Lediga jobb som Maskinoperatörer, kött- o fiskberedningsindustri i Alvesta

Se lediga jobb som Maskinoperatörer, kött- o fiskberedningsindustri i Alvesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alvesta som finns hos arbetsgivaren.

Produktionsmedarbetare till Atria Sweden i Moheda

Produktionsmedarbetare sökes till Atria Sweden i Moheda Trivs du att arbeta på en mindre och familjär arbetsplats där alla hjälps åt för att nå organisationens uppsatta mål? Nu söker vi på Maxkompetens dig som vill arbeta i produktionen hos vår kund Atria i Moheda och är tillgänglig för start omgående. Som produktionsmedarbetare kommer du delta i samtliga arbetsuppgifter i den dagliga driften, däribland packning av livsmedel. Då produktionen hanterar l... Visa mer
Produktionsmedarbetare sökes till Atria Sweden i Moheda

Trivs du att arbeta på en mindre och familjär arbetsplats där alla hjälps åt för att nå organisationens uppsatta mål? Nu söker vi på Maxkompetens dig som vill arbeta i produktionen hos vår kund Atria i Moheda och är tillgänglig för start omgående.

Som produktionsmedarbetare kommer du delta i samtliga arbetsuppgifter i den dagliga driften, däribland packning av livsmedel. Då produktionen hanterar livsmedel, kan det förekomma att du som medarbetare behöver hantera köttprodukter.

Din profil

För denna tjänst söker vi dig som är en driven, noggrann och ansvarsfull lagspelare. Som person har du en god problemlösningsförmåga, är flexibel i ditt arbetssätt och strävar efter att ständigt utvecklas. Vidare trivs du att arbeta i en mindre arbetsgrupp och förstår vikten av ett bra samarbete samt är prestigelös i ditt arbete. Under din arbetsdag ingår det läsning av föreskrifter, du som söker behöver därför ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Vi ser gärna att du som söker är i god fysisk form då tunga lyft förekommer i det dagliga arbetet.

Har du tidigare erfarenhet eller utbildning inom livsmedel ser vi det som meriterande, dock är det inget krav för tjänsten. För att kunna ta dig till arbetsplatsen behöver du som söker ha B-körkort och tillgång till bil. Utgår du från Växjö finns det möjlighet att åka kommunalt.

Övrig information

* Placeringsort: Moheda
* Arbetstid: mån-fredag, dagtid
* Omfattning: Heltid
* Lön: Enligt kollektivavtal
* start: Omgående

Tycker du att beskrivningen passar in på dig och låter som en rolig utmaning? Ansök då till tjänsten redan idag. Vi tillämpar löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Atria har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här bemanningsprocessen. Du kommer arbeta som konsult via Maxkompetens på plats i Moheda. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Lisa Andersson, på telefon 073- 436 81 02.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökningar via e-post mottages ej med hänvisning till GDPR.

Om Maxkompetens

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003 och vi finns på sex orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 400 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt!

Maxkompetens innehar branschens auktorisation för rekrytering och bemanning. Visa mindre

Livsmedelsarbetare till Atria i Moheda sökes!

Nyfiken att jobba för en godare framtid? Är du minst 18 år och intresserad av att jobba i vår matproduktion, sök då jobbet hos oss! Kom och jobba ”behind the scenes” i vår matproduktion i Moheda. Atria är en livsmedelsproducent och har sju fabriker spridda från Malmö i söder till Sköllersta utanför Örebro. Hos oss tillverkas inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Lagerbergs kyckling, Arboga och Ridderheims. Vi söker nu en l... Visa mer
Nyfiken att jobba för en godare framtid?

Är du minst 18 år och intresserad av att jobba i vår matproduktion, sök då jobbet hos oss!

Kom och jobba ”behind the scenes” i vår matproduktion i Moheda. Atria är en livsmedelsproducent och har sju fabriker spridda från Malmö i söder till Sköllersta utanför Örebro. Hos oss tillverkas inspirerande mat under varumärken som Lönneberga, Sibylla, Lithells, Lagerbergs kyckling, Arboga och Ridderheims.

Vi söker nu en livsmedelsarbetare till vår produktion i Moheda. I fabriken i Moheda tillverkar vi b.la sylta, isterband och soppor.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna innebär arbete i vår produktion och att tillaga eller förpacka våra fantastiska produkter. Det kan innebära allt från att ta emot råvaror till att väga upp recept, tillreda smet, sköta förpackningsmaskiner, rengöring till orderplock och utlastning till kund.

I livsmedelsbranschen är hygien och kvalitet oerhört viktiga områden. Din säkerhet är mycket viktig och vi arbetar enligt färdiga drift- och säkerhetsinstruktioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är minst 18 år. För att vi ska trivas tillsammans bidrar du till vårt team genom att vara noggrann, handlingskraftig och flexibel. Och självklart gillar du gott samarbete och god mat!

Vi ser gärna att du har körkort och tillgång till bil, om du inte är boende i Moheda.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning till en början, med stora möjligheter till tillsvidareanställning.

Arbetstid: Dagtid

Ansökan: Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag eller senast 2021-09-30

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Välkommen att ställa frågor till Produktionsledare Mikael Kanstedt 070-377 5142, [email protected] Visa mindre