Lediga jobb RF-SISU VÄSTERBOTTEN i Alvesta

Se alla lediga jobb från RF-SISU VÄSTERBOTTEN i Alvesta. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Alvesta som finns inom det yrket.

Projektledare inom e-sport och idrott (Umeå, Skellefteå)

RF-SISU Västerbotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala och lokala organisationsled med främsta uppgift att stödja specialidrottsförbund/medlemsorganisationer regionalt och lokalt. Alla landets idrottsföreningar ska ha tillgång till ett likvärdigt och anpassat stöd oavsett idrott och geografisk hemvist. Vår huvudsakliga uppgift kan sammanfattas i att företräda, leda och stödja samt att bilda och utbilda inom föreningsidrotten. V... Visa mer
RF-SISU Västerbotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala och lokala organisationsled med främsta uppgift att stödja specialidrottsförbund/medlemsorganisationer regionalt och lokalt. Alla landets idrottsföreningar ska ha tillgång till ett likvärdigt och anpassat stöd oavsett idrott och geografisk hemvist. Vår huvudsakliga uppgift kan sammanfattas i att företräda, leda och stödja samt att bilda och utbilda inom föreningsidrotten. Vi skapar förutsättningar för vårt distrikts idrotter att nå svensk idrotts gemensamma vision. Svensk idrott – världens bästa!

Läs mer om oss här: www.rfsisu.se/vasterbotten

RF-SISU Västerbotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala och lokala organisationsled med främsta uppgift att stödja specialidrottsförbund och idrottsföreningar regionalt och lokalt. Alla landets idrottsföreningar ska ha tillgång till ett likvärdigt och anpassat stöd oavsett idrott och geografisk hemvist. Vår huvudsakliga uppgift kan sammanfattas i att företräda, leda och stödja samt att bilda och utbilda inom föreningsidrotten. Vi skapar förutsättningar för vårt distrikts idrotter att nå svensk idrotts gemensamma vision. Svensk idrott – världens bästa!

Läs mer om oss här: www.rfsisu.se/vasterbotten

Vi söker en projektledare
Vi söker en projektledare som vill jobba med att organisera e-sporten i Västerbotten, så att fler barn och ungdomar får tillgång till en demokratisk, jämställd och positiv gemenskap i en idrottsförening. Projektet, som går under namnet Level Up – framtidens E-sport i Västerbotten, är finansierat av Allmänna arvsfonden och sträcker sig över tre år.

Arbetsbeskrivning
Som projektledare har du övergripande ansvar för att planera, organisera och leda projektet från start till mål. Du säkerställer projektets måluppfyllelse och leveranser inom utsatta tidsramar och budget. En viktig del av ditt arbete är att leda och samordna aktiviteter, projektfunktioner och partners inom projektet samt säkerställa aktiv involvering av målgruppen under hela projektperioden. Dina arbetsuppgifter omfattar även administration och rapportering. Insatserna består bland annat av att stödja, bilda och utbilda e-sportförningar, ta fram modeller för hälsosamt utövande av e-sport, arrangera prova-på-verksamhet, konferenser och mötesplatser, skapa ett e-sportnätverk och arbeta med frågor runt e-sportens anläggningar.

Kvalifikationer
Vi värdesätter särskilt följande hos dig som söker tjänsten:

• Erfarenhet av projekt- och processledning.
• Universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område.
• Förmåga att skapa hållbara relationer.
• Strukturerad, kommunikativ och ett eget driv att arbeta för ständig förbättring.

Tidigare arbete med e-sport, idrott eller folkbildning är meriterande.

Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning på 100% under tre år. Vi tillämpar oreglerad arbetstid där kvälls- och helgarbete förekommer. Tjänsten kräver B-körkort. Placeringsort är Umeå eller Skellefteå.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken senast 15 augusti. Tjänsten tillträds enligt överenskommelse.

Kontakt
Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Niklas Lindmark
Verksamhetschef
[email protected]

Daniel Sandström
Facklig representant
[email protected] Visa mindre