Lediga jobb Empleo Värnamo AB i Alvesta

Se alla lediga jobb från Empleo Värnamo AB i Alvesta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Alvesta som finns inom det yrket.

Service och automationstekniker till WEMO i Värnamo

Service och automationstekniker till Wemo Automation AB Till vårt trevlig kundföretag Wemo Automation AB söker vi nu en erfaren Servicetekniker. Wemo erbjuder ett intressant och utmanande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Vår kund befinner sig just nu i en spännande tillväxtfas och vill utöka sitt team med en Servicetekniker. En tekniker hos Wemo är företagets ansikte utåt i mötet med kunder. En viktig ambassadör för företaget. Wemo har produkte... Visa mer
Service och automationstekniker till Wemo Automation AB
Till vårt trevlig kundföretag Wemo Automation AB söker vi nu en erfaren Servicetekniker. Wemo erbjuder ett intressant och utmanande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Vår kund befinner sig just nu i en spännande tillväxtfas och vill utöka sitt team med en Servicetekniker. En tekniker hos Wemo är företagets ansikte utåt i mötet med kunder. En viktig ambassadör för företaget. Wemo har produkter som i huvudsak är servodrivna hanteringsrobotar och hela automationsceller för hantering och montering med robotar.

Läs gärna mer om Wemo Automation på www.wemo.se
I rollen som Servicetekniker har du i huvudsak ansvar för:
Montage och förebyggande underhåll
Robotprogrammering
Installation och idrifttagning i robotprojekt
Hos Wemo innebär rollen en varierande vecka med montage, förebyggande underhåll, robotprogrammering, installation och idrifttagning i robotprojekt hos våra kunder. Du är viktig för företagets starka kundrelationer i samband med service och eftermarknad. Ett professionellt och kundfokuserat förhållningssätt med känsla för service och förståelse för kundens behov är framgångsreceptet. 
Din profil 
Du som antar denna utmaning kan ha roboterfarenhet från något 6-axligt fabrikat och besitter en god kunskap om automation. Du kan kommunicera på svenska och engelska. Du vill ha kombinationen, teknik och kund, samt motiveras av och gillar miljöombytet tjänsten innebär. Du reser främst i Sverige, du har också möjligheten att resa utomlands tillsammans med våra internationella partners.

Med fördel har du erfarenhet av:  PLC programmering
Automation

 Erfarenheter från robotprogrammering och robotteknik är meriterande.

Som person är du en analytisk person som är duktig på att hitta kreativa lösningar samtidigt som du utför ditt arbete på ett strukturerat och effektivt sätt. Du har en utpräglad servicekänsla, är engagerad, flexibel och har ett genuint teknikintresse.

Vi ser även att du vill utmanas med möjligheten att ta ett helhetsansvar för dina besök hos företagets kunder. 

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se. 

Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Värnamo
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell
Ansökningstid: 19 februari Visa mindre

Driven och ambitiös Projektledare till Swed-Weld AB i Värnamo

Driven ambitiös Projektledare till Swed-Weld AB i Värnamo  Till vårt trevliga kundföretag Swed-Weld i Värnamo söker vi nu en ambitiös Teknisk projektledare med inriktning mot kund och teknik.  Vi söker nu dig som har viljan och förmågan att vara med och bidra till fortsatt tillväxt mot bolagets uppsatta mål. Swed-Weld i Värnamo erbjuder ett utmanande och varierande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Vår kund befinner sig just nu i en spännande ... Visa mer
Driven ambitiös Projektledare till Swed-Weld AB i Värnamo 
Till vårt trevliga kundföretag Swed-Weld i Värnamo söker vi nu en ambitiös Teknisk projektledare med inriktning mot kund och teknik. 

Vi söker nu dig som har viljan och förmågan att vara med och bidra till fortsatt tillväxt mot bolagets uppsatta mål. Swed-Weld i Värnamo erbjuder ett utmanande och varierande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Vår kund befinner sig just nu i en spännande expanderingsfas och behöver stärka upp sitt nuvarande team.
Läs gärna mer om Swed-Weld på www.swedweld.se

I rollen som Teknisk Projektledare ansvarar du för:
Teknisk beredning / kundprojektering i CAD-miljö
Produktutveckling
Tekniska Offertarbeten
Order/leverans till kund
Kundkontakt 
Uppföljning


Vi söker dig som
Har erfarenhet av organisationer i storleken 10-100 personer
Arbetat med kundprojektering samt inom mekanik- och fordon/automationsbranschen.
Erfarenhet som projektledare/ansvarig för automationsprojekt
Produktionstekniker / mekanikkonstruktör
Mycket god teknisk förståelse


Som Teknisk Projektledare ansvarar du för hela processen från första kundkontakt till leverans. Vilket innebär beredning så som att få fram underlag på konstruktionsritning, vilket kräver CAD-vana. dokumentation, leverans/kvalitetsuppföljning och har lätt för att samarbeta med interna och externa kunder. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du får en central roll i ett fokuserat och utvecklingsbart företag. Vi söker dig med ditt driv, engagemang och initiativförmåga att göra skillnad och bygga vidare verksamheten för att nå uppsatta mål.

Som person är du jordnära, prestigelös, engagerad, har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa goda relationer både internt och externt. Du drivs av att motivera och utveckla verksamheten vad gäller teknik och kompetens bland medarbetarna.

Vi tror att du trivs att arbeta i team men även känner dig bekväm att arbeta självständigt och ta beslut för att driva ditt arbete framåt. För att lyckas i rollen krävs att du har en teknisk förståelse och har blick för helhet och sammanhang. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i officepaketet med fördjupade kunskaper i Excel samt i teknisk dokumentering.

Självklart talar och skriver du såväl svenska som engelska och Tyska är meriterande.  Vi ser gärna att du bor i eller omkring Värnamoregionen.

Uppdraget är en direktrekrytering till Swed-Weld i Värnamo som erbjuder en tillsvidareanställning med fast lön.
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Gärna februari
Ort/Placering: Värnamo
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Senast 14 februari Visa mindre

Ansvarsfull och engagerad ekonomi- och löneadministratör

Ansök    Dec 16    Empleo Värnamo AB    Ekonomiassistent
Till vårt trevliga kundföretag WEMO Automation i Värnamo söker vi nu en ansvarsfull och engagerad ekonomi- och löneadministratör WEMO Automation erbjuder ett intressant och utmanande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Vår kund befinner sig just nu i en spännande tillväxtfas och vill gärna att du ansluter till teamet. Läs gärna mer om WEMO Automation på www.wemogroup.com Som ekonomi- och löneadministratör på WEMO Automation har du ett nära samarb... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag WEMO Automation i Värnamo söker vi nu en ansvarsfull och engagerad ekonomi- och löneadministratör
WEMO Automation erbjuder ett intressant och utmanande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Vår kund befinner sig just nu i en spännande tillväxtfas och vill gärna att du ansluter till teamet.
Läs gärna mer om WEMO Automation på www.wemogroup.com

Som ekonomi- och löneadministratör på WEMO Automation har du ett nära samarbete med ekonomichefen där du har ansvar för:
  Kund/leverantörsreskontra
Löpande bokföring
Förberedande av bokslut
Löneadministration
Fakturering
Inköp av kontorsmaterial
Växeltelefon/reception
Genomföra nödvändiga kontroller ex. uppföljning av projekt, samt administrera efterkalkyler.

Din profil

Du som antar denna utmaning är utbildad ekonom på minst gymnasial nivå. Utöver din utbildning ser vi gärna att du har minst ett par års praktisk erfarenhet som ekonomi- och löneadministratör med genuint intresse för siffror och uppföljning. Du har ett positivt och öppet sätt och trivs med att arbeta operativt och verksamhetsnära.

Din sociala kompetens gör att du är kommunikativ och är lätt att samarbete med. Vidare gillar du förändringsarbete, är kreativ och såklart noggrann. 

Det ansvarsfulla och noggranna arbetet ligger dig extra varmt om hjärtat, du värnar om det positiva och trevliga arbetsklimatet och bidrar gärna till mer effektiva och smarta arbetssätt. Du har även en stor integritet och hantering av information med känslig karaktär kommer naturligt för dig.

Du har goda systemkunskaper, erfarenhet av Kontek Lön och Pyramid är klart meriterande, dock inget krav. Du kommer tillhöra ett kompetent och drivet gäng där alla är lika viktiga.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan till www.empleo.se

Uppstart: Snarast möjligt. 
Ort/Placering: Värnamo.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Sista ansökningsdatum: Ansök senast 13/1. Visa mindre

Vi söker lackerare till Värnamoområdet

Ansök    Nov 2    Empleo Värnamo AB    Lackerare
Till vår kund i Värnamoområdet söker vi en lackerare  Till ett av vårt trevliga kundföretag i Värnamoområdet söker vi nu en lackerare. I rollen som lackerare ställs krav på ordning och reda samt noggrannhet. Du får en unik möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete där mycket goda förutsättning och härlig laganda står i fokus!  Dina arbetsuppgifter  Tjänsten innebär våtlackering på en robotanläggning där man arbetar som operatör eller handmålning... Visa mer
Till vår kund i Värnamoområdet söker vi en lackerare 
Till ett av vårt trevliga kundföretag i Värnamoområdet söker vi nu en lackerare. I rollen som lackerare ställs krav på ordning och reda samt noggrannhet. Du får en unik möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete där mycket goda förutsättning och härlig laganda står i fokus! 

Dina arbetsuppgifter 

Tjänsten innebär våtlackering på en robotanläggning där man arbetar som operatör eller handmålning i manuell box. Rollen ställer krav på hög noggrannhet, gott ordningssinne och gediget kvalitetsinriktat hantverk. Tjänsten passar dig som trivs med stor variation, frihet under ansvar och som gillar att ha många bollar i luften. Som medarbetare erbjuder kunden dig ett omväxlande och intressant arbete i en mycket modern miljö. Är du kreativ och nyfiken finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget!
Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkning och produktion och som gärna vill fortsätta att utvecklas som lackerare. Du trivs i en mångsidig arbetsmiljö och har känsla för handarbetet bakom lackering. Vid behov finns du även behjälplig med övrigt produktionsarbete och som stöttning till dina kollegor.
Som person är du nyfiken och villig att lära dig. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och trivs bra med att planera, styra och optimera ditt arbetssätt för att nå goda resultat. Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Bor.
Omfattning: Heltid, skiftgång.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal. Visa mindre

Driven och ambitiös Projektledare till Swed-Weld AB i Värnamo

Driven ambitiös Projektledare till Swed-Weld AB i Värnamo  Till vårt trevliga kundföretag Swed-Weld i Värnamo söker vi nu en ambitiös Teknisk projektledare med inriktning mot kund och teknik.  Vi söker nu dig som har viljan och förmågan att vara med och bidra till fortsatt tillväxt mot bolagets uppsatta mål. Swed-Weld i Värnamo erbjuder ett utmanande och varierande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Vår kund befinner sig just nu i en spännande ... Visa mer
Driven ambitiös Projektledare till Swed-Weld AB i Värnamo 
Till vårt trevliga kundföretag Swed-Weld i Värnamo söker vi nu en ambitiös Teknisk projektledare med inriktning mot kund och teknik. 

Vi söker nu dig som har viljan och förmågan att vara med och bidra till fortsatt tillväxt mot bolagets uppsatta mål. Swed-Weld i Värnamo erbjuder ett utmanande och varierande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Vår kund befinner sig just nu i en spännande expanderingsfas och behöver stärka upp sitt nuvarande team.
Läs gärna mer om Swed-Weld på www.swedweld.se

I rollen som Teknisk Projektledare ansvarar du för:
Teknisk beredning / kundprojektering i CAD-miljö
Produktutveckling
Tekniska Offertarbeten
Order/leverans till kund
Kundkontakt 
Uppföljning


Vi söker dig som
Har erfarenhet av organisationer i storleken 10-100 personer
Arbetat med kundprojektering samt inom mekanik- och fordon/automationsbranschen.
Erfarenhet som projektledare/ansvarig för automationsprojekt
Produktionstekniker / mekanikkonstruktör
Mycket god teknisk förståelse


Som Teknisk Projektledare ansvarar du för hela processen från första kundkontakt till leverans. Vilket innebär beredning så som att få fram underlag på konstruktionsritning, vilket kräver CAD-vana. dokumentation, leverans/kvalitetsuppföljning och har lätt för att samarbeta med interna och externa kunder. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete där du får en central roll i ett fokuserat och utvecklingsbart företag. Vi söker dig med ditt driv, engagemang och initiativförmåga att göra skillnad och bygga vidare verksamheten för att nå uppsatta mål.

Som person är du jordnära, prestigelös, engagerad, har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att skapa goda relationer både internt och externt. Du drivs av att motivera och utveckla verksamheten vad gäller teknik och kompetens bland medarbetarna.

Vi tror att du trivs att arbeta i team men även känner dig bekväm att arbeta självständigt och ta beslut för att driva ditt arbete framåt. För att lyckas i rollen krävs att du har en teknisk förståelse och har blick för helhet och sammanhang. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i officepaketet med fördjupade kunskaper i Excel samt i teknisk dokumentering.

Självklart talar och skriver du såväl svenska som engelska och Tyska är meriterande.  Vi ser gärna att du bor i eller omkring Värnamoregionen.

Uppdraget är en direktrekrytering till Swed-Weld i Värnamo som erbjuder en tillsvidareanställning med fast lön.
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Gärna februari
Ort/Placering: Värnamo
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Senast 31 januari Visa mindre

Vi söker operativ inköpare till vår kund Wemo i Värnamo

Ansök    Nov 27    Empleo Värnamo AB    Inköpare
Till vårt trevliga kundföretag Wemo Automation AB i Värnamo söker vi en operativ inköpare  Wemo erbjuder ett utmanande och varierande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Tjänsten är ett vikariat på 6-9 månader.  Läs gärna mer om Wemo Automation AB på www.wemogroup.com Som inköpare driver du inköpsarbetet utifrån företagets riktlinjer. I rollen arbetar du stöttande till produktion och i nära samarbete med arbetsledare, arbetschefer och platschefer.... Visa mer
Till vårt trevliga kundföretag Wemo Automation AB i Värnamo söker vi en operativ inköpare 
Wemo erbjuder ett utmanande och varierande jobb i en positiv och kompetent arbetsmiljö. Tjänsten är ett vikariat på 6-9 månader. 
Läs gärna mer om Wemo Automation AB på www.wemogroup.com
Som inköpare driver du inköpsarbetet utifrån företagets riktlinjer. I rollen arbetar du stöttande till produktion och i nära samarbete med arbetsledare, arbetschefer och platschefer. Du bidrar med din expertis genom hela projektet från kalkylskedet till avslut.
I rollen som Inköpare har du i huvudsak ansvar för: 
Du ingår i ett team där ni alla verkar för att det goda samarbetet och att driva inköpsarbetet på bästa tänkbara sätt. 
Lägga inköpsorder
Registrera ordererkännande och leveransdatum på inköpsorder
Bevaka inleverans och kontakta leverantör vid försening
Delta vid planeringsmöte
Bevaka prisjusteringar
Uppdatera leverantörsuppgifter i ERP-systemet
Din profil
Vi söker dig som har studerat minst en 3-årig gymnasieutbildning inom inköp eller ekonomi, alternativt besitter likvärdiga kunskaper. Meriterande är om du har erfarenhet från ERP-system och affärssystemet Pyramid. 

Som person är du ansvarsfull, driven och kommunikativ. Du är van vid att arbeta självständigt men också i grupp.
Med sinne för ordning och struktur tror vi att du har rätt förutsättningar för att lyckas arbeta på både operativ och strategisk nivå.
Du är naturligt ödmjuk, tempostark och lyhörd samt trivs med hela inköpsprocessen. Du visar stort engagemang, har juridiska kunskaper och en gedigen inköpsförståelse.
Dina kontaktytor kommer att vara många såväl internt som externt. Därför är det extra viktigt att du har en god kommunikativ förmåga såväl muntligt som skriftligt.

Tjänsten är ett vikariat på mellan 6-9 månader på Wemo i Värnamo. Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Uppstart: Februari/Mars 
Ort/Placering: Värnamo
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: 2020-12-13 Visa mindre

Logistikarbetare

Ansök    Nov 19    Empleo Värnamo AB    Lagerarbetare
TILL VÅR KUNDSÖKER VIEN ERFAREN LOGISTIKARBETARE Till vår trevliga kund i Värnamoområdet söker vi nuen erfaren Logistikarbetare. Kundenbefinner sig i en spännande tillväxtfas och stärker nu upp sitt redan kompetenta team med ytterligare en driven och ansvarsfull medarbetare. I rollen som Logistikarbetarehar du i huvudsak ansvar för: * In- och utleveranser och orderplock * Saldohantering och inventering * Truckkörning medmotviktstruck * MPS sys... Visa mer
TILL VÅR KUNDSÖKER VIEN ERFAREN LOGISTIKARBETARE

Till vår trevliga kund i Värnamoområdet söker vi nuen erfaren Logistikarbetare. Kundenbefinner sig i en spännande tillväxtfas och stärker nu upp sitt redan kompetenta team med ytterligare en driven och ansvarsfull medarbetare.

I rollen som Logistikarbetarehar du i huvudsak ansvar för:

* In- och utleveranser och orderplock
* Saldohantering och inventering
* Truckkörning medmotviktstruck
* MPS system

DIN PROFIL

Du som antar denna utmaningen innehar minst gymnasieutbildning samt flerårig erfarenhet av lager- och logistikarbete.Du har sinne för ordning, struktur och siffror samt arbetar med hög noggrannhet och kvalitet.Du ställer dig positiv till förändringar och gillar att arbeta i ett högt tempo.

Med fördel har du erfarenhet av:

* Lager- och logistikarbete
* Motvikstruck och har körkort A1-B5
* MPS system

Truckkort för A1-B5 är ett krav samt att du behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du ordningsam och strukturerad. Du är noggrann och brinner för kvalité.Tjänsten ställer krav på hög flexibilitet, god truckvana samt positiv inställning.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

* Uppstart: Omgående
* Ort/Placering: Värnamo
* Omfattning: Heltid
* Ansökningstid: Ansök senast 2019-12-30Mer information Visa mindre

Vi söker lackerare till Värnamoområdet

Ansök    Okt 12    Empleo Värnamo AB    Lackerare
Till vår kund i Värnamoområdet söker vi en lackerare  Till ett av vårt trevliga kundföretag i Värnamoområdet söker vi nu en lackerare. I rollen som lackerare ställs krav på ordning och reda samt noggrannhet. Du får en unik möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete där mycket goda förutsättning och härlig laganda står i fokus!  Dina arbetsuppgifter  Tjänsten innebär våtlackering på en robotanläggning där man arbetar som operatör eller handmålning... Visa mer
Till vår kund i Värnamoområdet söker vi en lackerare 
Till ett av vårt trevliga kundföretag i Värnamoområdet söker vi nu en lackerare. I rollen som lackerare ställs krav på ordning och reda samt noggrannhet. Du får en unik möjlighet till ett spännande och omväxlande arbete där mycket goda förutsättning och härlig laganda står i fokus! 

Dina arbetsuppgifter 

Tjänsten innebär våtlackering på en robotanläggning där man arbetar som operatör eller handmålning i manuell box. Rollen ställer krav på hög noggrannhet, gott ordningssinne och gediget kvalitetsinriktat hantverk. Tjänsten passar dig som trivs med stor variation, frihet under ansvar och som gillar att ha många bollar i luften. Som medarbetare erbjuder kunden dig ett omväxlande och intressant arbete i en mycket modern miljö. Är du kreativ och nyfiken finns det goda möjligheter till utveckling inom företaget!
Din profil
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för tillverkning och produktion och som gärna vill fortsätta att utvecklas som lackerare. Du trivs i en mångsidig arbetsmiljö och har känsla för handarbetet bakom lackering. Vid behov finns du även behjälplig med övrigt produktionsarbete och som stöttning till dina kollegor.
Som person är du nyfiken och villig att lära dig. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och trivs bra med att planera, styra och optimera ditt arbetssätt för att nå goda resultat. Du ställer dig positiv till förändringar och växer med ansvar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med positiv inställning och hög arbetsmoral.
Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Omgående eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Bor.
Omfattning: Heltid, skiftgång.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal. Visa mindre

Vi söker El/Styr & reglerkonstruktör

Vi söker El/Styr reglerkonstruktör till spännande bolag i Värnamo Till vårt trevliga kundföretag Herber Engineering i Värnamo söker vi en Elkonstruktör med intresse för innovation och teknik. Herber erbjuder chansen att arbeta i ett spännande projekt mot internationella kunder på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Hos Herber Engineering ingår du i ett arbetsteam där ni tillsammans verkar för att skapa, utveckla och leverera bästa tänkbara el... Visa mer
Vi söker El/Styr reglerkonstruktör till spännande bolag i Värnamo
Till vårt trevliga kundföretag Herber Engineering i Värnamo söker vi en Elkonstruktör med intresse för innovation och teknik. Herber erbjuder chansen att arbeta i ett spännande projekt mot internationella kunder på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Hos Herber Engineering ingår du i ett arbetsteam där ni tillsammans verkar för att skapa, utveckla och leverera bästa tänkbara elsystem till varje kundprojekt, vilket ställer krav på god ansvarskänsla, struktur och tekniskt kunnande.
Läs gärna mer om Herber Enginnering AB på www.herber.se

I rollen som Elkonstruktör kommer du att i huvudsak ansvar för:
Styrteknik (PLC, CNC, HMI)
Ta fram och rita elsystem
Rita kretsscheman i E-Plan
Skapa produktionsunderlag för monteringsavdelning

Som Elkonstruktör arbetar du främst med att ta fram och rita elsystem till kundanpassade sålda maskiner eller till ombyggnadsprojekt. Du ritar kretsscheman i E-PLAN som i sin tur skapar produktionsunderlag för monteringsavdelningen. Arbetet sker i projektform så du har nära samarbete med både kollegor och kunder.
Din profil
Du som antar denna utmaning har en gymnasieutbildning, samt något års praktisk erfarenhet. Vi ser gärna att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Med fördel har du erfarenhet av:
El/Automation
HMI, maskin-, servo och PLC-programmering
AL behörighet
Mekanik och hydraulik

Som person är du en nyfiken, tekniskt bevandrad och lösningsorienterad person som har lätt för att ta till dig ny teknik och har viljan att utvecklas som elkonstruktör. Vidare är du kreativ och analytisk med sinne för ordning och struktur. Du växer med ansvar och gillar tekniska komplexa utmaningar.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se
Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Värnamo
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Sista ansökningsdag: 4 oktober Visa mindre