Lediga jobb som Organisationsutvecklare i Alvesta

Se lediga jobb som Organisationsutvecklare i Alvesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alvesta som finns hos arbetsgivaren.

Projektledare inom e-sport och idrott (Umeå, Skellefteå)

RF-SISU Västerbotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala och lokala organisationsled med främsta uppgift att stödja specialidrottsförbund/medlemsorganisationer regionalt och lokalt. Alla landets idrottsföreningar ska ha tillgång till ett likvärdigt och anpassat stöd oavsett idrott och geografisk hemvist. Vår huvudsakliga uppgift kan sammanfattas i att företräda, leda och stödja samt att bilda och utbilda inom föreningsidrotten. V... Visa mer
RF-SISU Västerbotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala och lokala organisationsled med främsta uppgift att stödja specialidrottsförbund/medlemsorganisationer regionalt och lokalt. Alla landets idrottsföreningar ska ha tillgång till ett likvärdigt och anpassat stöd oavsett idrott och geografisk hemvist. Vår huvudsakliga uppgift kan sammanfattas i att företräda, leda och stödja samt att bilda och utbilda inom föreningsidrotten. Vi skapar förutsättningar för vårt distrikts idrotter att nå svensk idrotts gemensamma vision. Svensk idrott – världens bästa!

Läs mer om oss här: www.rfsisu.se/vasterbotten

RF-SISU Västerbotten är Riksidrottsförbundets och SISU Idrottsutbildarnas regionala och lokala organisationsled med främsta uppgift att stödja specialidrottsförbund och idrottsföreningar regionalt och lokalt. Alla landets idrottsföreningar ska ha tillgång till ett likvärdigt och anpassat stöd oavsett idrott och geografisk hemvist. Vår huvudsakliga uppgift kan sammanfattas i att företräda, leda och stödja samt att bilda och utbilda inom föreningsidrotten. Vi skapar förutsättningar för vårt distrikts idrotter att nå svensk idrotts gemensamma vision. Svensk idrott – världens bästa!

Läs mer om oss här: www.rfsisu.se/vasterbotten

Vi söker en projektledare
Vi söker en projektledare som vill jobba med att organisera e-sporten i Västerbotten, så att fler barn och ungdomar får tillgång till en demokratisk, jämställd och positiv gemenskap i en idrottsförening. Projektet, som går under namnet Level Up – framtidens E-sport i Västerbotten, är finansierat av Allmänna arvsfonden och sträcker sig över tre år.

Arbetsbeskrivning
Som projektledare har du övergripande ansvar för att planera, organisera och leda projektet från start till mål. Du säkerställer projektets måluppfyllelse och leveranser inom utsatta tidsramar och budget. En viktig del av ditt arbete är att leda och samordna aktiviteter, projektfunktioner och partners inom projektet samt säkerställa aktiv involvering av målgruppen under hela projektperioden. Dina arbetsuppgifter omfattar även administration och rapportering. Insatserna består bland annat av att stödja, bilda och utbilda e-sportförningar, ta fram modeller för hälsosamt utövande av e-sport, arrangera prova-på-verksamhet, konferenser och mötesplatser, skapa ett e-sportnätverk och arbeta med frågor runt e-sportens anläggningar.

Kvalifikationer
Vi värdesätter särskilt följande hos dig som söker tjänsten:

• Erfarenhet av projekt- och processledning.
• Universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område.
• Förmåga att skapa hållbara relationer.
• Strukturerad, kommunikativ och ett eget driv att arbeta för ständig förbättring.

Tidigare arbete med e-sport, idrott eller folkbildning är meriterande.

Om tjänsten
Tjänsten är en visstidsanställning på 100% under tre år. Vi tillämpar oreglerad arbetstid där kvälls- och helgarbete förekommer. Tjänsten kräver B-körkort. Placeringsort är Umeå eller Skellefteå.

Ansökan
Skicka din ansökan med CV och personligt brev via länken senast 15 augusti. Tjänsten tillträds enligt överenskommelse.

Kontakt
Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Niklas Lindmark
Verksamhetschef
[email protected]

Daniel Sandström
Facklig representant
[email protected] Visa mindre

Verksamhetsutvecklare till Kommunledningsförvaltningen

Ansök    Mar 30    Alvesta kommun    Organisationsutvecklare
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att a... Visa mer
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

I Alvesta kommunkoncern är vi ca 2000 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier som varje dag arbetar med att göra skillnad för våra invånare. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på ”Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Alvesta kommun arbetar utifrån en styrmodell som bygger på tillitsbaserad ledning och styrning med fokus på Agenda 2030.
Vill du vara med på vår spännande resa med siktet inställt på hållbar samhällsutveckling?

Nu söker vi dig som brinner för att bidra till förändring och utveckling i offentlig verksamhet! Är du en erfaren verksamhetsutvecklare som drivs av att de förändringar som genomförs ska skapa nytta för medborgare och verksamhet?

Vi söker en verksamhetsutvecklare som vill vara med och utveckla kommunkoncernens tjänster för såväl kommunens invånare som för våra kollegor. Vårt nyinrättade koncerngemensamma kontaktcenter, med fler digitala lösningar, är en del i utvecklingen mot en mer serviceinriktad och professionell verksamhet. I kontaktcenters uppdrag ingår också att visa på förbättringsområden och driva på förändringar som bidrar till utveckling av kommunkoncernens verksamhet och tjänster. Parallellt med uppbyggnaden av kontaktcenter arbetar vi med att samordna och utveckla våra koncerngemensamma stödprocesser för en mer modern och effektiv organisation. Rollen som verksamhetsutvecklare är organisatoriskt placerad på kommunledningsförvaltningen men uppdraget är tvärsektoriellt och innebär omfattande samverkan med andra enheter inom kommunkoncernen.

ARBETSUPPGIFTER
Som verksamhetsutvecklare kommer du att driva, koordinera och stödja olika utvecklingsinitiativ som identifieras utifrån kontaktcenterns uppdrag och inom ramen för kommunledningsförvaltningens stödprocesser. Du arbetar med att identifiera och undersöka behov samt ta fram förslag på lösningar som ger nytta för dem vi är till för. Du ger stöd och är bollplank till chefer och medarbetare genom kompetens om metoder och verktyg för förbättringsarbete. Du har förståelse för digitalisering, t.ex. utveckling av e-tjänster, som ett sätt att möjliggöra nya arbetssätt och nytta för våra medborgare och kunder. Du är därför viktig för att fånga in behov samt för att driva och stödja frågor tillsammans med kollegor från IT, kommunikation, kontaktcenter och berörd verksamhet.
I denna coachande och drivande roll får du ta stort eget ansvar samtidigt som du gärna samarbetar och delar med dig för att utveckla andra. Du kommer att ingå i olika team med hög grad av tillsammansskapande och gemensam utveckling. Vi stöttar varandra med våra olika kompetenser och erfarenheter för att leverera hög kvalitet, må bra och ha roligt på jobbet.

KVALIFIKATIONER
Du har relevant akademisk examen eller motsvarande kunskaper som vi bedömer som likvärdiga. Du har erfarenhet av att driva verksamhetsutveckling som gjort skillnad och har goda kunskaper om metoder och verktyg för förbättringsarbete såsom förändringsledning, processutveckling, kund- och medarbetarinvolvering samt tjänstedesign eller liknande metoder för behovsdriven utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att förändra arbetssätt kopplat till digitalisering. Som person är du duktig på att se och skapa förståelse för helheten kring olika målgrupper, såsom invånare, kunder och medarbetare som grund för utveckling av verksamheten och nya sätt att utföra uppdrag och tjänster. Du drivs av att pröva nya arbetsmetoder och har förmåga att hantera oklara förutsättningar, ser möjligheter och arbetar för att hitta lösningar tillsammans med andra. Du känner dig bekväm med att leda workshops och utbildningar. Av andra upplevs du som trygg, tydlig och konkret samtidigt som din energi och ditt engagemang lockar andra att vilja och våga. I den här rollen är det många kontaktytor och för att bli framgångsrik behöver du vara lyhörd och ha en god förmåga att skapa och underhålla relationer. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIGT
Vi undanber oss alla annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Dataskydds- och informationssäkerhetssamordnare till kommunledningsförvaltn

Ansök    Maj 26    Alvesta kommun    Organisationsutvecklare
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att a... Visa mer
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

I Alvesta kommunkoncern är vi ca 2000 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier som varje dag arbetar med att göra skillnad för våra invånare. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på ”Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Alvesta kommun arbetar utifrån en styrmodell som bygger på tillitsbaserad ledning och styrning med fokus på Agenda 2030.
Vill du vara med på vår spännande resa med siktet inställt på hållbar samhällsutveckling?ARBETSUPPGIFTER
Som dataskydds- och informationssäkerhetssamordnare har du ett självständigt och kommunikativt arbete där du får vara med och bidra till kommunens utveckling. Du kommer att ha en aktiv och ledande roll i att samordna samt skapa goda förutsättningar för kommunens dataskydds- och informationssäkerhetsarbete tillsammans med kollegor i verksamheten och de som arbetar med IT, digitalisering, säkerhet, kansli och arkiv.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
• ta fram styrande och stödjande dokument för informationssäkerhet och dataskydd
• införa och utveckla ledningssystem för informationssäkerhet (LIS)
• genom rådgivning, kunskapsspridning och utbildning ge stöd till medarbetare och chefer så att de i vardagen kan upptäcka och hantera risker och sårbarheter i både hantering av personuppgifter och informationshantering
• stödja informations- och systemägare vid riskbedömning och informationsklassificering
• delta i och samordna arbetet med kontinuitets- och incidenthantering
• stödja verksamheterna rörande personuppgiftsbehandling, genomförande av konsekvensbedömningar avseende dataskydd och upprättande av personuppgiftsbiträdesavtal
• bidra med kompetens kring informationssäkerhet och dataskydd i kommunens digitaliseringsarbete
• omvärldsbevaka och delta i externa samverkans forum, däribland nätverk med vårt externa dataskyddsombud
Kan du balansera verksamhetsbehov och informationssäkerhet respektive dataskydd på ett effektivt sätt är detta rollen för dig!


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är lösningsfokuserad, analytisk och strukturerad. Du är pedagogisk, har ett starkt driv och engagemang och förmåga att skapa förståelse för informationssäkerhets- och dataskyddsfrågorna, både genom självständigt arbete och i grupp. För att lyckas i rollen behöver du kunna jobba tvärsektoriellt och sätta dig in i och förstå kommunens olika verksamheter, röra dig mellan operativt och strategiskt arbete, kunna skriva riktlinjer, policy, rutiner samt ta initiativ och driva förändringsarbete.
Som person har du lätt för att kommunicera, samarbeta och bemöta andra personer på ett professionellt och trevligt sätt, är duktig på att bygga relationer samtidigt som du har en stark integritet. En viktig del i denna roll är att kunna se och värdera informationssäkerhet utifrån organisationens behov, där din kreativitet och ditt pragmatiska förhållningssätt är värdefullt.
Vi söker dig som har:
• relevant examen från högskola eller universitet inom relevant område för tjänsten, alternativt att du har tillgodogjort dig motsvarande kunskap genom erfarenhet
• minst tre års arbetslivserfarenhet inom området eller från liknande arbetsuppgifter
• erfarenhet av leda eller vara en del av projekt-, process- eller förändringsarbete inom relevanta områden
Det är meriterande om du också har:
• erfarenhet av att samordna eller leda dataskydds- och/eller informationssäkerhetsarbete
• goda kunskaper och erfarenhet av att arbete med någon form av ledningssystem, gärna för informationssäkerhet eller kvalitetssäkringsarbete eller motsvarande
• kunskap om relevant lagstiftning, såsom dataskyddsförordningen, offentlighet- och sekretesslagen och NIS
• förståelse om hur IT-säkerhet fungerar och hur det förhåller sig till övrig informationssäkerhet
• erfarenhet från offentlig sektor

Stor vikt kommer läggas vi personlig lämplighet.


ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär krav på svenskt medborgarskap och en godkänd säkerhetsprövning och-intervju.

I denna rekryteringsprocess tillämpar vi löpande urval så vänta inte med din ansökan. Planering för intervjuer under processen sker i början av vecka 25 samt början av vecka 26. Visa mindre

Verksamhetsutvecklare/Projektledare

Ansök    Dec 13    Alvesta kommun    Organisationsutvecklare
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta... Visa mer
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.

– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar


Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Alvesta kommunkoncern! Vi är ungefär 1600 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier inom både förvaltningar och bolag. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Vill du vara med på vår utvecklingsresa mot en mer modern och kvalitativ kommunal service? Välkommen då att arbeta med oss!ARBETSUPPGIFTER
I din roll som verksamhetsutvecklare kommer du leda det strategiska arbetet för att utveckla verksamheten med fokus på hållbarhet, effektivitet och digitalisering, vilket kan drivas i såväl projekt- som uppdragsform. Inom ditt uppdrag stödjer du chefer och medarbetare att se möjligheter till utveckling och effektivisering. Ditt starka samhällsintresse, din vilja och driv att utveckla är nyckelfaktorer för att lyckas i arbetet med våra strategiska utmaningar. Kommunen står i närtid inför strategiska planeringsprocesser med översiktlig planering samtidigt som det finns ett exploateringstryck att tillgodose med ny mark för bostäder och verksamheter. Genom omvärldsbevakning och analyser följer du utvecklingen inom samhällsbyggnadsområdet, ser möjligheter för våra verksamheter och leder mot ett utvecklat arbetssätt.
Tjänsten innehåller övergripande projektledning och tillsammans med övriga förvaltningen drivs verksamhet- och utvecklingsprojekt som följs upp och resultatet utvärderas. Du identifierar hur organisationens delar påverkar varandra och agerar utifrån en helhetssyn för organisationens bästa.
Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i en kommun med god tillväxt, tydliga mål och höga politiska ambitioner. Verksamhetsutvecklaren/projektledaren ingår i förvaltningens ledningsgrupp och rapporterar till förvaltningschef.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med relevant akademisk examen och med några års dokumenterad erfarenhet av arbete med projekt- och processledning och verksamhetsutveckling. Du har kunskap om den digitala teknikens möjligheter inom samhällsbyggnadsområdet, gärna inom en politiskt styrd organisation. Du har erfarenhet av samhällsbyggnadsområdet på strategisk nivå och framgångsrikt förändringsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda större projekt. I uppdraget ingår nära samarbete och föredragande med politiken.

Du som söker är en person som tar ansvar och fattar tydliga beslut. Du har lätt att anpassa dig till ändrade förhållanden och trivs i förändringsarbete som leder till förbättringar. Du skapar goda relationer och möter olika människor och situationer på ett smidigt sätt, är positiv och pedagogisk. Du har god vana av att presentera och har lätt för att uttrycka åsikter och kommunicerar på ett tydligt och inspirerande sätt.


ÖVRIGT
Vi undanber oss alla annonsförsäljare och rekryteringsföretag. Visa mindre

Barnens bästa samordnare

Ansök    Maj 12    Alvesta kommun    Organisationsutvecklare
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta... Visa mer
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.

– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar


Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Alvesta kommunkoncern! Vi är ungefär 1600 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier inom både förvaltningar och bolag. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Vill du vara med på vår utvecklingsresa mot en mer modern och kvalitativ kommunal service? Välkommen då att arbeta med oss!ARBETSUPPGIFTER
Kronobergs kommuner och Region Kronoberg utvecklar arbetsformer och samarbete med varandra för barnens bästa. 2017 fattades beslut i 17 politiska organ för att driva ett gemensamt arbete för tidiga och samordnade insatser för barnens bästa. Detta är unikt i Sverige.
Arbetet heter: Barnens bästa gäller! i Kronoberg.

I Alvesta har vi en parallell process för tidiga och samordnade insatser inom kommunen, Barnens bästa gäller! i Alvesta.
Nämnderna för utbildningsförvaltningen, förvaltningen för arbete och lärande samt kultur- och fritidsförvaltningen har tillsammans beslutat om en gemensam handlingsplan. Processen leds av en styrgrupp med representanter från dessa förvaltningar samt kommunledningsförvaltningen, polisen och vårdcentralerna i kommunen och det finns även en arbetsgrupp som arbetar med de aktiviteter vi har beslutat.

Vi har i arbetet flera utmaningar, bland annat att utveckla vår samverkan med olika aktörer och att ta hand om de barn och ungdomar som befinner sig i riskzon för socialt utanförskap.

Målet med samverkan är att genomföra tidiga och samordnade insatser för barn och unga i Alvesta kommun.
• Vi arbetar tillsammans för våra barn och ungdomar på de arenor de befinner sig
• Vi utgår från ett salutogent perspektiv i arbetet med barn och ungdomar
• Alla medarbetare i Alvesta kommun har god kännedom om arbetet med Barnens bästa i Alvesta kommun.

Vi behöver nu en erfaren och driven processledare och samordnare för vårt förvaltningsgemensamma samverkansarbete.
Vill du bli Barnens bästa samordnare i Alvesta?

Din roll blir att koordinera insatser, följa upp aktiviteter, informera om vår process i olika organ, bl.a. föredra i våra nämnder och styrelser.
Du kommer även ha ett särskilt koordineringsuppdrag inom vissa specifika processer som ANDTS, samverkan skola/fritidsgård och familjecentralen.

Du blir anställd i Alvesta kommun men kommer ha placering centrala barn- och elevhälsan inom utbildningsförvaltningen. Tjänsten är en samfinansiering mellan flera förvaltningar.
Du ska alltså vara spindeln i nätet som behövs för att få ett projekt att växa till en huvudprocess!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning och arbetslivserfarenhet arbetsgivaren finner relevant för uppdraget.
Arbetet ställer höga krav på engagemang och lyhördhet för olika gruppers behov av verksamhetsutveckling och arbetssätt.
Meriterande är arbetslivserfarenhet med koppling till barn och unga.
Du är trygg i ditt uppdrag och kan arbeta självständigt och samtidigt samverka med olika verksamheter och myndigheter. Uppdraget har en tydlig koppling till verksamhetsnära arbete och det är av stor vikt att du är flexibel och samarbetsinriktad.

Uppdraget innebär en del implementeringsarbete av utvecklingsinsatser varför en förväntan finns på kompetens kring att formulera, kommunicera och diskutera på alla nivåer såväl muntligt som skriftligt.

Uppdragsinnehavaren förväntas att i samråd med styrgruppen skapa de ramar samt den handlingsplan som ska vara utgångsläget för arbetet.
Meriterande är om du har utbildning i och erfarenhet av projektledning.

ÖVRIGT
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare. Visa mindre