Lediga jobb som Förvaltare, skogsbruk i Alvesta

Se lediga jobb som Förvaltare, skogsbruk i Alvesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alvesta som finns hos arbetsgivaren.

Skoglig specialist

Ansök    Jul 3    Vida AB    Förvaltare, skogsbruk
Vilka är vi? Vida Skog ingår i Vida-gruppen som är en av Sveriges största aktörer inom skog- och träindustrin. Vida Skog är koncernens råvarubolag som försörjer de tolv sågverken med timmer. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs. ARBETSUPPGIFTER Vad innebär rollen? Du kommer att ansvara för våra ce... Visa mer
Vilka är vi?
Vida Skog ingår i Vida-gruppen som är en av Sveriges största aktörer inom skog- och träindustrin. Vida Skog är koncernens råvarubolag som försörjer de tolv sågverken med timmer. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.

ARBETSUPPGIFTER
Vad innebär rollen?
Du kommer att ansvara för våra certifieringar FSC och PEFC avseende spårbarhet. I rollen ligger också ett ansvar för vårt hållbarhetsarbete för skogliga frågor kopplat till CSRD/ESRS. Det blir din uppgift att bevaka gällande EU-lagstiftning och kvalitetssäkra våra rutiner och arbetssätt så att vi möter gällande regelverk. Rollen innefattar även att representera Vida i olika externa samverkansgrupper och ett visst utredningsarbete samt utbildning av våra inköpare. Projektledning av både stora och mindre projekt är en del av tjänsten. Du rapporterar till vår skogsbrukschef. Tjänsten är placerad i Vislanda men tjänsteresor kommer vara vanligt förekommande.

KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
Vi söker en senior generalist med en bred branschkunskap och en skoglig akademisk utbildning som nu är sugen på en mer specialiserad roll. Du är genuint intresserad av skogliga frågor och vill utvecklas i en administrativ nyckelroll som tar sikte på att följa framtida lagstiftning och direktiv för skogsnäringen. Visa mindre