Lediga jobb Wica Cold AB i Alvesta

Se alla lediga jobb från Wica Cold AB i Alvesta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Alvesta som finns inom det yrket.

Nu söker vi en Administratör

Ansök    Dec 7    Wica Cold AB    Orderadministratör
Nytt
Inom avdelning på Sales Office arbetar vi med allt från registrering av kundorder, fraktbokningar, frakthandlingar och fakturering. Vi har också ansvar för beställningar av kyl- och frysdiskar och kylrum från externa leverantörer samt projektuppföljning och viss rapportering. Dina arbetsuppgifter blir att planera och säkerställa tidplan för leverans och montering utifrån order och produktion. Det innebär boka frakter, administration och uppföljning. Efter ... Visa mer
Inom avdelning på Sales Office arbetar vi med allt från registrering av kundorder, fraktbokningar, frakthandlingar och fakturering. Vi har också ansvar för beställningar av kyl- och frysdiskar och kylrum från externa leverantörer samt projektuppföljning och viss rapportering.
Dina arbetsuppgifter blir att planera och säkerställa tidplan för leverans och montering utifrån order och produktion. Det innebär boka frakter, administration och uppföljning. Efter färdigt montage ska du sammanställa, dokumentera och avsluta projekten. Arbetet är väldigt varierande och det är mycket som är på gång samtidigt och stundtals kan det bli väldigt intensivt.
Vi har daglig kontakt med produktion, projektledare, säljare, kunder, transportörer och montörer för samordning och koordinering av våra projekt och leveranser.
Det kan också bli aktuellt med andra administrativa arbetsuppgifter såsom vissa inköp, orderläggning och fakturering. Går du vidare i rekryteringsprocessen får du en fördjupad rollbeskrivning presenterad.
Tjänsten är ett vikariat för föräldraledigheter på heltid. Tillträde omgående, dock efter överenskommelse.
Vi söker dig som:
· Har en gymnasial utbildning och tidigare arbetserfarenhet av administration
· Gärna någon form av erfarenhet i att hålla samman projekt
· Har goda kunskaper och datorvana i Office-programmen, främst Excel.
· Har du förkunskaper i Monitor och om våra produkter är det meriterande.
· Har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift.

Du som söker bör vara ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och samarbetsvillig. Du har en god administrativ förmåga och är noggrann i ditt arbete. Du är också självgående och trivs med att ha struktur och ordning samtidigt som du kan hantera högt arbetstempo utan att bli stressad. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt har du en god social förmåga och kan ge ett serviceinriktat och professionellt bemötande.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Davidsson, 0472-366 82 eller HR specialist, Lotta Brinell 0472-363 53. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-12-19. Skicka ett cv och personligt brev till [email protected] Märk din ansökan med ”administration” Visa mindre

Strategisk Inköpare

Ansök    Nov 19    Wica Cold AB    Inköpare
Inom inköpsavdelningen hanterar vi direkt material till vår produktion. Vi arbetar med en total inköpsvolym på ca 350 MSEK/år med ständig fokus på kostnadseffektivitet. Du ingår i team av 5 personer som finns nära till hands när du vill bolla idéer men som samtidigt ger dig frihet under ansvar. Läs mer om oss på wica.se Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara · att leda pris- och avtalsförhandlingar med både befintliga och nya leverantörer. · att ut... Visa mer
Inom inköpsavdelningen hanterar vi direkt material till vår produktion. Vi arbetar med en total inköpsvolym på ca 350 MSEK/år med ständig fokus på kostnadseffektivitet. Du ingår i team av 5 personer som finns nära till hands när du vill bolla idéer men som samtidigt ger dig frihet under ansvar. Läs mer om oss på wica.se
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara
· att leda pris- och avtalsförhandlingar med både befintliga och nya leverantörer.
· att utveckla samarbetet med leverantörer och finna eventuellt alternativa leverantörer
· att driva kostnadsbesparande aktiviteter
· att ta fram förfrågningsunderlag och sammanställa offerter
· att följa upp och analysera hur de olika avtalen/priserna har påverkat projekten
Vid framtagning av nya modeller eller vid produktutveckling som innebär nya artiklar och material, medverkar du i projekten och ansvarar för inköpen. Arbetet sker i nära samarbete med vår konstruktionsavdelning samt koncernbolaget Arneg i Italien, där våra produkter utvecklas och designas.
Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har relevant akademisk examen, gärna inom teknik och du får gärna ha erfarenhet som inköpare i tidigare roller men det är inget krav.
Som person trivs du med att jobba självständigt men ändå vara en del i ett team där du bidrar med och tar del av kollegors erfarenhet och kunskap. Du har helhetsförståelse för flödet från order till leverans och har förmåga att skapa goda relationer, både internt och externt. Dina personliga egenskaper är viktiga för oss.
Du kommunicerar på flytande på svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Du är van att arbeta i system och Office-programmen. Vi ser det som meriterande om du har kunskaper i ERP-system.
Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Inköpschef, Magnus Nyqvist 0472-36512 eller till Lotta Brinell 0472-36353. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 6 december. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Inköpare” Visa mindre

Produktionspersonal sökes

Ansök    Dec 7    Wica Cold AB    Montör, metallprodukter
Nytt
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda. Vi har fortsatt mycket att göra! Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktio... Visa mer
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda.
Vi har fortsatt mycket att göra!
Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktioner och givna arbetsprocesser och flöde. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen.
Vi söker dig som har gymnasial utbildning.
Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl.
Tjänsterna är heltid och arbetstiden är huvudsak dagtid. Tillträde omgående!! Anställningen är visstid med stor möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdagen är 22 december men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till [email protected] med märkning ”Produktion”. Bifoga cv och personligt brev.
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Redovisningsekonom

Ansök    Nov 4    Wica Cold AB    Redovisningsekonom
Vi söker nu en ekonom / redovisningsekonom. Arbetsuppgifterna innebär allt från kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, betalningar, kontoavstämningar, moms- och skatteredovisning till månads- och årsbokslutsarbetet för Wica Cold men också behjälplig med avstämningar för våra nordiska koncernbolag (5). Ekonomiavdelningen är en grupp på fyra personer i vilken det även ingår reception och löneadministration. Vi är ett gott gäng som hjälper varand... Visa mer
Vi söker nu en ekonom / redovisningsekonom. Arbetsuppgifterna innebär allt från kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, betalningar, kontoavstämningar, moms- och skatteredovisning till månads- och årsbokslutsarbetet för Wica Cold men också behjälplig med avstämningar för våra nordiska koncernbolag (5).
Ekonomiavdelningen är en grupp på fyra personer i vilken det även ingår reception och löneadministration. Vi är ett gott gäng som hjälper varandra där det behövs.
Tillträde så snart som möjligt.
Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll ser vi att du har relevant ekonomiutbildning, gärna Civilekonomexamen inriktning redovisning samt några års erfarenhet av liknande arbete.
Det är meriterande att ha erfarenhet och systemvana av ERP-systemet Monitor. Du är en van användare Office-program och framförallt i Excel.
Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara en del av ett team. Du är positiv, noggrann, flexibel, och serviceinriktad med god kommunikativ förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.
Det händer mycket på Wica, vill du vara med på denna spännande resa tillsammans med oss?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Caroline Sundh, tfn 0472-363 35 eller HR-specialist Lotta Brinell, 0472-363 53. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-11-24. Skicka din ansökan till [email protected], och märk ansökan med ekonomi. Visa mindre

Resemontör, Incold

Ansök    Nov 4    Wica Cold AB    Kylmontör/Kyltekniker
Som resemontör på vår kyl- och frysrumsavdelning kommer du att få ett omväxlande jobb. Du ansvarar för montage av de entreprenader som Wica Cold AB utför främst mot dagligvaruhandeln. Wica Cold AB utför kyl-och frysrumsentreprenader med kompletta leveranser av egenproducerade sandwichpaneler, dörrar och portar samt alla de tillbehör som krävs genom varumärket Incold. Att arbeta som resemontör kräver en flexibel livssituation då vi utför entreprenader i hel... Visa mer
Som resemontör på vår kyl- och frysrumsavdelning kommer du att få ett omväxlande jobb. Du ansvarar för montage av de entreprenader som Wica Cold AB utför främst mot dagligvaruhandeln. Wica Cold AB utför kyl-och frysrumsentreprenader med kompletta leveranser av egenproducerade sandwichpaneler, dörrar och portar samt alla de tillbehör som krävs genom varumärket Incold.
Att arbeta som resemontör kräver en flexibel livssituation då vi utför entreprenader i hela Sverige och är oftast bortrest under veckorna. I gengäld får du ett väldigt fritt arbete, där du säkerställer att montaget blir korrekt utfört med rätt kvalité och med nöjd kund i fokus.
Din profil:
Arbetar du idag eller har tidigare erfarenheter av arbete inom hantverksyrket, gärna som plåtslagare eller snickare är det meriterande. Du har en gedigen erfarenhet av hantverk och kan lösa oförutsedda situationer som uppstår på egen hand med de förutsättningar som finns. Vi ser gärna att du är driven, engagerad och serviceinriktad. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl. Har du erfarenhet av arbete med Kyl- och frysrum och/eller sandwichpaneler är detta meriterande.
Din ansökan:
Sista ansökningsdagen är den 30/11, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till [email protected] med märkning ”Resemontör”.
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Montörer till produktion

Ansök    Nov 18    Wica Cold AB    Montör, metallprodukter
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda. Vi har fortsatt mycket att göra! Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktio... Visa mer
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda.
Vi har fortsatt mycket att göra!
Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktioner och givna arbetsprocesser och flöde. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen.
Vi söker dig som har gymnasial utbildning.
Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl.
Tjänsterna är heltid och arbetstiden är huvudsak dagtid. Tillträde omgående!! Anställningen är visstid med stor möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdagen är 30 november men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till [email protected] med märkning ”Produktion”. Bifoga cv och personligt brev.
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatörer

Till två av våra maskiner i Plåtverkstaden söker vi maskinoperatörer, en person till kvällsskiftet och en person till nattskiftet. Vi söker dig som har erfarenhet från produktion eller industriell tillverkning, gärna inom plåtbearbetning. Du är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter och tar initiativ till att rycka in där det behövs i processen men det viktigaste är att du är rätt person för att passa in i vårt lag och är engagerad och ansvarsfull. Ut... Visa mer
Till två av våra maskiner i Plåtverkstaden söker vi maskinoperatörer, en person till kvällsskiftet och en person till nattskiftet.
Vi söker dig som har erfarenhet från produktion eller industriell tillverkning, gärna inom plåtbearbetning. Du är nyfiken på att lära dig nya arbetsuppgifter och tar initiativ till att rycka in där det behövs i processen men det viktigaste är att du är rätt person för att passa in i vårt lag och är engagerad och ansvarsfull. Utbildning på maskinerna ordnar vi.
Du kommer ingå i ett team om tre personer där ni övervakar och ansvarar för att två av våra stansmaskiner går smidigt och producerar den mängd plåt som ligger enligt plan. Arbetsuppgifterna innebär också till viss del underhållsarbete, felsökning, service och reparationer. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lotta Brinell, HR, 0472-363 53. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande, dock senast 2021-11-19. Skicka din ansökan märkt med ”Maskinoperatör” till [email protected] Visa mindre

Resemontör till vår kyl- och frysrumsavdelning

Ansök    Sep 24    Wica Cold AB    Kylmontör/Kyltekniker
Som resemontör på vår kyl- och frysrumsavdelning kommer du att få ett omväxlande jobb. Du ansvarar för montage av de entreprenader som Wica Cold AB utför främst mot dagligvaruhandeln. Wica Cold AB utför kyl-och frysrumsentreprenader med kompletta leveranser av egenproducerade sandwichpaneler, dörrar och portar samt alla de tillbehör som krävs genom varumärket Incold. Att arbeta som resemontör kräver en flexibel livssituation då vi utför entreprenader i hel... Visa mer
Som resemontör på vår kyl- och frysrumsavdelning kommer du att få ett omväxlande jobb. Du ansvarar för montage av de entreprenader som Wica Cold AB utför främst mot dagligvaruhandeln. Wica Cold AB utför kyl-och frysrumsentreprenader med kompletta leveranser av egenproducerade sandwichpaneler, dörrar och portar samt alla de tillbehör som krävs genom varumärket Incold.
Att arbeta som resemontör kräver en flexibel livssituation då vi utför entreprenader i hela Sverige och är oftast bortrest under veckorna. I gengäld får du ett väldigt fritt arbete, där du säkerställer att montaget blir korrekt utfört med rätt kvalité och med nöjd kund i fokus.
Din profil:
Arbetar du idag eller har tidigare erfarenheter av arbete inom hantverksyrket, gärna som plåtslagare eller snickare är det meriterande. Du har en gedigen erfarenhet av hantverk och kan lösa oförutsedda situationer som uppstår på egen hand med de förutsättningar som finns. Vi ser gärna att du är driven, engagerad och serviceinriktad. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl. Har du erfarenhet av arbete med Kyl- och frysrum och/eller sandwichpaneler är detta meriterande.
Din ansökan:
Sista ansökningsdagen är den 13/10, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till [email protected] med märkning ”Resemontör”.
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Montörer till produktion

Ansök    Sep 24    Wica Cold AB    Montör, metallprodukter
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda. Vi har fortsatt mycket att göra! Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktio... Visa mer
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda.
Vi har fortsatt mycket att göra!
Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktioner och givna arbetsprocesser och flöde. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen.
Vi söker dig som har gymnasial utbildning.
Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl.
Tjänsterna är heltid och arbetstiden är huvudsak dagtid. Tillträde snarast möjligt, gärna start 4 oktober. Anställningen är visstid med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdagen är 13 oktober men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till [email protected] med märkning ”Produktion”. Bifoga cv och personligt brev.
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Montörer till produktion

Ansök    Jul 12    Wica Cold AB    Montör, metallprodukter
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda. Vi har fortsatt mycket att göra! Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktio... Visa mer
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda.
Vi har fortsatt mycket att göra!
Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktioner och givna arbetsprocesser och flöde. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen.
Vi söker dig som har gymnasial utbildning.
Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl.
Tjänsterna är heltid och arbetstiden är huvudsak dagtid. Tillträde snarast möjligt under augusti månad. Anställningen är visstid med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdagen 16 augusti men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till [email protected] med märkning ”Produktion”. Bifoga cv och personligt brev.
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Lager- och Logistikansvarig

Ansök    Jul 12    Wica Cold AB    Logistikchef
Vi har precis investerat och byggt ett nytt Innovationscenter, med ny fräsch godsmottagning och nytt stort lager på totalt 4000 kvadratmeter. Totalt har vi ca 30 000 kvadratmeter i lager- och produktionsyta. Har du erfarenhet från lager och logistik och känner dig redo för nästa steg? Som Lager- och Logistikansvarig kommer du att ansvara, leda och utveckla arbetet inom avdelningen. Avdelningen består av flera kompetenta team såsom godsmottagning, interna ... Visa mer
Vi har precis investerat och byggt ett nytt Innovationscenter, med ny fräsch godsmottagning och nytt stort lager på totalt 4000 kvadratmeter. Totalt har vi ca 30 000 kvadratmeter i lager- och produktionsyta. Har du erfarenhet från lager och logistik och känner dig redo för nästa steg?
Som Lager- och Logistikansvarig kommer du att ansvara, leda och utveckla arbetet inom avdelningen.
Avdelningen består av flera kompetenta team såsom godsmottagning, interna logistiken, inventering, och lagerplatsansvar. I rollen ingår det såväl strategiskt som operativt arbete:
· Samordna och koordinera Teamens olika ansvarsområden.
· Personalansvar.
· Lagerstyrning, bygga lagret, säkra upp materialflödet, att materialet lagras på ett sätt som optimerar produktionsflödet, minimerar risken för materialskador och personskador.
· Att på sikt driva vidareutvecklingen av IT-system kopplade till logistikavdelningen.
Går du vidare i rekryteringsprocessen får du en fördjupad rollbeskrivning presenterad.
De personliga egenskaperna är viktiga. Du är driven, utåtriktad och prestigelös. Du har förmåga att kunna se helheten över företagets behov och inte enbart den enskilda gruppen. Du är trygg i din ledarroll, är lösningsfokuserad och har förmåga att samspela med andra aktörer för att ta logistikavdelningen till nästa nivå.
Kvalifikationer:
· Har eftergymnasial utbildning såsom YH eller universitet inom logistik, inköp och supply chain eller annan relevant inriktning, alternativt flerårig relevant yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig
· Har erfarenhet av personalansvar och-/eller arbetsledning gärna från tillverkningsindustri.
· Har du arbetat i ERP-systemet Monitor är det meriterande.
· Har truckkort A+B samt erfarenhet av att köra truck
· Har goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift
· Har datorvana i Officeprogrammen och främst i Excel
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Inköpschef Magnus Nyqvist 0472–36512 eller HR-Chef Sophie Pantsar, 0472–36092. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-08-16. Skicka din ansökan till [email protected], märk Logistik. Visa mindre

Inköpare

Ansök    Sep 24    Wica Cold AB    Inköpare
I rollen som inköpare kommer du hantera olika delar i inköpsarbetet. Det innebär bland annat kontinuerliga relationer med våra leverantörer, prisförhandlingar och vissa strategiska val men även artikeladministration och daglig problemlösning. Du trivs med att ha det strategiska perspektivet samtidigt som du har det operativa ansvaret att produktionen får rätt material i rätt tid. Du hjälper teamet att finna lösningar och förbättringar i det dagliga arbetet... Visa mer
I rollen som inköpare kommer du hantera olika delar i inköpsarbetet. Det innebär bland annat kontinuerliga relationer med våra leverantörer, prisförhandlingar och vissa strategiska val men även artikeladministration och daglig problemlösning. Du trivs med att ha det strategiska perspektivet samtidigt som du har det operativa ansvaret att produktionen får rätt material i rätt tid. Du hjälper teamet att finna lösningar och förbättringar i det dagliga arbetet och finner glädje i att leverera god service.
Tjänsten erbjuder möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och du kommer tydligt kunna se resultat för ditt arbete. Vi erbjuder dig en öppen och positiv miljö i ett expansivt bolag.
Inom inköpsavdelningen hanterar vi direkt material till vår produktion. Vi arbetar med en total inköpsvolym på ca 350 MSEK/år med ständig fokus på kostnadseffektivitet. Du kommer vara omgiven av härliga kollegor som finns nära till hands när du vill bolla idéer. Vår inköpsavdelning består i dag av totalt 5 personer och när tjänsten är tillsatt blir vi 6 personer.
Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har några års erfarenhet av inköpsarbete från tillverkande industri och har du dessutom en eftergymnasial utbildning som är relevant för tjänsten är det ett plus.
Vi lägger stort värde vid personliga egenskaper. Som inköpare har du dagligt samarbete och kommunikation med andra både internt och externt, vilket kräver att du är serviceinriktad och lösningsorienterad. Du är självgående och kan driva på ditt arbete på ett professionellt vis. Då vi är en mindre inköpsorganisation är du en flexibel och prestigelös person som kan rycka in och hjälpa till där det behövs. Du har en god analytisk förmåga, är noggrann, effektiv och gillar ordning och reda.
Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, i både tal och skrift. Du kan planera och genomföra leverantörsbesök på egen hand både i nationell och internationell miljö. Vidare har du god datorvana och gärna kunskaper och erfarenhet från ERP-systemet Monitor.
Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Inköpschef, Magnus Nyqvist 0472–36512 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472–36092. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-10-13. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Inköpare”
Om Wica
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda. Vår inköpsavdelning betar med en total inköpsvolym på ca 350 MSEK/år med ständig fokus på kostnadseffektivitet. Visa mindre

Konstruktör

Konstruktionsavdelningen på Wica Cold ansvarar för nykonstruktion av modeller på kyl- och frysdiskar samt konstruktionsförbättringar och uppdateringar på befintliga produkter. Just nu har vi flertalet spännande projekt på gång och vi behöver därför utöka vårt konstruktionsteam. Vi skräddarsyr ofta lösningar till våra kunder där design, energieffektivitet och miljövänlig teknik samverkar. I rollen som konstruktör arbetar du i huvudsak i SolidEdge med att pr... Visa mer
Konstruktionsavdelningen på Wica Cold ansvarar för nykonstruktion av modeller på kyl- och frysdiskar samt konstruktionsförbättringar och uppdateringar på befintliga produkter. Just nu har vi flertalet spännande projekt på gång och vi behöver därför utöka vårt konstruktionsteam. Vi skräddarsyr ofta lösningar till våra kunder där design, energieffektivitet och miljövänlig teknik samverkar.
I rollen som konstruktör arbetar du i huvudsak i SolidEdge med att projektera tillverkningsritningar till vår produktion. Du kommer att driva dina egna projekt och ansvarar för dem från start till mål. Som konstruktör hos oss får du förmånen att följa projektet från skiss till färdig produkt och med spännande utmaningar och problemlösning längs vägen.
Teamet består av 6 medarbetare och nu vill vi bli fler. Inledningsvis får du en gedigen introduktion med god handledning och stöttning och du kommer att arbeta nära kollegor med erfarenhet för att efterhand ta dig an nya utmaningar och utvecklingsområden.
Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa tillsammans med oss?
För att vara framgångsrik som konstruktör behöver du vara intresserad av ny teknik och ha en vilja att jobba i CAD- och PC-miljö.
Vi söker dig som:
· Behärskar något CAD-program, meriterande är kunskaper inom Solid Edge
· Gärna har utbildning, YH-högskola eller Ingenjörsexamen inom relevant område
· Har mycket god datorvana
· Har god vana av affärssystem, gärna Monitor
· Har förståelse för produktionsprocessen, t.ex. montering och tunnplåtsbearbetning.
Vi söker dig som har förmåga att hålla och skapa struktur och är mycket noggrann med detaljer i ditt arbete. Eftersom du ingår i ett team där alla är beroende av varandra för att kunna driva arbetet framåt är din sociala kompetens viktig. Du tar eget ansvar för ditt arbete, driver dina egna processer och är mån om att leverera lösningar i rätt tid och med hög kvalité. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Konstruktionschef Fredrik Erazim, 0472-363 36 eller vår HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-06-23. Skicka din ansökan till [email protected], märk din ansökan med ”Konstruktör” Visa mindre

Administratörer till Wica Cold

Ansök    Jun 7    Wica Cold AB    Orderadministratör
Inom avdelning på Sales Office arbetar vi allt från registrering av kundorder, fraktbokningar, frakthandlingar och fakturering. Vi har också ansvar för beställningar av kyl- och frysdiskar och kylrum från externa leverantörer samt projektuppföljning och viss rapportering. Dina arbetsuppgifter blir att planera och säkerställa tidplan för leverans och montering utifrån order och produktion. Det innebär boka frakter, administration och uppföljning. Efter fär... Visa mer
Inom avdelning på Sales Office arbetar vi allt från registrering av kundorder, fraktbokningar, frakthandlingar och fakturering. Vi har också ansvar för beställningar av kyl- och frysdiskar och kylrum från externa leverantörer samt projektuppföljning och viss rapportering.
Dina arbetsuppgifter blir att planera och säkerställa tidplan för leverans och montering utifrån order och produktion. Det innebär boka frakter, administration och uppföljning. Efter färdigt montage ska du sammanställa, dokumentera och avsluta projekten. Arbetet är väldigt varierande och det är mycket som är på gång samtidigt och stundtals kan det bli väldigt intensivt. Vi har daglig kontakt med produktion, projektledare, säljare, kunder, transportörer och montörer för samordning och koordinering av våra projekt och leveranser.
Det kan också bli aktuellt med andra administrativa arbetsuppgifter såsom vissa inköp, orderläggning och fakturering. Går du vidare i rekryteringsprocessen får du en fördjupad rollbeskrivning presenterad.


Tjänsterna är två separata vikariat för föräldraledigheter på heltid. Tillträde så snart som möjligt, dock efter överenskommelse.

Vi söker dig som:
· Har en gymnasial utbildning och tidigare arbetserfarenhet av administration
· Gärna någon form av erfarenhet i att hålla samman projekt
· Har goda kunskaper och datorvana i Office-programmen, främst Excel.
· Har du förkunskaper i Monitor och om våra produkter är det meriterande.
· Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Du som söker bör vara ansvarstagande, strukturerad, serviceinriktad och samarbetsvillig. Du har en god administrativ förmåga och noggrann i ditt arbete. Du är också självgående och trivs med att ha struktur och ordning samtidigt som du kan hantera högt arbetstempo utan att bli stressad. Eftersom arbetet innebär mycket kontakter både internt och externt har du en god social förmåga och kan ge ett serviceinriktat och professionellt bemötande.
Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Malin Davidsson, tfn. 0472-366 82 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-06-21. Skicka ett cv och personligt brev till [email protected] Märk din ansökan med ”administration” Visa mindre

Löneadministratör

Ansök    Jun 7    Wica Cold AB    Löneadministratör
Som löneadministratör kommer du ha helhetsansvaret för vår löneprocess och dess hantering för samtliga anställda. Vi har för närvarande 250 arbetare, 50 resemontörer/servicetekniker samt 70 tjänstemän. Du kommer att arbeta självständigt inom: Samtliga delar i den löpande löneprocessen i Visma lön 600 lönesystem och Monitor tidrapporteringssystem. Tillämpa och tolka lagar, kollektivavtal och lokala avtal samt förmedla detta till övriga organisationen. Stödj... Visa mer
Som löneadministratör kommer du ha helhetsansvaret för vår löneprocess och dess hantering för samtliga anställda. Vi har för närvarande 250 arbetare, 50 resemontörer/servicetekniker samt 70 tjänstemän.
Du kommer att arbeta självständigt inom:
Samtliga delar i den löpande löneprocessen i Visma lön 600 lönesystem och Monitor tidrapporteringssystem.
Tillämpa och tolka lagar, kollektivavtal och lokala avtal samt förmedla detta till övriga organisationen.
Stödja organisationen med administration av t ex anställningsavtal, förändringar av anställningsförhållanden. Du ger även support till medarbetare och har kontakter med myndigheter.

Du kommer ingå i vår ekonomiavdelning och vara omgiven av härliga kollegor och en chef som finns nära till hands, totalt är vi fyra personer på avdelningen.
Vi söker dig som:
· Har utbildning inom löneadministration
· Har arbetslivserfarenhet av löneadministration och känner dig känner dig trygg i lönehanteringsprocesser.
· Gärna har förkunskaper av Visma Lön 600 och Monitor
· Har goda kunskaper och datorvana i Office-programmen, främst Excel.
· Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.
Ett plus är om du har kunskaper inom redovisning och kan eventuellt vara behjälplig vid bokslut.
Du är en person som är noggrann, ansvarstagande och professionell. Vidare är du strukturerad och har lätt för att hantera flera parallella uppgifter samtidigt. Du har självklart ett positivt synsätt, är serviceinriktad och trivs i ett prestigelöst arbetsklimat där alla hjälper alla.

Tjänsten är ett föräldravikariat på heltid. Tillträde omgående.
Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ekonomichef Caroline Sundh 0472–363 35 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472–360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-06-23. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Lön”. Visa mindre

Montörer till produktion

Ansök    Maj 28    Wica Cold AB    Montör, metallprodukter
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda. Vi har fortsatt mycket att göra! Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktio... Visa mer
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda.
Vi har fortsatt mycket att göra!
Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktioner och givna arbetsprocesser och flöde. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen.
Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenheter av arbete inom tillverkningsindustrin är det meriterande.
Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl.
Tjänsterna är heltid och arbetstiden är huvudsak dagtid. Tillträde omgående. Anställningen är visstid med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdagen 4 juni, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till [email protected] med märkning ”Produktion”. Bifoga cv och personligt brev.
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Inköpare

Ansök    Maj 28    Wica Cold AB    Inköpare
Inom inköpsavdelningen hanterar vi direkt material till vår produktion. Du kommer vara omgiven av härliga kollegor och en chef som finns nära till hands när du vill bolla idéer men som samtidigt ger dig frihet under ansvar. Vår inköpsavdelning består i dag av totalt 5 personer. Som operativ inköpare sköter du inköpen avseende direkt material till produktion. Du administrerar inköpen såsom order- och artikeladministration, bevakar leveranser, hanterar rekla... Visa mer
Inom inköpsavdelningen hanterar vi direkt material till vår produktion. Du kommer vara omgiven av härliga kollegor och en chef som finns nära till hands när du vill bolla idéer men som samtidigt ger dig frihet under ansvar. Vår inköpsavdelning består i dag av totalt 5 personer.
Som operativ inköpare sköter du inköpen avseende direkt material till produktion. Du administrerar inköpen såsom order- och artikeladministration, bevakar leveranser, hanterar reklamationer och säkerställer att vi får vårt material i tid. Du skall trivas i att både ha det strategiska perspektivet i inköpsrollen samtidigt som du har det operativa ansvaret för att produktionen har rätt material i rätt tid.
Tjänsten erbjuder möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och du kommer tydligt kunna se vilket resultat ditt arbete ger. Vi erbjuder dig en öppen och positiv miljö i ett expansivt bolag.


Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som inköpare.
Som person trivs du med att jobba självständigt men ändå vara en del i ett team där du bidrar med- och tar del av kollegors kunskap. Du har en helhetsförståelse för flödet från order till leverans och känner dig hemma i att arbeta i system och Office-programmen. Du har förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Dina personliga egenskaper är viktiga.
Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt och har du kunskaper i italienska, är det meriterande. Likaså är det meriterande om du har kunskaper i ERP Monitor.
Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Inköpschef, Magnus Nyqvist 0472–36512 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472–36092. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-06-14. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Inköpare”
Om Wica
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda. Vår inköpsavdelning betar med en total inköpsvolym på ca 350 MSEK/år med ständig fokus på kostnadseffektivitet. Visa mindre

Lagerplatsansvarig

Ansök    Maj 12    Wica Cold AB    Lagerplanerare
Som lagerplatsansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bli att ansvara för planering och hantering av materialflödet, att alla artiklar är märkta och lagras på angiven plats. Det är viktigt att materialet lagras på ett sätt som optimerar produktionsflödet, minimerar risken för materialskador och personskador. Du har full koll på allt som händer på lagret men bidrar också till stor del i det operativa arbetet. Du registrerar och uppdaterar artiklar... Visa mer
Som lagerplatsansvarig kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bli att ansvara för planering och hantering av materialflödet, att alla artiklar är märkta och lagras på angiven plats. Det är viktigt att materialet lagras på ett sätt som optimerar produktionsflödet, minimerar risken för materialskador och personskador. Du har full koll på allt som händer på lagret men bidrar också till stor del i det operativa arbetet. Du registrerar och uppdaterar artiklarnas lagerplats i företagets affärssystem Monitor. Du ansvarar också för allmän lagervård.
Du kommer tillhöra avdelningen för Intern Logistik men kommer inte inneha rollen som Teamledare för Logistiken. Du har nära samarbete med bland annat inköp, inventering samt produktion.
Vi söker dig som:
Har arbetat med lagerhantering tidigare och gärna läst några kurser inom området.
Arbetat i ERP-system, gärna Monitor.
Har truckkort A+B samt erfarenhet av att köra truck
Har goda kunskaper i både svenska och engelska, i både tal och skrift
Har datorvana i Officeprogrammen och främst i Excel
Har förmåga att planera, prioritera och arbeta självständigt men samtidigt förmågan att skapa positiva relationer. Arbetsuppgifterna ställer stora krav på ansvar, struktur och noggrannhet.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Korner eller John Lundt, 0472-366 49, 0472-365 47, eller HR-Chef Sophie Pantsar. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan inklusive personligt brev och cv så snart som möjligt, dock senast 2021-05-25. Skicka din ansökan till [email protected], märk din ansökan med Lager. Visa mindre

Montörer till produktion

Ansök    Maj 7    Wica Cold AB    Montör, metallprodukter
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda. Vi har fortsatt mycket att göra! Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktio... Visa mer
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda.
Vi har fortsatt mycket att göra!
Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktioner och givna arbetsprocesser och flöde. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen.
Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenheter av arbete inom tillverkningsindustrin är det meriterande.
Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl.
Tjänsterna är heltid och arbetstiden är huvudsak dagtid. Tillträde snarast möjligt. Anställningen är visstid med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdagen 20 maj, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till [email protected] med märkning ”Produktion”. Bifoga cv och personligt brev.
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Säljare Export Norden/Baltikum

Ansök    Apr 30    Wica Cold AB    Key account manager
Wica Cold AB ligger i framkant vad gäller produktkunskap och kompetens inom kyl- och frysdiskar inom dagligvaruhandel. Vi skräddarsyr lösningar för våra kunder där design, energieffektiv och miljövänlig teknik samverkar. Wica Cold har en hög investeringsvilja med flera stora investeringar bakom oss de senaste åren och fler på gång, vilka du kommer att ha stor fördel av i affären. Som säljare av kyl-och frysdiskar ansvarar du för hela försäljningsprocessen,... Visa mer
Wica Cold AB ligger i framkant vad gäller produktkunskap och kompetens inom kyl- och frysdiskar inom dagligvaruhandel. Vi skräddarsyr lösningar för våra kunder där design, energieffektiv och miljövänlig teknik samverkar. Wica Cold har en hög investeringsvilja med flera stora investeringar bakom oss de senaste åren och fler på gång, vilka du kommer att ha stor fördel av i affären.
Som säljare av kyl-och frysdiskar ansvarar du för hela försäljningsprocessen, där du arbetar aktivt med kundbearbetning och försäljning, men också med marknadsbevakning och uppföljning. Som säljare hos oss har du många kontakter internt och externt. Du har första kontakten med kund och etablerar goda kundrelationer och är behjälplig med tekniska lösningar för kylsystem. Till din hjälp har du ett fantastiskt team med stor erfarenhet från vårt huvudkontor, som följer upp de olika faserna i projektet från orderläggning, produktion till leverans och montage.
Ditt affärsområde är Norden och Baltikum frånsett Sverige. Exporten står för 30% av vår försäljningsvolym. Du blir fabrikens kontaktperson för våra dotterbolag i Finland, Norge och Danmark.
Går du vidare i rekryteringsprocessen får du en fördjupad rollbeskrivning presenterad.
Kvalifikationer
Du har mångårig teknisk säljerfarenhet och/eller annan erfarenhet som bedöms likvärdig. Tidigare arbete med exportförsäljning är meriterande men inget krav. Din förmåga att agera professionellt och inge förtroende genom kompetens, lyhördhet och gott affärssinne är av största vikt. Du är serviceinriktad med god kommunikativ förmåga och goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift. Du har både ett tekniskt intresse och förståelse för tekniken. Du utgår från din bostad och reser uppskattningsvis två dagar/vecka.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper
Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sophie Pantsar, 0472–36092 eller vice VD Niklas Rindhagen, 0472-36535. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-05-09. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Export” Visa mindre

Teknisk chef - Produkt

Välkommen till ett expansivt företag där vi satsar på ett nytt modernt utvecklingscentrum, med nytt testlaboratorium för utveckling av ny teknik. Vi söker nu Teknisk chef - Produkt Wica Cold AB ligger i framkant vad gäller produktkunskap och kompetens inom kyl och frysdiskar inom dagligvaruhandel. Teknikavdelningen ansvarar för tekniken och dess utveckling i våra diskar. Vi skräddarsyr lösningar för våra kunder där design, energieffektiv och miljövänlig te... Visa mer
Välkommen till ett expansivt företag där vi satsar på ett nytt modernt utvecklingscentrum, med nytt testlaboratorium för utveckling av ny teknik.
Vi söker nu
Teknisk chef - Produkt
Wica Cold AB ligger i framkant vad gäller produktkunskap och kompetens inom kyl och frysdiskar inom dagligvaruhandel. Teknikavdelningen ansvarar för tekniken och dess utveckling i våra diskar. Vi skräddarsyr lösningar för våra kunder där design, energieffektiv och miljövänlig teknik samverkar.
Avdelningen består av flera kompetenta teknikteam med många års erfarenhet av tekniklösningar på våra produkter inom el-, rör-, kyl/värmeteknik, samt styr- och reglerteknik. Totalt är vi 16 personer på avdelningen med olika professioner. Du kommer ingå i ledningsgruppen och direkt underställd VD.
Wica Cold har en hög investeringsvilja med flera stora investeringar bakom oss de senaste åren och fler på gång vilka du kommer att ha stor inverkan på och delaktighet i att driva. Förutom nyinvesteringsprojekt så består en stor del av teknikavdelningens vardag i att optimera befintlig utrustning, samt att jobba med avhjälpande- och förebyggande expertis. Du följer utvecklingen inom myndigheters och branschens normer och regler inom energi, köldmedier och el/styr och säkerställer och ansvarar för implementeringen av dessa i vår verksamhet.
I rollen som Teknisk chef ingår bland annat:
Samordna och koordinera Teamens olika ansvarsområden.
Ansvarar för tekniska specifikationer och dokumentationer för våra produkter.
Ansvara och upprätthålla våra ackrediteringar.
Samarbete med andra centrala delar av produkten: Konstruktion, Inköp, Produktion
Produktutveckling: Bidra med din specialistkompetens
Medverka i budgetarbete, investeringsprojekt och resursbehov till teknikavdelningen.
Ansvarar för upphandling av utrustningar, tekniska utvärderingar samt stöd vid inköp.
Personalansvar - Ansvara för en säker och hållbar arbetsmiljö för dina medarbetare.
Går du vidare i rekryteringsprocessen får du en fördjupad rollbeskrivning presenterad.
Kvalifikationer
Du har adekvat teoretisk utbildning alternativt flerårig relevant yrkeserfarenhet som bedöms likvärdig.
Du har mångårig teknisk kompetens och erfarenhet främst inom Kylteknik.
Du har erfarenhet av att utveckla strategiska processer inom ansvarsområdet och förmåga att hantera och koordinera komplexa frågeställningar.
Chefs- och ledarskapserfarenhet.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper
Du är driven, strukturerad, utåtriktad och prestigelös. Du är trygg i din ledarroll, är lösningsfokuserad och med god kommunikativ förmåga. Du kommer att ha stora kontaktytor och har stort intresse för människor samt förmåga att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer.
Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sophie Pantsar, 0472–36092 eller vice VD Niklas Rindhagen, 0472-365 35. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-05-28. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Teknik” Visa mindre

Montörer till produktion

Ansök    Feb 19    Wica Cold AB    Montör, metallprodukter
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda. Hos oss arbetar du i en modern och trivsam arbetsmiljö med antingen montering av kyl och frysdiskar, el- och rörkopplingar, lödning, mm So... Visa mer
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda.


Hos oss arbetar du i en modern och trivsam arbetsmiljö med antingen montering av kyl och frysdiskar, el- och rörkopplingar, lödning, mm

Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktioner och givna arbetsprocesser och flöde. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen.


Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenheter av arbete inom tillverkningsindustrin är det meriterande.


Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl.


Tjänsterna är heltid och arbetstiden är huvudsak dagtid. Tillträde snarast möjligt. Anställningen är visstid med möjlighet till förlängning.


Sista ansökningsdagen är den 12 mars, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till [email protected] med märkning ”Produktion”. Bifoga cv och personligt brev.


Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Ekonomiassistent

Ansök    Mar 22    Wica Cold AB    Ekonomiassistent
Vi söker nu en ekonomi- / redovisningsassistent med placering i Vislanda. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera kundreskontra (leverantörsreskontra vid behov), uppföljning av förfallna fordringar, kravhantering, löpande redovisning, bank- och kontoavstämningar. Sedermera är det allt från diverse administrativa uppgifter till att vara behjälplig vid bokslutsarbetet och dess avstämningar med Wica Colds koncernbolag. Ekonomiavdelningen är en grupp... Visa mer
Vi söker nu en ekonomi- / redovisningsassistent med placering i Vislanda. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hantera kundreskontra (leverantörsreskontra vid behov), uppföljning av förfallna fordringar, kravhantering, löpande redovisning, bank- och kontoavstämningar. Sedermera är det allt från diverse administrativa uppgifter till att vara behjälplig vid bokslutsarbetet och dess avstämningar med Wica Colds koncernbolag.
Ekonomiavdelningen är en grupp på fyra personer i vilken det även ingår reception och löneadministration. Vi är ett gott gäng som hjälper varandra där det behövs. Tjänsten är ett vikariat (föräldraledighet) som planeras vara minst 1 ½ år. Tillträde sker efter överenskommelse.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom eller likvärdigt. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete på ekonomiavdelning. Grundläggande kunskaper i redovisning är meriterande.
Det är meriterande att ha erfarenhet och systemvana av ERP-systemet Monitor. Du är van användare i Excel och de övriga Office-program.
Du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du ska kunna arbeta självständigt men samtidigt vara en del av ett team. Du är positiv, noggrann, flexibel, och serviceinriktad med god kommunikativ förmåga. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.
Det händer mycket på Wica, vill du vara med på denna spännande resa tillsammans med oss?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92 eller Ekonomichef Caroline Sundh, tfn 0472-363 35. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2021-04-12. Skicka din ansökan till [email protected], och märk ansökan med ekonomi. Visa mindre

Montörer till produktion

Ansök    Mar 15    Wica Cold AB    Montör, metallprodukter
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda. Hos oss arbetar du i en modern och trivsam arbetsmiljö med antingen montering av kyl och frysdiskar, el- och rörkopplingar, lödning, mm Som mo... Visa mer
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda.
Hos oss arbetar du i en modern och trivsam arbetsmiljö med antingen montering av kyl och frysdiskar, el- och rörkopplingar, lödning, mm
Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktioner och givna arbetsprocesser och flöde. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen.
Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenheter av arbete inom tillverkningsindustrin är det meriterande.
Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl.
Tjänsterna är heltid och arbetstiden är huvudsak dagtid. Tillträde snarast möjligt. Anställningen är visstid med möjlighet till förlängning.
Sista ansökningsdagen är den 5 april, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till [email protected] med märkning ”Produktion”. Bifoga cv och personligt brev.
Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Inköpare

Ansök    Dec 8    Wica Cold AB    Inköpare
Inom inköpsavdelningen hanterar vi direkt material till vår produktion. Du kommer vara omgiven av härliga kollegor och en chef som finns nära till hands när du vill bolla idéer men som samtidigt ger dig frihet under ansvar. Vår inköpsavdelning består i dag av totalt 5 personer. Som operativ inköpare sköter du inköpen avseende direkt material till produktion. Du administrerar inköpen såsom order- och artikeladministration, bevakar leveranser, hanterar rekl... Visa mer
Inom inköpsavdelningen hanterar vi direkt material till vår produktion. Du kommer vara omgiven av härliga kollegor och en chef som finns nära till hands när du vill bolla idéer men som samtidigt ger dig frihet under ansvar. Vår inköpsavdelning består i dag av totalt 5 personer.
Som operativ inköpare sköter du inköpen avseende direkt material till produktion. Du administrerar inköpen såsom order- och artikeladministration, bevakar leveranser, hanterar reklamationer och säkerställer att vi får vårt material i tid. Du skall trivas i att både ha det strategiska perspektivet i inköpsrollen samtidigt som du har det operativa ansvaret för att produktionen har rätt material i rätt tid.
Tjänsten erbjuder möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och du kommer tydligt kunna se vilket resultat ditt arbete ger. Vi erbjuder dig en öppen och positiv miljö i ett expansivt bolag.


Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som inköpare.
Som person trivs du med att jobba självständigt men ändå vara en del i ett team där du bidrar med- och tar del av kollegors kunskap. Du har en helhetsförståelse för flödet från order till leverans och känner dig hemma i att arbeta i system och Office-programmen. Du har förmåga att skapa goda relationer både internt och externt. Dina personliga egenskaper är viktiga.
Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt och har du kunskaper i italienska, är det meriterande. Likaså är det meriterande om du har kunskaper i ERP Monitor.


Om Wica
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 330 anställda. Vår inköpsavdelning betar med en total inköpsvolym på ca 350 MSEK/år med ständig fokus på kostnadseffektivitet. Visa mindre

Konstruktör

Konstruktör Konstruktionsavdelningen på Wica Cold ansvarar för nykonstruktion av modeller på kyl- och frysdiskar samt konstruktionsförbättringar och uppdateringar på befintliga produkter. Just nu har vi flertalet spännande projekt på gång och vi behöver därför utöka vårt konstruktionsteam. Vi skräddarsyr ofta lösningar till våra kunder där design, energieffektivitet och miljövänlig teknik samverkar. I rollen som konstruktör arbetar du i huvudsak i Solid... Visa mer
Konstruktör
Konstruktionsavdelningen på Wica Cold ansvarar för nykonstruktion av modeller på kyl- och frysdiskar samt konstruktionsförbättringar och uppdateringar på befintliga produkter. Just nu har vi flertalet spännande projekt på gång och vi behöver därför utöka vårt konstruktionsteam. Vi skräddarsyr ofta lösningar till våra kunder där design, energieffektivitet och miljövänlig teknik samverkar.


I rollen som konstruktör arbetar du i huvudsak i SolidEdge med att projektera tillverkningsritningar till vår produktion. Du kommer att driva dina egna projekt och ansvarar för dem från start till mål. Som konstruktör hos oss får du förmånen att följa projektet från skiss till färdig produkt och med spännande utmaningar och problemlösning längs vägen.


Teamet består av 5 medarbetare och nu vill vi bli fler. Inledningsvis får du en gedigen introduktion med god handledning och stöttning och du kommer att arbeta nära kollegor med erfarenhet för att efterhand ta dig an nya utmaningar och utvecklingsområden.


Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa tillsammans med oss?

För att vara framgångsrik som konstruktör behöver du vara intresserad av ny teknik och ha en vilja att jobba i CAD- och PC-miljö.


Vi söker dig som:
· Behärskar något CAD-program, meriterande är kunskaper inom Solid Edge
· Har mycket god datorvana
· Har god vana av affärssystem, gärna Monitor
· Har förståelse för produktionsprocessen, t.ex. montering och tunnplåtsbearbetning.


Vi söker dig som har förmåga att hålla och skapa struktur och är mycket noggrann med detaljer i ditt arbete. Eftersom du ingår i ett team där alla är beroende av varandra för att kunna driva arbetet framåt är din sociala kompetens viktig. Du tar eget ansvar för ditt arbete, driver dina egna processer och är mån om att leverera lösningar i rätt tid och med hög kvalité. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Konstruktionschef Fredrik Erazim, 0472-363 36 eller vår HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-10-29. Skicka din ansökan till [email protected], märk din ansökan med ”Konstruktör” Visa mindre

Teknisk säljare

Ansök    Okt 6    Wica Cold AB    Innesäljare
Vårt affärsområde Incold utför kyl-och frysrumsentreprenader med kompletta leveranser av egenproducerade sandwichpaneler, dörrar och portar med tillbehör. Affärsområdet befinner sig i en expansiv fas och vi behöver förstärkning. Vi arbetar med ett brett sortiment och skräddarsyr lösningar för våra kunder där design, energieffektiv och miljövänlig teknik samverkar. Här får du arbeta med självständigt försäljningsarbete där du skapar affärer genom att bygga... Visa mer
Vårt affärsområde Incold utför kyl-och frysrumsentreprenader med kompletta leveranser av egenproducerade sandwichpaneler, dörrar och portar med tillbehör. Affärsområdet befinner sig i en expansiv fas och vi behöver förstärkning. Vi arbetar med ett brett sortiment och skräddarsyr lösningar för våra kunder där design, energieffektiv och miljövänlig teknik samverkar.
Här får du arbeta med självständigt försäljningsarbete där du skapar affärer genom att bygga relationer med nya och befintliga kunder. Med ett stort engagemang planerar, genomför och följer du upp ditt arbete som består av kundbearbetning och försäljning. Det innebär att räkna på anbud, säkerställa produktionskapacitet samt förhandla med kund men också med marknadsbevakning och uppföljning.
Kvalifikationer
Du får gärna ha en eftergymnasial utbildning inom B2B och säljerfarenhet inom kyl- eller byggbranschen samt kunskap om entreprenadjuridik. Säljrollen kräver teknisk kompetens.
För att lyckas i rollen är du självständig, har tålamod, driv och känsla för affärer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta med olika typer av personer och är en stark relationsbyggare. Din förmåga att agera professionellt och inge förtroende genom kompetens, lyhördhet och gott affärssinne är av stor vikt. Du har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift. Du ser möjligheter i det mesta, är tävlingsinriktad och har en drivkraft att nå uppsatta mål i tid.
I arbetsuppgifterna ingår visst resande. Du kommer att utgå från Vislanda. Du blir en del av ett härligt team om 6 medarbetare på vårt kontor i Vislanda.
Vill du vara med på en spännande utvecklingsresa tillsammans med oss?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Affärsområdeschef Per Hildingsson, 0472-363 64 eller vår HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92.
Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-11-01. Skicka din ansökan till [email protected], märk din ansökan med "Incold" Visa mindre

Labbassistent

Ansök    Okt 5    Wica Cold AB    Laboratorieassistent
Vi vänder oss till dig som är intresserad av praktiskt laborativt arbete med stort intresse för teknik. Vi söker nu en medarbetare till vårt labb. Vi befinner oss i en expansiv fas och satsar på ett nytt modernt utvecklingscenter, med stor labb-verksamhet och utveckling av ny teknik. Likaså befinner oss i ett skede där våra kyldiskar ska klassificeras enligt nya standarder inom energiförbrukning (EcoDesign). Vi skräddarsyr lösningar för våra kunder där... Visa mer
Vi vänder oss till dig som är intresserad av praktiskt laborativt arbete med stort intresse för teknik.


Vi söker nu en medarbetare till vårt labb. Vi befinner oss i en expansiv fas och satsar på ett nytt modernt utvecklingscenter, med stor labb-verksamhet och utveckling av ny teknik. Likaså befinner oss i ett skede där våra kyldiskar ska klassificeras enligt nya standarder inom energiförbrukning (EcoDesign). Vi skräddarsyr lösningar för våra kunder där design, energieffektiv och miljövänlig teknik samverkar.
Vår labbverksamhet ingår i Teknikavdelningen vilken består av 16 personer med olika professioner.
Dina arbetsuppgifter
Du kommer att testa våra kyl och frysdiskar och verifiera dess ingående komponenter och funktioner vilket innebär; kontrollera och verifiera standard, verifiera temperaturen och dess funktioner, testa ut olika komponenter efter angivna normer, såsom fläkt, belysning mm. Det innebär också mäta energiförbrukning. Du analyserar grundresultaten och efter konsultation och beslutad åtgärdsplan kommer du justera och ändra det mekaniska.
Kvalifikationer
· Du ska ha ett stort tekniskt intresse och förståelse för tekniken.
· Meriterande är tidigare erfarenheter av laboratorieverksamhet med analytiskt arbete alternativt att du har arbetat i produktionen och har stor kunskap om våra produkter samt kunskap inom el och lödning.
· Du har erfarenhet av dokumentation och stor datorvana, gärna arbetat i system, såsom Monitor eller liknande.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
· Ordning och reda
· Noggrann
· Strukturerad, du behöver hålla en struktur i arbetet men ändå kunna vara flexibel och kreativ när förutsättningarna ändras.
· Effektivt och stor ansvarskänsla då arbetet innebär mycket planering av eget arbete.
· Kommunikativ. Du har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift, på svenska så väl som engelska.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92.
Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-10-18. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Labb” Visa mindre

Underhållstekniker

Ansök    Jan 15    Wica Cold AB    Underhållsmekaniker
Vår produktionsenhet omfattar 30 000m² produktionslokaler, 13 moderna plåtberbetningsmaskiner, 7 maskiner för polyuretanskumning, 2 flisrivare, 2 flispannor samt automatiska produktionslinor. Inom produktionen är vi 280 medarbetare och tillverkar ca 12 000 kyl och frysdiskar per år. Din roll Du kommer främst att arbeta med förebyggande underhåll men också kunna bidra i förbättrings- och utvecklingsarbetet inom underhållsavdelningen. Du får gärna utveckla ... Visa mer
Vår produktionsenhet omfattar 30 000m² produktionslokaler, 13 moderna plåtberbetningsmaskiner, 7 maskiner för polyuretanskumning, 2 flisrivare, 2 flispannor samt automatiska produktionslinor. Inom produktionen är vi 280 medarbetare och tillverkar ca 12 000 kyl och frysdiskar per år.
Din roll
Du kommer främst att arbeta med förebyggande underhåll men också kunna bidra i förbättrings- och utvecklingsarbetet inom underhållsavdelningen. Du får gärna utveckla nya underhållsplaner och skapa rutiner som underlättar ditt arbete. I arbetet ingår felsökning, reparationer, installation och service. Arbetet är mycket varierande och kan innebära allt från löpande kontroll av truckar, portar, lyftbord, tryckkärl, ventilationsaggregat, åtgärda punkter från skyddsronder till förebyggande service på lödgasmaskiner, skumjiggar mm. Det ingår också diverse fastighetsskötsel som att byta belysning, reparera pallställ samt montera inredning till produktion och kontor. Arbetet sker i nära samverkan med produktionspersonal och produktionsledningen.
Du kommer bli en viktig kugge i företagets underhållsavdelning som idag består av tre personer. Du rapporterar till Produktionschefen.
Kvalifikationer
Du bör ha gymnasieutbildning, gärna teknisk inriktning. Har du några års erfarenhet från underhållsarbete inom industri är det meriterande. Har du erfarenhet från arbete i vår produktion och har ett starkt intresse av arbete med förebyggande underhåll och service så kan det också vara intressant.
Då svetsningsarbete förekommer är det också bra att du behärskar olika svetsmetoder och du får gärna ha lite grundläggande elkunskaper.
Det viktigt att du är händig och är en duktig problemlösare som snabbt kan hitta effektiva lösningar. Du har förmåga att göra goda prioriteringar samt är driven, strukturerad/ordningsam och noggrann. Du ska vara självgående och ha förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Samtidigt är det viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med personer i din omgivning.
Det är viktigt att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift. Likaså att har god datorvana och kan arbeta självständigt i Office-programmen och gärna tidigare arbetat med någon form av UH-system.
Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gustaf Rosén, tfn 0472- 365 39 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-02-03. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Underhåll” Visa mindre

Maskinoperatör, Plåtbearbetning, Salvagnini

Ansök    Maj 25    Wica Cold AB    Plåtbearbetare
Till våra två Salvagnini maskiner i Plåtverkstaden söker vi efter en maskinoperatör till vårt kvällsskift. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team om 3 personer där ni övervakar och ansvarar för att båda maskinerna går smidigt och producerar den mängd plåt som ligger enligt plan. Arbetsuppgifterna innebär också till viss del underhållsarbete, felsökning och reparationer. Vi söker dig som har erfarenhet från produktion eller industriell tillverkni... Visa mer
Till våra två Salvagnini maskiner i Plåtverkstaden söker vi efter en maskinoperatör till vårt kvällsskift.


Du kommer att arbeta tillsammans med ett team om 3 personer där ni övervakar och ansvarar för att båda maskinerna går smidigt och producerar den mängd plåt som ligger enligt plan. Arbetsuppgifterna innebär också till viss del underhållsarbete, felsökning och reparationer.


Vi söker dig som har erfarenhet från produktion eller industriell tillverkning, gärna inom plåtbearbetning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som maskinoperatör av Salvagnini-maskiner. Du är nyfiken på att lära dig saker och tar initiativ till att rycka in där det behövs i processen. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Men det viktigaste är att du är rätt person för att passa in i vårt lag och är engagerad och ansvarsfull. Flytande svenska och i tal och skrift är ett krav.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sophie Pantsar, HR, 0472-360 92. Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande, dock senast 2020-06-07. Skicka din ansökan märkt med ”Salvagnini” till [email protected] Visa mindre

Sälj- och marknadsassistent

Ansök    Dec 16    Wica Cold AB    Marknadsassistent
Som marknadsassistent får du arbeta med varierande arbetsuppgifter med fokus på att stötta säljare med marknadsmaterial, såsom produktblad, prislistor, offerter, säljinformation med layoutritningar, broschyrer, företagspresentationer, bildarkiv, mässmaterial och dokumentationer. Du får gärna ha idéer kring hur vi kan bli bättre på kommunikation. För rätt kandidat kan tjänsten utvecklas. Vi är idag 9 medarbetare som arbetar med registrering av kundorder, le... Visa mer
Som marknadsassistent får du arbeta med varierande arbetsuppgifter med fokus på att stötta säljare med marknadsmaterial, såsom produktblad, prislistor, offerter, säljinformation med layoutritningar, broschyrer, företagspresentationer, bildarkiv, mässmaterial och dokumentationer. Du får gärna ha idéer kring hur vi kan bli bättre på kommunikation. För rätt kandidat kan tjänsten utvecklas.
Vi är idag 9 medarbetare som arbetar med registrering av kundorder, leveransplanering, löpande kundkontakt, fraktbokningar, frakthandlingar och fakturering. Avdelningen ansvarar också för beställningar av kyl- och frysdiskar från externa leverantörer samt projektuppföljning och rapporteringar. Vi har daglig kontakt med produktion, projektledare, säljare, kunder, transportörer och montörer för samordning och koordinering av våra projekt. Inom avdelningen arbetar vi också med support till säljarna med bland annat offerter, produktblad, marknadsaktiviteter mm.


Kvalifikationer
Du har:
· Minst 3-årig gymnasieutbildning, gärna inriktning media och kommunikation eller liknande
· Arbetslivserfarenhet inom administration, gärna med marknad eller säljadministration
· Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav, (Excel, Powerpoint, Word)
· Mycket goda kunskaper i både svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av sociala medier och presentationer och har arbetat i olika digitala kanaler. Det är också meriterande om du har arbetat med Photoshop, och eller Indesign/Illustrator. Du är en god kommunikatör i både tal och skrift samt har god förmåga att skapa informativa budskap, både i print och digitalt.
Att arbeta på marknadsavdelningen innebär mycket samordning både internt och externt. Som person har du en god social kompetens och du är flexibel, prestigelös och easygoing. Du gillar att ha många bollar i luften. Du tycker om att självständigt driva projekt och aktiviteter från start till mål och löser snabbt uppkomna problem på egen hand. Att vara noggrann, strukturerad och ha goda projektledaregenskaper är viktigt i denna roll.


Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Viveca Karlsson Jensen, 0472-363 49 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-01-13. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Marknadsassistent”


Om företaget
?WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. På Wica Cold AB är vi ca 340 anställda. Visa mindre

Eltekniker

Ansök    Nov 29    Wica Cold AB    Eltekniker
Vill du bli en del i vårt team på Teknikavdelningen. Teknikavdelningen ansvarar för utveckling av den tekniska delen i våra produkter Det innebär tester via labb, felsökning, analysera rotorsaken, felavhjälpning, utveckling och mycket mer. Vi strävar efter högsta möjliga driftsäkerhet, med målsättning att skapa miljösäkra och energisnåla produkter. Teknikavdelningen består av flera kompetenta teknikteam med många års erfarenhet av tekniklösningar på våra p... Visa mer
Vill du bli en del i vårt team på Teknikavdelningen. Teknikavdelningen ansvarar för utveckling av den tekniska delen i våra produkter Det innebär tester via labb, felsökning, analysera rotorsaken, felavhjälpning, utveckling och mycket mer. Vi strävar efter högsta möjliga driftsäkerhet, med målsättning att skapa miljösäkra och energisnåla produkter. Teknikavdelningen består av flera kompetenta teknikteam med många års erfarenhet av tekniklösningar på våra produkter. Vi arbetar i team för att ta del av varandras kunskap och utvecklas så mycket som möjligt, vi hjälps åt att komma fram till bästa lösningen på uppstående problem och frågor. Teamet för elteknik ansvarar för el i våra kyl- och frysdiskar. Arbetet sker vid vår fabrik i Vislanda.


Som Eltekniker kommer ditt fokus vara att utföra eltester på vår utrustning i kyl- och frysdiskarna samt arbetar med felavhjälpning på de problem som uppkommer. I dagsläget producerar vi ca 300 diskar i veckan, i en rad olika modeller. Du utför dagliga rutinkontroller på elarbeten. Arbetet kräver problemlösning och analyser för att upptäcka fel, vissa problem kräver snabb hantering. Arbetet kan också innebära att kvalitetssäkra maskinplattor, kompressor, startutrustning, termostat, fläktar, kontaktdon, kablage mm. Du är ett stöd gentemot produktionen och övriga kollegor i frågor som rör vår elutrustning.


Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har:
- el-teknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå
- mycket goda datorkunskaper, gärna Microsoft Office Excel mm.
- erfarenhet av arbete inom el
- tekniskt intresse


Det viktigt att du har förmåga att göra goda prioriteringar samt är driven, strukturerad och noggrann. Arbetet ställer krav på att du är en duktig problemlösare och kan snabbt hitta effektiva lösningar. Du ska vara självgående och ha förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Samtidigt är det viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med personer i din omgivning.


Det är viktigt att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift och kan kommunicera på engelska vid behov.


Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Rylander, tfn 0472- 366 93 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2020-01-07. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Eltekniker” Visa mindre

Maskinoperatör, Plåtbearbetning, Salvagnini

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2500 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 280 anställda. Till våra två Salvagnini maskiner i Plåtverkstaden söker vi två maskinoperatörer. Vi söker en till vårt kvällsskift och en till vårt nattskift... Visa mer
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2500 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 280 anställda.


Till våra två Salvagnini maskiner i Plåtverkstaden söker vi två maskinoperatörer. Vi söker en till vårt kvällsskift och en till vårt nattskift.


Du kommer att arbeta tillsammans med ett team om 3 personer där ni övervakar och ansvarar för att båda maskinerna går smidigt och producerar den mängd plåt som ligger enligt plan. Arbetsuppgifterna innebär också till viss del underhållsarbete, felsökning och reparationer.


Vi söker dig som har erfarenhet från produktion eller industriell tillverkning, gärna inom plåtbearbetning. Det är meriterande om du tidigare har arbetat som maskinoperatör av Salvagnini-maskiner.


Du är nyfiken på att lära dig saker och tar initiativ till att rycka in där det behövs i processen. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse. Men det viktigaste är att du är rätt person för att passa in i vårt lag och är engagerad och ansvarsfull. Flytande svenska och i tal och skrift är ett krav.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionsledarna Sophie Pantsar, HR, 0472-360 92.


Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande, dock senast 2020-01-07. Skicka din ansökan märkt med ”Salvagnini” till [email protected] Visa mindre

Gruppchef till administrativ avdelning

Ansök    Nov 21    Wica Cold AB    Administrativ chef
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. På Wica Cold AB är vi ca 340 anställda Gruppchef till avdelningen Sales Office Är du en ledare med stor kunskap och intresse inom kundservice, orderhantering och leveranser? Bri... Visa mer
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. På Wica Cold AB är vi ca 340 anställda


Gruppchef till avdelningen Sales Office
Är du en ledare med stor kunskap och intresse inom kundservice, orderhantering och leveranser? Brinner du för att driva och utveckla verksamheter och medarbetare framåt? Då kan den här rollen vara något för dig.


Arbetsuppgifter och ansvarsområde
Vi är idag 9 medarbetare som arbetar med registrering av kundorder, leveransplanering, löpande kundkontakt, fraktbokningar, frakthandlingar och fakturering. Avdelningen ansvarar också för beställningar av kyl- och frysdiskar från externa leverantörer samt projektuppföljning och rapporteringar. Vi har daglig kontakt med produktion, projektledare, säljare, kunder, transportörer och montörer för samordning och koordinering av våra projekt.
Du leder det dagliga arbetet och säkerställer att vi ger en hög, kvalitativ service både internt och externt. Du kommer att ha möjlighet att utveckla processer som genererar effektiva arbetssätt i första hand inom gruppen. I rollen ingår också arbete med de operativa frågeställningar och lösa de dagliga problem som uppstår. Du behöver som person gilla det klassiska uttrycket ”att vara spindeln i nätet och ha många bollar i luften”. Arbetet innehåller stor variation där förutsättningar förändras kontinuerligt och nya beslut måste tas. Du kommer i rollen som gruppchef ansvara för vår administrativa avdelning inom Sales Office, vilket bland annat innebär personalansvar.


Kvalifikationer
Du har tidigare erfarenhet av ledarskap och kan visa på stor förmåga att skapa engagemang och motivera medarbetare och kollegor runt omkring dig. Du har även erfarenhet av att leda i förändring och du är någon som själv växer av utmaningar.
Du har tidigare erfarenhet av kundservice, orderhantering, ekonomi och administration.
Rollen kräver en god förmåga att samverka med andra samt erfarenhet av att samverka med kunder. I din roll är du resultatorienterad, tydlig i din kommunikation samtidigt som du är lyhörd och har förmåga att ta tillvara på andras idéer.


Du har:
• Minst 3-årig gymnasieutbildning gärna högskoleutbildning, eller motsvarande erfarenhet
• Ett antal års arbetslivserfarenhet i ledande befattning ifrån liknande verksamhet
• Flytande svenska och engelska i tal och skrift
• God datorvana då arbetet främst sker i Outlook och Excel. Har du förkunskaper i Monitor och om våra produkter är det meriterande.


Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Viveca Karlsson Jensen, 0472-363 49 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-12-02. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Sales Office” Visa mindre

Styr och Reglertekniker

Ansök    Nov 25    Wica Cold AB    Kylmontör/Kyltekniker
Som Styr och reglertekniker kommer ditt fokus vara på energifrågor, vilket innebär kontroller, mätningar, utredningar samt uppföljningar av energiförbrukning på olika butiksanläggningar. I dagsläget producerar vi ca 300 diskar i veckan, i en rad olika modeller. Du sammanställer parameterlistor och programmeringsfiler åt produktionen samt är ett stöd gentemot säljare, tekniker och serviceavdelningen i styr, regler och energifrågor. Som Styr och reglerteknik... Visa mer
Som Styr och reglertekniker kommer ditt fokus vara på energifrågor, vilket innebär kontroller, mätningar, utredningar samt uppföljningar av energiförbrukning på olika butiksanläggningar. I dagsläget producerar vi ca 300 diskar i veckan, i en rad olika modeller. Du sammanställer parameterlistor och programmeringsfiler åt produktionen samt är ett stöd gentemot säljare, tekniker och serviceavdelningen i styr, regler och energifrågor.
Som Styr och reglertekniker ansvarar du också för redovisningen av energiåtgången inom butikskyla för särskilda butiker. Driften och övervakningen sker via särskilda styr- och övervakningssystem, exempelvis via Iwmac. Det handlar också om att kontrollera, inspektera och dokumentera detta på ett yrkesmässigt sätt.
Vill du bli en del i vårt team på Teknikavdelningen. Teknikavdelningen ansvarar för utveckling av den tekniska delen i våra produkter Det innebär tester via labb, felsökning, analysera rotorsaken, felavhjälpning, utveckling och mycket mer. Vi strävar efter högsta möjliga driftsäkerhet, med målsättning att skapa miljösäkra och energisnåla produkter. Teknikavdelningen består av flera kompetenta teknikteam med många års erfarenhet av tekniklösningar på våra produkter. Vi arbetar i team för att ta del av varandras kunskap och utvecklas så mycket som möjligt, vi hjälps åt att komma fram till bästa lösningen på uppstående problem och frågor. Teamet för elteknik ansvarar för el & kyla i våra kyl- och frysdiskar. Arbetet sker vid vår fabrik i Vislanda.
Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har:
- erfarenhet av arbete med el- eller energiteknik eller styr och reglering eller med kylteknik.
- yrkesteknisk eftergymnasial utbildning inom el- eller kylteknik
- erfarenheter av att ha arbetat med övervakningssystem, exempel på system är IWMAC, Danfors, Storeview, Carel, PlantVisor/Boss
- mycket goda datorkunskaper, gärna Microsoft Office Excel mm.
Du är van vid att arbeta i flexibel miljö där omprioriteringar förekommer. Därför är det viktigt att du har förmåga att göra goda prioriteringar samt är driven, strukturerad och noggrann. Arbetet ställer krav på att du är en duktig problemlösare och kan snabbt hitta effektiva lösningar. Du ska vara självgående och ha förmåga att jobba parallellt med flera olika uppgifter. Samtidigt är det viktigt att du är en person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med personer i din omgivning.
Då kontakter sker både internt och externt är det viktigt att du behärskar svenska obehindrat i både tal och skrift och kan kommunicera på engelska vid behov.
Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Rylander, tfn 0472- 366 93 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-12-16. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Styr och reglerteknik” Visa mindre

Orderadministratör till Eftermarknad

Ansök    Nov 26    Wica Cold AB    Orderadministratör
Vi är idag 9 medarbetare på vår eftermarknadsavdelning där vi huvudsakligen arbetar med att hjälpa kunder med service, support och leverans av reservdelar. Vi söker dig som vill arbeta med orderregistrering främst för reservdelar men också med garantifrågor. I arbetet ingår också leveransplanering och löpande kundkontakt. Den stora delen av jobbet kommer att skötas via telefon och mejl. Kunderna finns främst i Sverige, Norden, Baltikum. Vi har daglig konta... Visa mer
Vi är idag 9 medarbetare på vår eftermarknadsavdelning där vi huvudsakligen arbetar med att hjälpa kunder med service, support och leverans av reservdelar. Vi söker dig som vill arbeta med orderregistrering främst för reservdelar men också med garantifrågor. I arbetet ingår också leveransplanering och löpande kundkontakt. Den stora delen av jobbet kommer att skötas via telefon och mejl. Kunderna finns främst i Sverige, Norden, Baltikum. Vi har daglig kontakt med våra kunder, säljare och resemontörer.
Du behöver som person gilla det klassiska uttrycket ”att vara spindeln i nätet och ha många bollar i luften”. Arbetet blir stundtals väldigt intensivt och det gäller att bibehålla god och professionell service med tydligt kundfokus. Vår huvudfokus är att hålla hög servicenivå och hjälpa våra kunder på bästa sätt.


Kvalifikationer
Att arbeta på eftermarknadsavdelningen innebär mycket samordning både internt och externt. Du som söker ska vara positiv och serviceinriktad. Du ska ge ett gott bemötande med tydligt kundfokus och ha lätt för att hantera olika människor. Du har en god kommunikativ förmåga, både i skrift och i tal. Kommunikation sker främst på svenska men även på engelska. Har du förkunskaper i Monitor och god produktkännedom på våra olika diskmodeller är det starkt meriterande.
Du har:
• Minst 3-årig gymnasieutbildning
• Arbetslivserfarenhet inom administration, gärna orderregistrering.
• God datorvana då arbetet främst sker i affärssystemet Monitor och i Outlook och Excel.


Kontakta oss
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stefan Brodén, tfn 0472- 363 93 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472-360 92. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-12-02. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Reservdelar” Visa mindre

Inköpare

Ansök    Sep 11    Wica Cold AB    Inköpare
Inom inköpsavdelningen hanterar vi direkt material till vår produktion. Vi arbetar med en total inköpsvolym på ca 300 MSEK/år. Du kommer vara omgiven av härliga kollegor och en chef som finns nära till hands när du vill bolla idéer, men som samtidigt ger dig frihet under ansvar.Som strategisk inköpare är du ansvarig för att sätta inköpsstrategin inom din kategori och arbetar taktiskt för att införliva strategierna. Tillsammans med ett internt team ska du g... Visa mer
Inom inköpsavdelningen hanterar vi direkt material till vår produktion. Vi arbetar med en total inköpsvolym på ca 300 MSEK/år. Du kommer vara omgiven av härliga kollegor och en chef som finns nära till hands när du vill bolla idéer, men som samtidigt ger dig frihet under ansvar.Som strategisk inköpare är du ansvarig för att sätta inköpsstrategin inom din kategori och arbetar taktiskt för att införliva strategierna. Tillsammans med ett internt team ska du genomföra upphandlingar och säkerställa en konkurrenskraftig kostnadsnivå. Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att leda pris- och avtalsförhandlingar, utveckla din leverantörsbas samt att driva kostnadsbesparande aktiviteter. Tjänsten erbjuder en stor möjlighet att påverka och du kommer tydligt kunna se vilket resultat ditt arbete ger. I övrigt innebär arbetet orderläggning samt orderhantering i affärssystemet Monitor, hantering av rabatter, krediter, fakturor med mera, leveransbevakning, analysera varulager samt komma med förslag på förbättringsåtgärder.Kvalifikationer och personlighet Vi söker dig som tidigare har arbetat som inköpare och talar engelska obehindrat, och har relevant utbildning, gärna ingenjörsexamen såsom industriell ekonomi eller motsvarande. Du är kommersiellt driven och ser produktens helhetskostnad och gillar att göra affärer. Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, såväl skriftligen som muntligen. Eftersom arbetet innebär många kontakter både inom och utanför företaget behöver du ha god samarbetsförmåga och lätt för att bygga relationer. Du behöver vara en positiv och tydlig kommunikatör och ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du har körkort klass B samt goda datakunskaper.  Kontakta ossHar du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Inköpschef, Magnus Nyqvist 0472-36512 eller till HR-chef Sophie Pantsar, 0472-36092. Då urval sker löpande vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2019-09-30. Skicka din ansökan till [email protected], märk ansökan med ”Inköpare” Visa mindre

Montörer och Resemontör sökes

Ansök    Nov 21    Wica Cold AB    Montör, metallprodukter
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda. Hos oss arbetar du i en modern och trivsam arbetsmiljö med antingen montering av kyl och frysdiskar, el- och rörkopplingar, lödning, mm   S... Visa mer
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum.
WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda.


Hos oss arbetar du i en modern och trivsam arbetsmiljö med antingen montering av kyl och frysdiskar, el- och rörkopplingar, lödning, mm
 
Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktioner och givna arbetsprocesser och flöde. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen.


Likaså kan det bli aktuellt att arbeta som resemontör, där det kan bli aktuellt med resor i hela Sverige och monterar färdiga kyl och frysdiskar till våra kunder inom dagligvaruhandeln. Skriv gärna det i ansökan, om du är intresserad av resemontör.


Vi söker också efter medarbetare till att arbeta med montering av ellådor och till lödningsavdelningen som innebär lödning av rörkopplingar utifrån ritningar och kretsschema. 


Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenheter av arbete inom tillverkningsindustrin är det meriterande. Likaså är det meriterande om du har fördjupade kunskaper inom elteknik, eller har erfarenhet av lödningsarbete.


Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl.


Tjänsterna är heltid och arbetstiderna är främst dagtid och tillträde 7 januari eller efter överenskommelse.


Sista ansökningsdagen är den 2/12 2019, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till [email protected] med märkning ”Produktion” med bifogad cv och personligt brev.


Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Maskinoperatör, Salvagnini

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2500 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 280 anställda. Till våra två Salvagnini maskiner söker vi två maskinoperatörer. Vi söker en till vårt kvällsskift och en till vårt nattskift. Du kommer a... Visa mer
WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 2500 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 280 anställda.


Till våra två Salvagnini maskiner söker vi två maskinoperatörer. Vi söker en till vårt kvällsskift och en till vårt nattskift.


Du kommer att arbeta tillsammans med ett team om 3 personer där ni övervakar och ansvarar för att båda maskinerna går smidigt och producerar den mängd plåt som ligger enligt plan. Arbetsuppgifterna innebär också till viss del underhållsarbete, felsökning och reparationer.


Vi söker dig som har erfarenhet från produktion eller industriell tillverkning och det är meriterande om du tidigare har arbetat som maskinoperatör.


Du är nyfiken på att lära dig saker och tar initiativ till att rycka in där det behövs i processen. Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse.  Men det viktigaste är att du är rätt person för att passa in i vårt lag och är engagerad och ansvarsfull. Flytande svenska och i tal och skrift är ett krav.


Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionsledarna Sophie Pantsar, HR, 0472-360 92.


Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande, dock senast 2019-12-02. Skicka din ansökan märkt med ”Salvagnini” till [email protected] Visa mindre

Resemontörer till WICA Cold AB , Vislanda

Ansök    Jun 27    Wica Cold AB    Montör, metallprodukter
Som resemontör på vår kyl- och frysrumsavdelning kommer du att få ett omväxlande jobb. Du ansvarar för montage av de entreprenader som Wica Cold AB utför främst mot dagligvaruhandeln. Entreprenaderna innebär kompletta leveranser av egenproducerade sandwichpaneler, dörrar och portar samt alla de tillbehör som krävs för kyl-och frysrum med varumärket Incold. Att arbeta som resemontör kräver en flexibel livssituation då vi utför entreprenader i hela Sverige o... Visa mer
Som resemontör på vår kyl- och frysrumsavdelning kommer du att få ett omväxlande jobb. Du ansvarar för montage av de entreprenader som Wica Cold AB utför främst mot dagligvaruhandeln. Entreprenaderna innebär kompletta leveranser av egenproducerade sandwichpaneler, dörrar och portar samt alla de tillbehör som krävs för kyl-och frysrum med varumärket Incold. Att arbeta som resemontör kräver en flexibel livssituation då vi utför entreprenader i hela Sverige och är oftast bortrest under veckorna. I gengäld får du ett väldigt fritt arbete, där du säkerställer att montaget blir korrekt utfört med rätt kvalité och med nöjd kund i fokus.   Din profil: Arbetar du idag eller har tidigare erfarenheter av arbete inom hantverksyrket, gärna som plåtslagare eller snickare är det meriterande. Du har en gedigen erfarenhet av hantverk och kan lösa oförutsedda situationer som uppstår på egen hand med de förutsättningar som finns. Vi ser gärna att du är driven, engagerad och serviceinriktad. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl. Har du erfarenhet av arbete med Kyl- och frysrum och/eller sandwichpaneler är detta meriterande. Din ansökan: Sista ansökningsdagen är den 10/7, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till [email protected] med märkning ”Resemontör”. Välkommen in med din ansökan! Visa mindre

Produktionspersonal (flera) sökes!

Ansök    Jun 11    Wica Cold AB    Montör, metallprodukter
WICA Cold AB fortsätter expandera och vi behöver bli ännu fler, därför söker vi efter flera medarbetare till produktionen. Vill du bli en av oss? Hos oss arbetar du i en modern och trivsam arbetsmiljö med antingen montering av kyl och frysdiskar eller plåtbearbetning, svetsning, el- och rörkopplingar, lödning mm !!   Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktioner och givna arbetsprocesser oc... Visa mer
WICA Cold AB fortsätter expandera och vi behöver bli ännu fler, därför söker vi efter flera medarbetare till produktionen. Vill du bli en av oss? Hos oss arbetar du i en modern och trivsam arbetsmiljö med antingen montering av kyl och frysdiskar eller plåtbearbetning, svetsning, el- och rörkopplingar, lödning mm !!   Som montör arbetar du i huvudsak av montering av kyl- och frysdiskar. Du arbetar utifrån monteringsinstruktioner och givna arbetsprocesser och flöde. Du arbetar i ett team, där ni tillsammans arbetar för att nå de uppsatta målen. Som kantpressare arbetar du med all slags plåtbearbetning vilket kräver maskin- och datorkunskap. Vi söker också efter medarbetare inom el, svets, lödning och värme. Det är ett gediget hantverksarbete som utförs med stor noggrannhet, precision och känsla. Vi söker dig som har gymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du tidigare erfarenheter av arbete inom tillverkningsindustrin är det meriterande. Du ska ha lätt för att lära dig nya saker, vara driven och kunna leverera god kvalitet även i ett högt arbetstempo. Vi arbetar alltid i team vilket gör att du ska ha lätt för att samarbeta med positiv inställning och flexibilitet. Du behärskar det svenska språket väldigt väl. Tjänsterna är heltid och arbetstiderna är främst dagtid mån-tors 06.50-16.30 och fre 06.50- 13.20. Skifttider förekommer på vissa avdelningar.Sista ansökningsdagen är den 4/7 2019, men skicka gärna in din ansökan redan idag då urval görs löpande! Ansökan skickas till [email protected] med märkning ”Produktion” med bifogad cv och personligt brev. Välkommen in med din ansökan!WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda. Visa mindre

Medarbetare till Sales Office Front desk

Ansök    Maj 9    Wica Cold AB    Orderadministratör
Vi växer och behöver förstärka Sales Office på utleveranser i Sverige. Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice och av att ha många bollar i luften. Arbetet omfattar löpande telefon- och mailkontakt med kunder, montörer och vår egen produktion. Du kommer hantera kundorder, leveransplanering, fraktbokningar, frakthandlingar m.fl. relaterade uppgifter. Du tar också del i Sales Office övriga arbetsuppgifter där det behövs. Som medarbetare på Sales Offi... Visa mer
Vi växer och behöver förstärka Sales Office på utleveranser i Sverige. Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice och av att ha många bollar i luften. Arbetet omfattar löpande telefon- och mailkontakt med kunder, montörer och vår egen produktion. Du kommer hantera kundorder, leveransplanering, fraktbokningar, frakthandlingar m.fl. relaterade uppgifter. Du tar också del i Sales Office övriga arbetsuppgifter där det behövs.

Som medarbetare på Sales Office blir du del i ett team som ansvarar för registrering av kundorder, leveransbevakning och fakturering. Vi har också ansvar för broschyrmaterial, prislistor, beställningar av kyl- och frysdiskar från externa leverantörer samt projektuppföljning och viss rapportering. Vi jobbar även med prisförfrågningar och offertberedning.

Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum vilket kräver kunskaper i engelska, både i tal och i skrift. Du behöver god datorvana då arbetet främst sker i Monitor, Outlook och Excel. Förkunskaper i Monitor, fraktbokningar och om våra produkter är meriterande.

Att arbeta på Sales Office innebär mycket sammanställning och samordning. Du som söker bör vara ansvarstagande, positiv, serviceinriktad och samarbetsvillig – en lagarbetare med fokus på bästa slutresultat. Vi har daglig kontakt med projektledare, säljare, kunder, transportörer och montörer och det kan stundtals bli väldigt intensivt.WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda. Visa mindre

Produktionspersonal sökes!

Ansök    Mar 22    Wica Cold AB    Montör, metallprodukter
Som montör kommer du att utföra dina arbetsuppgifter i vår produktion som i huvudsak består av montering av kyl- och frysdiskar i modern och trivsam arbetsmiljö. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är dagtid mån-tors 06.50-16.30 och fre 06.50-13.20. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenheter av montering/ tillverkning. Som person är du flexibel, engagerad och ordningsam. Du har ett tekniskt intresse, lätt för att samarbeta och kommunicera sa... Visa mer
Som montör kommer du att utföra dina arbetsuppgifter i vår produktion som i huvudsak består av montering av kyl- och frysdiskar i modern och trivsam arbetsmiljö. Tjänsten är heltid och arbetstiderna är dagtid mån-tors 06.50-16.30 och fre 06.50-13.20.

Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenheter av montering/ tillverkning. Som person är du flexibel, engagerad och ordningsam. Du har ett tekniskt intresse, lätt för att samarbeta och kommunicera samt gillar att arbeta i ett högt tempo.

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 300 anställda. Visa mindre

Kantpressare

Ansök    Maj 9    Wica Cold AB    Kantpressare
Vi söker kantpressare för arbete i SAFAN kantpressar i vår plåtverkstad. Du ska ha förmåga att planera, ta ansvar och arbeta självständigt efter ritning. Grundläggande verkstadsutbildning (el. motsvarande), kunskaper i ritningsläsning, truckkort samt allmän datavana är meriterande men inget krav. WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedels... Visa mer
Vi söker kantpressare för arbete i SAFAN kantpressar i vår plåtverkstad.

Du ska ha förmåga att planera, ta ansvar och arbeta självständigt efter ritning. Grundläggande verkstadsutbildning (el. motsvarande), kunskaper i ritningsläsning, truckkort samt allmän datavana är meriterande men inget krav.

WICA Cold AB är ett expansivt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför kyl- och frysutrustning för livsmedelsbutiker. Våra kunder finns främst i Norden och Baltikum. WICA ingår i Arneg Group, en inter- nationell koncern representerad med ca 2500 anställda i över 80 länder. I Vislanda är vi ca 240 anställda. Visa mindre