Lediga jobb som Maskinmekaniker, industri/varvsindustri i Alvesta

Se lediga jobb som Maskinmekaniker, industri/varvsindustri i Alvesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alvesta som finns hos arbetsgivaren.

CNC-Operatör

AB Maskinarbeten är ett över 65 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25. 000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin-bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar. Nu behöver vi förstärkning med; CNC-operatör För att vara en komplett leverantör inom industriell tillverkning är skärande bearbe... Visa mer
AB Maskinarbeten är ett över 65 år gammalt företag som sysselsätter 140 anställda och förfogar över mer än 25.

000 kvm verkstadslokaler av hög klass. Vi utför avancerad svetsning samt plåt- och maskin-bearbetning. Dessutom tillverkar vi och marknadsför egentillverkade produkter såsom värmeväxlare, bandslipar och arbetskorgar.
Nu behöver vi förstärkning med;
CNC-operatör
För att vara en komplett leverantör inom industriell tillverkning är skärande bearbetning ett viktigt processteg för oss. Vi arbetar idag med den senaste tekniken inom skärande bearbetning och vår kapacitet, flexibilitet och våra möjligheter till tillverkning av komplexa artiklar är mycket stora.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom yrket och att dina kunskaper inom ritningsläsning och mätteknik är goda.  Våra tillverkningsserier är av blandad storlek vilket innebär ständig variation av artiklar som skall tillverkas. Som operatör hos oss är du med från början av projekten vilket gör att programmering, ställ- och produktionskörning går hand i hand. Att själv få programmera och utveckla både tillverkningssätt och dig som person är viktigt för oss som företag.

Kunskapen inom avdelningen är stor vilket gör att ni som grupp har goda möjligheter att stötta och komplettera varandra. Som person bör du vara flexibel, positiv och noggrann i ditt sätt att arbeta och se det som en utmaning att få arbeta med olika typer av CNC-maskiner. Arbetet kräver att du behärska att arbeta både självständigt och i grupp.

Är du intresserad av att få vara en viktig del i processen där dina åsikter är grunden till vår utveckling inom området kan detta vara en tjänst för dig. Har du frågor om tjänsten eller dess utformning så kontakta oss gärna på telefon eller mail. Visa mindre

Underhållsmekaniker

Vilka är vi? Vida Vislanda ingår i Vida-gruppen som är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs. ARBETSUPPGIFTER Vad innebär rollen? VIDA Vislanda är vårt största sågverk med ambition att bli branschens mest effektiva och attraktiva anläggni... Visa mer
Vilka är vi?
Vida Vislanda ingår i Vida-gruppen som är en av Sveriges största aktörer inom skogs- och träindustrin. Vi är stolta över att arbeta med trä som är en del av lösningen på framtidens klimatutmaningar. Men framför allt är vi stolta över våra engagerade medarbetare som är vår absolut viktigaste resurs.

ARBETSUPPGIFTER
Vad innebär rollen?
VIDA Vislanda är vårt största sågverk med ambition att bli branschens mest effektiva och attraktiva anläggning! Som mekaniker ingår du i vårt underhållsteam och du kommer att få arbeta med såväl avhjälpande som förebyggande underhåll. Det kontinuerliga förbättringsarbetet är en central del av vårt arbete. Tjänsten innebär att du arbetar 2-skift.
Hos oss jobbar du med frihet under ansvar mot tydliga mål. Du bidrar till vår tillgänglighet samtidigt som du får lära dig hela vår anläggning. Dessutom blir du en del av ett riktigt trivsamt gäng!

KVALIFIKATIONER
Vem söker vi?
Du bör du ha ett tekniskt kunnande och erfarenhet av hydraulik, pneumatik och svetsarbete. Framför allt värdesätter vi ett engagemang kring att hela tiden förbättra och hitta goda lösningar. Du trivs med ordning och reda, är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Visa mindre