Lediga jobb som Marknadsförare i Alvesta

Se lediga jobb som Marknadsförare i Alvesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alvesta som finns hos arbetsgivaren.

Uthyrare/kommunikatör sökes till Allbohus!

Studerar du inom marknadsföring och kommunikation samt vill stärka din arbetslivserfarenhet med ett spännande extrajobb, läs gärna vidare om tjänsten vi har att erbjuda! För vår kunds räkning letar vi efter en konsult som vill stötta upp deras kommunikatörer och uthyrare vid sidan av sina studier, samt få en möjlighet att utvecklas tillsammans med erfaren befintlig personal. Tjänsten är ett extrajobb, med ett lägsta behov på halvtid under sommarperiod. De... Visa mer
Studerar du inom marknadsföring och kommunikation samt vill stärka din arbetslivserfarenhet med ett spännande extrajobb, läs gärna vidare om tjänsten vi har att erbjuda!

För vår kunds räkning letar vi efter en konsult som vill stötta upp deras kommunikatörer och uthyrare vid sidan av sina studier, samt få en möjlighet att utvecklas tillsammans med erfaren befintlig personal. Tjänsten är ett extrajobb, med ett lägsta behov på halvtid under sommarperiod. Det finns chans för fortsatt arbete även under höst!

Som kommunikatör och marknadsförare hos vår kund kommer du att medverka i varierande arbetsuppgifter med ett fokus på att tillsätta boenden samt aktivt arbeta med företagets marknadsföring. Arbetsuppgifterna inkluderar att kommunicera med befintliga och potentiella hyresgäster samt behandla ärenden kring uthyrning. Arbetet kring marknadsföring innefattar aktivt arbete inom företagets olika kommunikationskanaler, såsom sociala medier och kundtidning.

Kunden är placerad i Alvesta och du kommer arbeta som anställd konsult hos StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Arbetet kommer ske på plats under samtliga vardagar, med flexibla arbetstider under arbetsplatsens öppettider mellan 08.00-17.00.

Din profil
För att vara aktuell för denna tjänst studerar du en utbildning på kandidatnivå eller högre, med inriktning på marknadsföring eller liknande. Det är mycket meriterande om du har liknande tidigare arbetserfarenhet av uthyrning och/eller marknadsföring, men viktigast är att du känner dig bekväm med kundbemötande. Vi tror även att du som söker har ett stort intresse för sälj och är utåtgående som person. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska. Som person letar vi efter dig som trivs med att arbeta med varierade arbetsuppgifter och ser fram emot att vara delaktig i flera områden på arbetsplatsen. Du ska sträva efter att inneha ansvar och få ta egna intiativ. Vi ser gärna att du tycker om att arbeta med inovation och hitta egna kreativa lösningar. Du är en teamplayer och trivs när man gemensamt lyfter varandra och utvecklas som både grupp och individ. Det är även meriterande ifall du har erfarenhet av fotografering samt kunskaper i Indesign, Photoshop eller liknande!


Är det dig vi söker? Tveka då inte att skicka in ditt CV till StudentConsulting redan idag! Vi intervjuar kandidater löpande!

Om företaget
Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se Visa mindre