad, lyhörd, nyfiken och utåtriktad. Du är lösningsorienterad, serviceorienterad, kommunikativ och en mycket god lagspelare som gillar att samarbeta. Du och dina kollegor är måna om varandra och gruppen. Det är viktigt för dig att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och att arbeta med hög noggrannhet. Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter. Självklart behärskar du svenska i tal och skrift.

Detta får du också  

IF Metall är en ansvarstagande, stabil och långsiktig arbetsgivare.
Förutom en grundlig introduktionsutbildning, får du kontinuerlig vidareutbildning för att säkerställa din och organisationens utveckling.
Som medarbetare på IF Metall har du tillgång till en rad förmåner som berikar både din karriär och underlättar ditt vardagsliv!

Uppdraget är en direktrekrytering till IF Metall som erbjuder en tillsvidareanställning!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 5 maj 2022 Visa mindre

Administratör till IF Metall

Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor? Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på... Visa mer
Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör
Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor?
Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar?
Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på struktur och att du har god systemvana. Du har i huvudsak ansvar för:
Administration av medlemmars in- och utträden, övergångar
Har kontakt med medlemmar via mail och telefon 
Tar emot besök över disk på expeditionen
Hantera det dagliga flödet av fakturering, inbetalningar, påminnelser och krav
Avstämningar och uppföljningar  
Andra administrativa arbetsuppgifter

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och administration, gillar struktur, ordning och reda och framför allt gillar att ha mycket kontakter med medlemmar, företag och organisationer. 
Du är van vid att arbeta i olika affärsstödssystem och program. Du får också gärna ha goda kunskaper i att arbeta i Excel. Du är självgående med en utvecklad planeringsförmåga, samtidigt som du är flexibel och kan hålla många bollar i luften samtidigt. 

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, engagerad, lyhörd, nyfiken och utåtriktad. Du är lösningsorienterad, serviceorienterad, kommunikativ och en mycket god lagspelare som gillar att samarbeta. Du och dina kollegor är måna om varandra och gruppen. Det är viktigt för dig att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och att arbeta med hög noggrannhet. Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter. Självklart behärskar du svenska i tal och skrift.

Detta får du också  

IF Metall är en ansvarstagande, stabil och långsiktig arbetsgivare.
Förutom en grundlig introduktionsutbildning, får du kontinuerlig vidareutbildning för att säkerställa din och organisationens utveckling.
Som medarbetare på IF Metall har du tillgång till en rad förmåner som berikar både din karriär och underlättar ditt vardagsliv!

Uppdraget är en direktrekrytering till IF Metall som erbjuder en tillsvidareanställning!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 5 maj 2022 Visa mindre

Administratör till IF Metall

Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor? Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på... Visa mer
Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör
Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor?
Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar?
Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på struktur och att du har god systemvana. Du har i huvudsak ansvar för:
Administration av medlemmars in- och utträden, övergångar
Har kontakt med medlemmar via mail och telefon 
Tar emot besök över disk på expeditionen
Hantera det dagliga flödet av fakturering, inbetalningar, påminnelser och krav
Avstämningar och uppföljningar  
Andra administrativa arbetsuppgifter

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och administration, gillar struktur, ordning och reda och framför allt gillar att ha mycket kontakter med medlemmar, företag och organisationer. 
Du är van vid att arbeta i olika affärsstödssystem och program. Du får också gärna ha goda kunskaper i att arbeta i Excel. Du är självgående med en utvecklad planeringsförmåga, samtidigt som du är flexibel och kan hålla många bollar i luften samtidigt. 

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, engagerad, lyhörd, nyfiken och utåtriktad. Du är lösningsorienterad, serviceorienterad, kommunikativ och en mycket god lagspelare som gillar att samarbeta. Du och dina kollegor är måna om varandra och gruppen. Det är viktigt för dig att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och att arbeta med hög noggrannhet. Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter. Självklart behärskar du svenska i tal och skrift.

Detta får du också  

IF Metall är en ansvarstagande, stabil och långsiktig arbetsgivare.
Förutom en grundlig introduktionsutbildning, får du kontinuerlig vidareutbildning för att säkerställa din och organisationens utveckling.
Som medarbetare på IF Metall har du tillgång till en rad förmåner som berikar både din karriär och underlättar ditt vardagsliv!

Uppdraget är en direktrekrytering till IF Metall som erbjuder en tillsvidareanställning!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 5 maj 2022 Visa mindre

Bemanningssamordnare till Torsgården

Ansök    Mar 30    Alvesta kommun    Administrativ assistent
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att a... Visa mer
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

I Alvesta kommunkoncern är vi ca 2000 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier som varje dag arbetar med att göra skillnad för våra invånare. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på ”Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Alvesta kommun arbetar utifrån en styrmodell som bygger på tillitsbaserad ledning och styrning med fokus på Agenda 2030.
Vill du vara med på vår spännande resa med siktet inställt på hållbar samhällsutveckling?

Vi söker nu en bemanningssamordnare till vårt särskilda boende Torsgården. Torsgården ligger i Lönashult i södra delen av Alvesta kommun. Tjänsten är ett vikariat som löper året ut med möjlighet till förlängning.

ARBETSUPPGIFTER
Huvudarbetsuppgifter för bemanningssamordnare är att hantera planerad och oplanerad frånvaro, bokningar i våra planerings- och schemaläggningssystem Time Care och Time Pool, ringa in och boka om personal. Du kommer att arbeta med planering av bemanningen i schemat och tillsammans med enhetschefen slutligt fastställa och låsa schemat inför varje ny schemaperiod. Tillsammans med enhetschefen och personalen har du en nyckelroll i schemaprocessen. Du kommer också hantera olika typer av behörigheter för personalen i våra system och ansvara för nyckeltaggar. Vi ser också att du kommer ha en roll i samband med nyrekryteringar där du kommer delta med administrativt stöd i rekryteringsprocessen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en utbildning på gymnasienivå inom administration, vård- och omsorg eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi vill också att du har tidigare erfarenhet av arbetsuppgifter som inneburit planering- eller samordningsuppdrag och känner dig bekväm i självständigt hitta lösningar och ta beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att trivas i rollen som samordnare/planerare har du förmåga att lösa uppgifter i en arbetsmiljö med tidvis hög arbetsintensitet. Du har en god datorvana och har du dessutom kunskaper i system som till exempel Life Care, Time Care och Time Pool ser vi det som en merit. För att lyckas i tjänsten som bemanningssamordnare hos oss krävs att du är stabil, självgående, strukturerad och har en problemlösande analytisk förmåga. Därtill har du ett intresse både för omsorg/omvårdnad och planering.

Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift och du trivs med att arbeta i en roll med många kontaktytor.

ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare. Visa mindre

Administratör till IF Metall

Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor? Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar? Då kan du vara den vi söker! Om tjänsten I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på... Visa mer
Till vår trevliga kund IF Metall i Ljungby söker vi en Administratör
Är du en självgående administratör som vill arbeta i en värdestyrd organisation med engagerade kollegor?
Brinner du för service, är ansvarskännande, en god lagspelare och har sunda värderingar?
Då kan du vara den vi söker!

Om tjänsten

I rollen som Administratör för medlemsregister / medlemsservice får du självständigt driva ett antal administrativa uppgifter, vilket ställer höga krav på struktur och att du har god systemvana. Du har i huvudsak ansvar för:
Administration av medlemmars in- och utträden, övergångar
Har kontakt med medlemmar via mail och telefon 
Tar emot besök över disk på expeditionen
Hantera det dagliga flödet av fakturering, inbetalningar, påminnelser och krav
Avstämningar och uppföljningar  
Andra administrativa arbetsuppgifter

Din profil

Vi söker dig som gillar att arbeta med människor och administration, gillar struktur, ordning och reda och framför allt gillar att ha mycket kontakter med medlemmar, företag och organisationer. 
Du är van vid att arbeta i olika affärsstödssystem och program. Du får också gärna ha goda kunskaper i att arbeta i Excel. Du är självgående med en utvecklad planeringsförmåga, samtidigt som du är flexibel och kan hålla många bollar i luften samtidigt. 

Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, engagerad, lyhörd, nyfiken och utåtriktad. Du är lösningsorienterad, serviceorienterad, kommunikativ och en mycket god lagspelare som gillar att samarbeta. Du och dina kollegor är måna om varandra och gruppen. Det är viktigt för dig att sätta dig in i och förstå helheten i verksamheten och att arbeta med hög noggrannhet. Du har mycket god samarbetsförmåga och trivs med varierande arbetsuppgifter. Självklart behärskar du svenska i tal och skrift.

Detta får du också  

IF Metall är en ansvarstagande, stabil och långsiktig arbetsgivare.
Förutom en grundlig introduktionsutbildning, får du kontinuerlig vidareutbildning för att säkerställa din och organisationens utveckling.
Som medarbetare på IF Metall har du tillgång till en rad förmåner som berikar både din karriär och underlättar ditt vardagsliv!

Uppdraget är en direktrekrytering till IF Metall som erbjuder en tillsvidareanställning!
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse
Ort/Placering: Ljungby
Omfattning: Heltid
Lön: Individuell lönesättning tillämpas
Ansökningstid: senast 5 maj 2022 Visa mindre

Utbildningsförvaltningen söker administratör till kostenheten

Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta... Visa mer
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.

– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar


Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Alvesta kommunkoncern! Vi är ungefär 1600 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier inom både förvaltningar och bolag. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Vill du vara med på vår utvecklingsresa mot en mer modern och kvalitativ kommunal service? Välkommen då att arbeta med oss!


Utbildningsförvaltningen söker en administratör på 100% till kostenheten.

I kostenheten har vi 7 skolor samt 18 förskolor och vi är runt 65 medarbetare. Vi tillagar tillsammans cirka 3 500 portioner varje dag.
Kostfrågor är ett satsningsområde i Alvesta kommun där vi ser att goda, vällagade måltider ger nöjda matgäster, stolt personal och kan bidra med att förbättra resultaten i hela verksamheten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som älskar att vara spindeln i nätet och tycker om att ge bra service och ett gott bemötande.

Som administratör i kostenheten kommer du att arbeta i ett nära samarbete med två kostchefer för att ge bästa möjliga support till våra skolkök och förskolekök i Alvesta kommun.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat omfatta följande:
- Egenkontroll mot samtliga enheter
- KRAV, kontakt och driftansvarig
- Kostdatasystemansvarig, (matsedlar, matsedelsmöten, näringsberäkningar, prisfiler)
- Planera stängningsdagar/utbildningsdagar
- Administration och utbildning av medarbetare i inköp och ekonomisystem
- Statistik (matsvinn, KRAV-ekostatistik, årshjul)
- Internbokföring månadsvis för skolor
- Internbokföring kvartalsvis för förskolor
- Behjälplig i kök vid stort sjukdomsbortfall

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är självständig och ansvarsfull i ditt arbete och som person är du uppmärksam och tillmötesgående med en vilja och förmåga att stödja andra samt samarbeta med kollegor.

Du trivs med att skapa kontakter och underhålla relationer i ditt arbete, såväl internt som externt.
Du tar ansvar, strukturerar och organiserar självständigt ditt arbete och fullföljer dina arbetsuppgifter i tid.
Du arbetar noggrant och är kvalitetsmedveten.
Du har lätt för att förhålla dig till ändrade omständigheter vilket innebär att kunna vara flexibel, ta egna initiativ i arbetet och kunna fatta beslut inom ramen för ditt ansvarsområde.

Eftersom arbetet till stor del innefattar muntlig och skriftlig kommunikation, är det ett krav att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket samt har mycket goda datakunskaper.

Det är meriterande om du är kockutbildad och har erfarenhet av yrket.

B körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Inför rekryteringsarbetet har Alvesta kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Visa mindre

Administratör till Wirtgen Group

Vi söker nu en Administratör till Wirtgen i Alvesta! Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup under sex månader och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Wirtgen Group i Alvesta.  För rätt person finns goda möjligheter till förlängning. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos an... Visa mer
Vi söker nu en Administratör till Wirtgen i Alvesta!
Denna tjänst innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup under sex månader och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos Wirtgen Group i Alvesta.  För rätt person finns goda möjligheter till förlängning. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.Dina arbetsuppgifter
Som administratör har du en bred och omväxlande roll som utgör ett av naven i vår verksamhet.
I din roll är du en oumbärlig del i vårt säljteam där du ansvarar för att ta vid när säljarna sålt en maskin och fått orderbekräftelsen signerad, fram tills att maskinen är levererad till kund. I detta innebär mycket kontakt med övriga avdelningar på företaget, men även externa kontakter då det gäller transporter, leveranstider från fabrik och även dialog med kunderna när det behövs. Du utgör en lysande kommunikativ funktion, som effektivt ser till att rätt information når rätt person.

De främsta verktygen du arbetar med är: SharePoint
E-post
SAP
Övriga officeprogram
Din profil
För att lyckas och trivas i rollen som administratör behöver du vara strukturerad i ditt arbetssätt och ha god känsla för prioriteringar. Du kan hantera snabba vändningar och ha många bollar i luften.

Du beskriver gärna dig själv som en problemlösare med förmågan att anpassa dig efter situation och person. Det är rimligt att anta att du är en social och kommunikativ person som gärna har många kontaktytor i ditt arbete. Hos oss har du kontakt med exempelvis säljare, arbetsledare på service, reservdelsavdelning, ekonomiavdelning, leverantör, speditörer och kunder – där alla talar sitt eget språk; något du bemöter med bravur.  Du har goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift

Ansökan 
Sista ansökningsdatum är den 27 mars 2022, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då löpande urval och tillsättning av tjänsten tillämpas. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Isabell Ternemo på 0470-323833 eller [email protected] 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också. Visa mindre

Säljkoordinator till Wirtgen i Alvesta

Säljkoordinator till Wirtgen i Alvesta Självgående problemlösare deluxe? Eftersöker svar i stället för att vänta? Kommunikativ stjärna med vana av att samordna på många plan? Det är dig vi söker! Arbetsbeskrivning Som Säljkoordinator på Wirtgen Group har du en bred och omväxlande roll som utgör ett av naven i vår verksamhet. Du ansvarar bland annat för uthyrning av våra maskiner; administration, transportsamordning och fakturering. Vid försäljning av n... Visa mer
Säljkoordinator till Wirtgen i Alvesta
Självgående problemlösare deluxe?
Eftersöker svar i stället för att vänta?
Kommunikativ stjärna med vana av att samordna på många plan?

Det är dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
Som Säljkoordinator på Wirtgen Group har du en bred och omväxlande roll som utgör ett av naven i vår verksamhet.

Du ansvarar bland annat för uthyrning av våra maskiner; administration, transportsamordning och fakturering.

Vid försäljning av nya maskiner är det du som håller koll på leveranser och registreringar av nya maskiner, vilka som ska utrustas eller anpassas, samt förser Service med information om prioriteringsordning för maskiner till verkstaden. Du utgör en lysande kommunikativ funktion, som effektivt ser till att rätt information når rätt person - både internt och externt.

I din roll är du en oumbärlig support för vårt säljteam och förser dem med information, sammanställningar eller annat administrativt stöd som gör att säljarna kan hålla just det höga tempo de gärna eftersträvar.

En teknikledande leverantör av entreprenadmaskiner

Arbeta med marknadsledande produkter och service på högsta nivå! Med stränga kvalitetskrav skapar Wirtgen den säkerhet kunderna behöver på en konkurrensfylld marknad.” - Att arbeta på Wirtgen Sweden

Hos oss på Wirtgen Sweden AB strävar vi efter att vara den främsta samarbetspartnern och arbetsgivaren i vår bransch, och tillsammans med dig vill vi fortsätta utvecklas för att hela tiden kunna erbjuda våra kunder långsiktiga lösningar och trygghet.

Du som Säljkoordinator
För att lyckas och trivas i rollen som Säljkoordinator behöver du vara strukturerad i ditt arbetssätt, ha god känsla för prioriteringar och vara bekväm med att ha flera projekt, uppstarter och snabba leveranser på samma gång.

Du beskriver gärna dig själv som en problemlösare med förmågan att anpassa dig efter situation och person. Det är rimligt att anta att du är en social och kommunikativ person som gärna har många kontaktytor i ditt arbete. Hos oss har du kontakt med exempelvis Säljare, Serviceteamledare, Reservdelar, Ekonomi, fabrik, speditörer och kunder - där alla talar sitt eget språk; något du bemöter med bravur.

Du behöver ha erfarenhet av administrativt arbete. Kanske har du tidigare arbetat med projektledning, logistik eller i likande roll. Oavsett roll så har du sannolikt tagit med dig din fingertoppskänsla för balans av struktur och flexibilitet därifrån.

Det är även önskvärt att du arbetat i SAP tidigare. Vi utför arbete i flera olika system, så en god grundläggande förståelse och vana för detta är en klar fördel.

Vi förutsätter att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Då vi har fabriken i Tyskland och flera delar av arbetet involverar kommunikation på engelska är detta av stor vikt.

Om du själv har personligt intresse eller erfarenhet av just maskiner ser vi mycket fram emot att få höra mer om det!

Lär känna Wirtgen Sweden närmare på nätet:
https://www.wirtgen-group.com/en-se/Tjänsten
Heltid, t.om. december 2022 med möjlighet till förlängning/anställning hos kund.
Start omgående enligt överenskommelse.

Anställningen är en konsultanställning via Engqvist & Zimmerman HR Partner. Som konsult hos oss har du en möjlighet att utveckla dig tillsammans med oss och våra kunder.

Ort
Alvesta

Kontaktuppgifter och ansökan
Ansök med CV och personligt brev.

Om du har frågor om ansökan kan du kontakta
Kitty Frejd, 0733 - 40 43 30 eller maila till [email protected]

Tester kan förekomma i våra rekryteringsprocesser.

Med anledning av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail, vänligen ansök via webbsidan.

Tidsplan
Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt då ansökningar hanteras löpande.

Vi ser fram emot att lära känna dig närmare Visa mindre

Verksamhetsområde Ordinärt boende söker Bemanningssamordnare

Ansök    Nov 12    Alvesta kommun    Administrativ assistent
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta... Visa mer
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.

– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar


Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Alvesta kommunkoncern! Vi är ungefär 1600 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier inom både förvaltningar och bolag. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Vill du vara med på vår utvecklingsresa mot en mer modern och kvalitativ kommunal service? Välkommen då att arbeta med oss!

Verksamhetsområde Ordinärt boende är en del av Omsorgsförvaltningen och består av hemtjänstverksamhet, teamet för trygg- och säker hemgång, hemtjänstens nattorganisation samt anhörigstöd och aktivitetssamordning. I verksamhetsområdet arbetar det ca 100 omsorgspersonal, 4 enhetschefer, 1 verksamhetssamordnare, 1 aktivitets- och anhörigsamordnare, 1 administratör och 3 bemanningssamordnare.
Verksamhetens mål är en hemtjänst av god kvalitet, verksamhet som präglas av god effektivitet och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Huvudarbetsuppgifter för bemanningssamordnare är att hantera planerad och oplanerad frånvaro, planering av besök och insatser i planeringssystemet samt samordning av schema. Det är din uppgift att verka för att personalens turer blir upplagda så att omsorgstagarnas behov och önskemål kombineras med ett effektivt resursutnyttjande och god arbetsmiljö för personalen. Tillsammans med enhetschefen och personal har du en nyckelroll i schemaprocessen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en utbildning inom administration, vård- och omsorg eller logistik eller har en annan utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Vi vill också att du har arbetat inom omsorgen i en roll där det ingått planerar- eller samordningsuppdrag och känner dig väl insatt i dessa arbetsuppgifter. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att trivas i rollen som samordnare/planerare har du förmåga att lösa uppgifter i en arbetsmiljö med tidvis hög arbetsintensitet. Du har en god datorvana och har kunskaper i system som till exempel Life Care, TES och Time Care/multiacess. För att lyckas i tjänsten som bemanningssamordnare hos oss krävs att du är stabil, självgående, strukturerad och har en problemlösande analytisk förmåga. Därtill har du ett intresse både för omsorg/omvårdnad och planering och logistik.
Som person är du tillmötesgående och lyhörd inför dem du samarbetar med och har förmågan att skapa förtroende, trygghet och engagemang. Du har en god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift och du trivs med att arbeta i en roll med många kontaktytor.

ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare. Visa mindre

Sales Office - Orderregistrering

Ansök    Dec 8    Wica Cold AB    Administrativ assistent
Medarbetare till Sales Office - Orderregistrering I första hand söker vi dig som har förkunskaper om våra produkter genom praktiskt arbete i vår produktion eller dig som har arbetat administrativt med liknande arbetsuppgifter och stämmer in på vår beskrivning nedan. Arbetsuppgifterna är orderberedning och orderregistrering. Orderberedningen innebär bland annat att skriva ut underlag, göra sammanställningar mm. Orderregistrering innebär att boka in olika ty... Visa mer
Medarbetare till Sales Office - Orderregistrering
I första hand söker vi dig som har förkunskaper om våra produkter genom praktiskt arbete i vår produktion eller dig som har arbetat administrativt med liknande arbetsuppgifter och stämmer in på vår beskrivning nedan.
Arbetsuppgifterna är orderberedning och orderregistrering. Orderberedningen innebär bland annat att skriva ut underlag, göra sammanställningar mm. Orderregistrering innebär att boka in olika typer av diskar i vårt system. Tjänsten är en renodlad administrativ tjänst och kontakten med våra säljare sker via mejl och telefon. Du arbetar mycket i vårt ERP-system Monitor.
Som medarbetare på Sales Office blir du en del av ett teamet på nio personer. Sales office ansvarar för registrering av kundorder, leveransbevakning, fakturering, beställningar av kyl- och frysdiskar, koordinering av leveranser och montage, boka transporter, kontakt med externa leverantörer t ex Arneg och Oscartielle samt projektuppföljning och rapportering.
Kvalifikationer och personlighet
Du som söker ska trivas med att arbeta administrativt. Du är ansvarstagande, strukturerad och noggrann. Vi har daglig kontakt med våra säljare och det kan stundtals bli väldigt intensivt. Det är viktigt att du har god kommunikativ förmåga och det krävs goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har en helhetsförståelse för flödet från order till leverans och du behöver ha god datorvana, främst i Monitor, Outlook och Excel.
Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Davidsson, tfn 0472 – 366 82 eller till HR-specialist, Lotta Brinell 0472-363 53. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-12-20. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Order” Visa mindre

Administratör sökes för ett flexibelt uppdrag!

Vill du ha ett flexibelt deltidsjobb inom administration på en attraktiv arbetsplats? Är du noggrann, strukturerad och är tålmodig? Då har vi en tjänst för dig! Vi söker omgående en administratör för ett flexibelt deltidsjobb till ett spännande och utvecklande uppdrag. Tjänsten innebär att du ansvarar för att uppdatera samt samla in information om varudeklarationer för produkter. Tjänsten är bred och innebär att du bland annat kommer att få arbeta med: -... Visa mer
Vill du ha ett flexibelt deltidsjobb inom administration på en attraktiv arbetsplats? Är du noggrann, strukturerad och är tålmodig? Då har vi en tjänst för dig!

Vi söker omgående en administratör för ett flexibelt deltidsjobb till ett spännande och utvecklande uppdrag. Tjänsten innebär att du ansvarar för att uppdatera samt samla in information om varudeklarationer för produkter. Tjänsten är bred och innebär att du bland annat kommer att få arbeta med:

- Arkivering
- Kvalitetsgranskning
- Dokumentation
- Administration
- Sökning i databaser

Arbetstiderna är kontorstider 08:00-17:00, måndag-fredag, men du jobbar utefter din egen tillgänglighet och förlägger själv dina arbetstider under dessa dagar/tider. Vi har dock som krav att du kan jobba minst 2 dagar/vecka. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd och arbeta hos vår kund.

Din profil
- Du som är strukturerad, noggran och tålmodig
- Du tycker om ordning och reda
- Du som trivs i en administrativ roll
- Du har fallenhet i skrift
- Du som kan hantera officepaketet

För att vara aktuell för tjänsten är du student eller har en annan huvudsaklig syssla på minst 50% och ute efter ett deltidsarbete.

Låter detta intressant? Sök redan idag!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre

Administratör / Kommunikatör 75 - 100 %

Kommunalförbundet Sydarkivera är en gemensam arkivorganisation för kommuner i södra Sverige. Sydarkivera är ett kommunalförbund som bildades 2015 och vi har idag 36 anställda med kontor i Alvesta, Vimmerby, Karlskrona, Katrineholm och Hässleholm. Vi arbetar med digitala- och pappersarkiv, förvaltar gemensamt digitalt arkivsystem samt ger råd och stöd när det gäller informationshantering och arkiv samt är dataskyddsombud för ett antal kommuner / medlemmar. ... Visa mer
Kommunalförbundet Sydarkivera är en gemensam arkivorganisation för kommuner i södra Sverige. Sydarkivera är ett kommunalförbund som bildades 2015 och vi har idag 36 anställda med kontor i Alvesta, Vimmerby, Karlskrona, Katrineholm och Hässleholm. Vi arbetar med digitala- och pappersarkiv, förvaltar gemensamt digitalt arkivsystem samt ger råd och stöd när det gäller informationshantering och arkiv samt är dataskyddsombud för ett antal kommuner / medlemmar.

Vi söker en administratör / kommunikatör med placering på vårt huvudkontor i Alvesta. Som medarbetare i kommunalförbundet Sydarkivera blir du en viktig kugge i vårt bygge av en arkivorganisation att lita på.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar


· Nämndadministration, projektsekreterarfunktion avseende interna och externa projekt
· Registratorsfunktion med registrering av allmänna handlingar, expediering av beslut samt närarkiv.
· Kommunikation med samordning av nyhetsbrev och vår kommunikation med förbundsmedlemmarna
· Produktion av texter för intern och extern webb
· Administrativa uppgifter inom Sydarkiveras bastjänster rådgivning, utbildning och digitalt arkiv
· Medverka i att planera och genomföra utbildningar internt såväl externt
· Administration av förtroendevalda, personal.
· Hantering av vår kontorstelefon och beställningar, mm.
· Övriga administrativa kontorsgöromål.

Vi använder oss av Lex för ärende och dokumenthantering, Lega online för kursadministration, Troman, Office 365 och Visma ekonomisystem. Lönehantering sker främst via vår samarbetspartner Ronneby kommun.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning med erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter i offentlig verksamhet, gärna kommunal. Du kommer att arbeta självständigt med eget ansvar och med nära samverkan med kollegor inom förbundet. Du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och är driftig samt har lätt för att kommunicera både via telefon och personliga kontakter. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är även en merit om du har erfarenhet av informationsförvaltning och kommunikation inom våra verksamhetsområden.

Tillträde 1 jan 2022 eller efter överenskommelse.

Kommunalförbundet Sydarkivera är en gemensam arkivorganisation för kommuner i södra Sverige. Vi är 36 anställda med kontor i Alvesta, Vimmerby, Karlskrona, Katrineholm och Hässleholm. Vi arbetar med digitala- och pappersarkiv, förvaltar gemensamt digitalt arkivsystem samt ger råd och stöd när det gäller informationshantering och arkiv samt är dataskyddsombud för ett antal kommuner / medlemmar.

Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 15 oktober 2021. Vi intervjuar personer kontinuerligt under rekryteringsfasen. Den som får tjänsten ska vara svensk medborgare och klara en säkerhetsprövning.


Ansökan skickas via e-post till [email protected]
Kontaktpersoner för mer information om tjänsten:
Mats Porsklev, förbundschef 0472 - 39 10 01, 072 - 99 33 281
Emilia Bergvall Odhner, enhetschef, 0472 - 39 01 51 Visa mindre

Kommunalförbundet Sydarkivera söker Administratör 75 - 100 %, vikariat

Vi söker en vikarierande administratör med placering på vårt huvudkontor i Alvesta. Som medarbetare i kommunalförbundet Sydarkivera blir du en viktig kugge i vårt bygge av en arkivorganisation att lita på. Detta är ett vikariat tills ordinarie befattningshavare återgår i tjänst. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar · Nämndadministration. · Delta i registrering av allmänna handlingar, expediering av beslut samt närarkiv. · ... Visa mer
Vi söker en vikarierande administratör med placering på vårt huvudkontor i Alvesta. Som medarbetare i kommunalförbundet Sydarkivera blir du en viktig kugge i vårt bygge av en arkivorganisation att lita på. Detta är ett vikariat tills ordinarie befattningshavare återgår i tjänst.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar


· Nämndadministration.
· Delta i registrering av allmänna handlingar, expediering av beslut samt närarkiv.
· Administration av förtroendevalda och personal.
· Kundfakturering och avstämningar.
· Administration i vårt bokningssystem och service i samband med möten, utbildningar, workshopar och konferenser samt nätverksträffar.
· Systemsamordning administrativa system.
· Månadsrapporter och statistik
· Bemanna telefonväxel.
· Övriga administrativa kontorsgöromål.

Vi använder oss av Visma ekonomisystem samt Lex för ärende och dokumenthantering, Lega Online för kursadministration, Troman förtroendemannaregister och Microsoft 365 för kontors IT. Lönehantering sker via Ronneby kommun som är vår samarbetspartner dock sker viss hantering av löpande rapportering till Ronneby samt bokföring i Visma.

Vi söker dig som har administrativ utbildning. Erfarenhet av arbete med ekonomi, personalfrågor och administration är ett krav. Du kommer att arbeta självständigt med eget ansvar och med nära samverkan med kollegor inom förbundet. Du har lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och är driftig samt har lätt för att kommunicera både via telefon och personliga kontakter samt e-post. Van med ett digitalt arbetssätt. Meriterande är om du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal förvaltning.


Kommunalförbundet Sydarkivera är en gemensam arkivorganisation för kommuner i södra Sverige. Vi är 36 anställda med kontor i Alvesta, Vimmerby, Karlskrona, Katrineholm och Hässleholm. Vi arbetar med digitala- och pappersarkiv, förvaltar gemensamt digitalt arkivsystem samt ger råd och stöd när det gäller informationshantering och arkiv samt är dataskyddsombud för ett antal kommuner / medlemmar.

Vi har tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Därför undanber vi oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.Ansökan
Sista ansökningsdag är den 31 januari 2021. Vi intervjuar personer kontinuerligt under rekryteringsfasen.

Tillträde Mars 2021 eller efter överenskommelse.

I ett första steg kommer vi ha intervjuer på distans.

Ansökan skickas via e-post till [email protected]
Kontaktpersoner för mer information om tjänsten:
Mats Porsklev, förbundschef 0472 - 39 10 01, 072 - 99 33 281
Emilia Bergvall Odhner, enhetschef, 0472 - 39 01 51
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Noggrann administratör sökes för deltiduppdrag

Har du god vana av administration och ett par års erfarenhet? Låter det också intressant att arbeta till exempel avtalsbevakning? Välkommen att söka snarast Om uppdraget Vår kund som är verksam inom offentlig sektor med kommunal inriktning söker nu en administratör som vill arbeta deltid, ca 1-2dagar i veckan. Start är snarast, helst 2 november. Uppdraget beräknas pågå i ca 3 månader. Placering centralt i Alvesta. Dina arbetsuppgifter Då kunden har e... Visa mer
Har du god vana av administration och ett par års erfarenhet? Låter det också intressant att arbeta till exempel avtalsbevakning? Välkommen att söka snarast

Om uppdraget

Vår kund som är verksam inom offentlig sektor med kommunal inriktning söker nu en administratör som vill arbeta deltid, ca 1-2dagar i veckan. Start är snarast, helst 2 november. Uppdraget beräknas pågå i ca 3 månader. Placering centralt i Alvesta.

Dina arbetsuppgifterDå kunden har en arbetstopp har de nu ett behov av en förstärkning på deltid. I rollen som administratör kommer du att tillhöra ekonomi och upphandlingsavdelningen där dina huvudsakliga uppgifter är att avlasta med diarieföring, avtalsbevakning och övriga administration. Det är flexibelt vilka dagar i veckan som du kan arbeta.Dina kvalifikationer

- Gymnasieutbildning
- Minst ett år erfarenhet av liknande roll
- Kan påbörja tjänst omgående
- Goda kunskaper i Office-paketet
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Meriterande om du tidigare arbetat inom offentlig sektor


Vad vi erbjuder dig

Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag fre 23 oktober 2020

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare [email protected]

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter. Visa mindre

Administratör & Kundtjänstansvarig till Eurovisie International

Om tjänsten Som Administratör & Kundtjänstansvarig hos Eurovisie International kommer din roll betyda mycket för bolaget. Ditt arbete är viktigt och du bidrar dagligen till utveckling för verksamheten.   I din roll arbetar du för att hjälpa och vägleda kunder samtidigt som du ansvarar för företagets interna administration som orderhantering och fakturering mm. Du växer in i rollen utefter egna mål och utvecklas tillsammans med ditt team. Gemensamt ar... Visa mer
Om tjänsten
Som Administratör & Kundtjänstansvarig hos Eurovisie International kommer din roll betyda mycket för bolaget. Ditt arbete är viktigt och du bidrar dagligen till utveckling för verksamheten.  

I din roll arbetar du för att hjälpa och vägleda kunder samtidigt som du ansvarar för företagets interna administration som orderhantering och fakturering mm.

Du växer in i rollen utefter egna mål och utvecklas tillsammans med ditt team. Gemensamt arbetar ni för att driva och bygga upp verksamheten i Sverige. Dagligen håller du kontakt med internationella kunder och medarbetare.

Eurovisie International har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten som Administratör & Kundtjänstansvarig är en tillsvidare tjänst med 6 månaders provanställning. Du kommer att bli anställd direkt hos Eurovisie International i Alvesta med arbetstider förlagda under dagtid.

Om dig
Vi söker dig som är självständig och på lång sikt vill utvecklas i takt med bolagets starka tillväxt. Du trivs med ansvar och lösa problem som kan beröra ekonomi, administration eller kundservice.

Vidare ser vi att du är ordningsam och har intresse för färg och form. Önskvärt ser vi även att du finner intresse i försäljning och den internationella marknaden. 

Det krävs att du kan arbeta med kundservice på internationell nivå och därmed tala och skriva flytande engelska och svenska. Fler språk, exempelvis tyska, holländska eller franska är mycket meriterande.

Vi ser gärna en bakgrund inom ekonomi, administration eller kundservice men intresse och vilja att utvecklas är vad som gör dig till rätt person för rollen.

Eurovisie International är från början ett Holländskt bolag som nyligen etablerat sig i Sverige. Med stark tillväxt och internationell kundbas fortsätter nu företaget växa i Alvesta med sin design, tillverkning och försäljning av glasögonbågar till kunder över hela världen.  

Läs mer: https://www.eurovisie.com/home

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Mindy Samwel via 073 684 7171 eller [email protected]
(Obs, vi tar ej emot ansökningar via mail)

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kundtjänst, Administration, Internationellt, Design, Glasögonbågar, Alvesta Visa mindre

Administrativ assistent

Administrativ assistent Myntauktioner i Sverige AB, Moheda Myntauktioner i Sverige AB är ett av Svenska Numismatiska Föreningen (SNF) helägt aktiebolag som bildades våren 2009. Aktiebolaget avhåller minst två internationella kvalitetsauktioner årligen och återkommande internetauktioner löpande under året. Bolaget har sitt säte i Stockholm med kontor på Banérgatan på Östermalm, men till vardags verkar bolaget från sitt kontor i Moheda. Bolagets fasta person... Visa mer
Administrativ assistent
Myntauktioner i Sverige AB, Moheda
Myntauktioner i Sverige AB är ett av Svenska Numismatiska Föreningen (SNF) helägt aktiebolag som bildades våren 2009. Aktiebolaget avhåller minst två internationella kvalitetsauktioner årligen och återkommande internetauktioner löpande under året. Bolaget har sitt säte i Stockholm med kontor på Banérgatan på Östermalm, men till vardags verkar bolaget från sitt kontor i Moheda. Bolagets fasta personal består av en VD och en administrativ assistent.
Innehåll och arbetsuppgifter
Som administrativ assistent kommer du att ha ditt arbete förlagt till kontoret i Moheda samt i samband med auktioner till Stockholm. I rollen som administrativ assistent arbetar du självständigt men i nära samarbete med bolagets VD. Arbetet innebär i huvudsak att stödja VD med administrativa uppgifter och kundkontakter.
Exempel på arbetsuppgifter:
· Telefonpassning
· Mejlhantering
· Uppdatering av hemsida och liknande
· Löpande bokföring
· Postärenden
· Registerhållning
· Planering av och medverkan på mässor och auktioner
· Bistå vid beställningar av resor och bokning av lokaler m.m.
· Kontaktperson för administrativa uppgifter i relationen med bolagets kunder
· Lättare kontorsunderhåll
Efter tid förväntas du också att ta ett större ansvar för den administrativa delen inom bolaget samt att stödja VD genom att självständigt utveckla och förbättra administrativa rutiner. Observera att de ovan beskrivna arbetsuppgifterna endast utgör exempel och att arbetsuppgifterna kan komma att förändras efter hand.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god organisationsförmåga och tycker om kundkontakter.
För att klara arbetet förutsätts att du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och det är ett krav att du behärskar både svenska och engelska flytande. Du behöver även vara flexibel eftersom arbetsuppgifterna inte är jämnt fördelade över tiden utan har en topp i samband med auktionerna.
Eftersom arbetet huvudsakligen består av administration och av att ge service är erfarenhet av arbete där administration och service tillhör de huvudsakliga arbetsuppgifterna en merit.
För att trivas i rollen måste du ha förmåga att ta ett självständigt ansvar för arbetsuppgifterna och ha ett intresse för administrativa uppgifter samt en utpräglad servicekänsla som anpassar sig efter verksamhetens behov. Vidare måste du ha god kommunikations- och samarbetsförmåga och kunna hantera en tidvis hög arbetsbelastning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Upplysningar
Dan Carlberg, VD, telefon 070-999 06 09 eller mail [email protected]
Övrigt
Tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning gäller, varefter tjänsten normalt övergår till fast tjänst.
Sysselsättningsgrad minst 50 % eller mera efter överenskommelse.
Sista datum för ansökan är 31 januari. Visa mindre

Administratör

Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta... Visa mer
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.

– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

Vi behöver förstärka vår organisation med en administratör på byggavdelning.
Bygg & Miljö är en enhet under Samhällsbyggnadsförvaltningen i Alvesta Kommun. Vi är idag 16 anställda och arbetar huvudsakligen med myndighetsutövning inom livsmedels-, miljöbalkens- och inom plan och bygglagens område.


ARBETSUPPGIFTER
Som administratör är du en viktig del av helheten och kommer att arbeta i nära samarbete med alla medarbetare på enheten. Arbetet består av registrering av inkomna handlingar, utskick av flera slag, granskning, upprättande av statistik, service åt kommunens invånare, verksamhetsutövare och andra medarbetare, och mycket mer. Det finns delvis utrymme för att anpassa tjänsten efter din kompetens och eget intresse.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap av att jobba som administratör med relevant utbildning för ovanstående arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med plan- och bygglagen och inom kommunal förvaltning är det meriterande. Du är bra på att uttrycka dig enkelt och korrekt i tal och skrift. Vidare har du god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. Du har ett högt engagemang och är serviceinriktad. Det är också viktigt att du är initiativrik och har förmåga att driva arbetet framåt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Körkort klass B är ett krav.

ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare. Visa mindre

Administratör

AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 150 anställda och förfogar över mer än 25. 000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskinbearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar. Nu söker vi förstärkning inom vår administration; Administratör Trivs du i en administrativ roll där man sätter värde på servic... Visa mer
AB Maskinarbeten är ett över 60 år gammalt företag som sysselsätter 150 anställda och förfogar över mer än 25.

000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskinbearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.

Nu söker vi förstärkning inom vår administration;

Administratör
Trivs du i en administrativ roll där man sätter värde på service och trivsel har vi arbetet för dig.

Som administratör hos oss kommer du få chans att jobba i en omväxlande och trivsam miljö. Du kommer sitta i vår reception och vara vår första kontakt med våra kunder och besökande vilket innebär att du måste gilla att jobba med servicerelaterade uppgifter. I ditt dagliga arbete kommer du att ha fasta förekommande arbetsuppgifter samtidigt som du kommer stötta våra medarbetare med administrativa uppgifter som tillhör vår verksamhet. I din roll kommer du bland annat att arbeta med orderregistrering, boka transporter, leveransaviseringar och diverse andra förekommande uppgifter för en administration.

Att kunna arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt kommer vara viktigt, likväl som att kunna arbeta självständigt samtidigt som du har ett nära samarbete med vår övriga administrationspersonal. Du kommer således ha ett omväxlande jobb där rutinarbete växlas med nya arbetsmoment.

Vi söker dig som trivs med administrativa uppgifter och har ett sinne för service. Du bör känna dig bekväm med att arbeta med datorn som främsta arbetsredskap och har lätt att lära dig nya system. Vi använder idag Monitor som affärssystem och ser det som meriterande om du har erfarenheter av detta sedan tidigare. Som person bör du vara strukturerad, noggrann och gilla administrativa rutiner. Du bör trivas med att arbeta med andra, men kan även arbeta självständigt. Att vara serviceinriktad mot både kunder och medarbetare är en viktig personlig egenskap.

Söker du ett omväxlande och varierat jobb där du vill att dina egenskaper som serviceminded kommer till användning kan denna tjänst vara något för dig. Önskar du mer information om tjänsten och vad den innebär vänligen kontakta Tony Johansson. Visa mindre