Lediga jobb Atria Sweden AB i Alvesta

Se alla lediga jobb från Atria Sweden AB i Alvesta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Alvesta som finns inom det yrket.

Livsmedelsarbetare till Atria i Moheda sökes!

Nyfiken att jobba för en godare framtid? Är du minst 18 år och intresserad av att jobba i vår matproduktion, sök då jobbet hos oss! Kom och jobba ”behind the scenes” i vår matproduktion i Moheda. Atria är en livsmedelsproducent och har sju fabriker spridda från Malmö i söder till Sköllersta utanför Örebro. Hos oss tillverkas inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Lagerbergs kyckling, Arboga och Ridderheims. Vi söker nu en l... Visa mer
Nyfiken att jobba för en godare framtid?

Är du minst 18 år och intresserad av att jobba i vår matproduktion, sök då jobbet hos oss!

Kom och jobba ”behind the scenes” i vår matproduktion i Moheda. Atria är en livsmedelsproducent och har sju fabriker spridda från Malmö i söder till Sköllersta utanför Örebro. Hos oss tillverkas inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Lagerbergs kyckling, Arboga och Ridderheims.

Vi söker nu en livsmedelsarbetare till vår produktion i Moheda. I fabriken i Moheda tillverkar vi b.la sylta, isterband och soppor.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär arbete i vår produktion och att tillaga eller förpacka våra fantastiska produkter. Det kan innebära allt från att ta emot råvaror till att väga upp recept, tillreda smet, sköta förpackningsmaskiner, rengöring till orderplock och utlastning till kund.

I livsmedelsbranschen är hygien och kvalitet oerhört viktiga områden. Din säkerhet är mycket viktig och vi arbetar enligt färdiga drift- och säkerhetsinstruktioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är minst 18 år. För att vi ska trivas tillsammans bidrar du till vårt team genom att vara noggrann, handlingskraftig och flexibel. Och självklart gillar du gott samarbete och god mat!

Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil, om du inte är boende i Moheda.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till en början, med stora möjligheter till tillsvidareanställning.

Arbetstid: Dagtid

Ansökan: Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag eller senast 2021-09-30

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Välkommen att ställa frågor till Produktionsledare Mikael Kanstedt 070-377 5142, [email protected] Visa mindre