Lediga jobb som GIS-ingenjör i Alvesta

Se lediga jobb som GIS-ingenjör i Alvesta. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Alvesta som finns hos arbetsgivaren.

GIS-ingenjör

Ansök    Jul 8    Alvesta kommun    GIS-ingenjör
Alvesta kommun med ca 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla... Visa mer
Alvesta kommun med ca 20 000 invånare — södra Sveriges mittpunkt — Integrerar lokalt boende med globala möjligheter. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.
– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

I Alvesta kommunkoncern är vi ca 2000 medarbetare inom flera olika yrkeskategorier som varje dag arbetar med att göra skillnad för våra invånare. Vår gemensamma värdegrund är ”Tillsammans skapar vi en bättre vardag för våra invånare och oss medarbetare. Vi utvecklas genom goda möten och öppen dialog. Detta uppnår vi genom vår värdegrund som bygger på ”Delaktighet, Engagemang och Tillit”. Vårt fokus är att skapa den bästa möjliga kommunala servicen för dem vi är till för; invånare, företagare och besökare. Alvesta kommun arbetar utifrån en styrmodell som bygger på tillitsbaserad ledning och styrning med fokus på Agenda 2030.
Vill du vara med på vår spännande resa med siktet inställt på hållbar samhällsutveckling?ARBETSUPPGIFTER
Som GIS-ingenjör i Alvesta kommun kommer du vara involverad i flera utvecklingsprojekt för kommunen. Du skapar digitala underlag för kommunen och invånare, tar fram nybyggnadskartor samt utvecklar befintliga och nya arbetsmetoder med koppling till GIS. Genom kommunikation och kunskap driver du projekten framåt tillsammans med närmaste kollegor inom avdelningen, förvaltningen och kommunens övriga förvaltningar och bolag.
För att trivas i rollen tycker du det är inspirerande att föra över kunskap till kollegor och tillsammans utforma arbetsmetoder som underlättar arbetet och är framåtsträvande.
Tjänsten finns på samhällsbyggnadsförvaltningens planavdelning där vi arbetar med mark- och exploateringsfrågor, översiktlig planering, detaljplanering, GIS och mätning.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har arbetslivserfarenhet från jobbet som GIS-ingenjör och/eller relevant akademisk utbildning. Du är väl förtrogen med Arcmap/Arcgis pro och Esris applikationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av modulen för fysisk planering i geosecma samt att du kan digitalisera detaljplaner i enlighet med nu gällande lagstiftning. B-körkort är ett krav.
Du har god förmåga att planera, driva och hålla samman arbetsprocesser. Som person är du ansvarstagande, du skapar goda relationer och möter olika människor och situationer på ett smidigt sätt, är positiv och pedagogisk. Du har god vana av att presentera, kan uttrycka åsikter och kommunicera på ett tydligt och inspirerande sätt. Säkerhetsprövning genomförs som en del av rekryteringen. Godkänd säkerhetsprövning är en förutsättning för anställning.

ÖVRIGT
Under semesterperioden nås vi lättast på e-post.
Från vecka 33 per telefon.

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare. Visa mindre

GIS - ingenjör / Mätningsingenjör

Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val. – Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas – Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta... Visa mer
Alvesta kommun med drygt 20 000 invånare är en av södra Sveriges pärlor. En position som bygger på högkvalitativ kommunal service, ett framgångsrikt näringsliv och en bra blandning av tätorter och landsbygd. Lägg därtill en stark infrastruktur med järnväg, flyg och ett välutvecklat vägnät så förstår du varför Alvesta kommun är rätt val.

– Stor nog för att idéer skall födas och utvecklas
– Liten nog för att alla skall bli sedda och uppskattade samt korta beslutsvägar

Planenheten på Samhällsbyggnadsförvaltningen består av 10 medarbetare som arbetar med fysisk planering, mark och exploatering samt karta, mät och GIS. Vi är placerade i kommunhuset, centralt i Alvesta, i direkt anslutning till resecentrum.

ARBETSUPPGIFTER
Vi har möjlighet att anpassa dina arbetsuppgifter inom GIS- och mätningsingenjörsyrket efter dina erfarenheter och kvalifikationer. I den digitalt föränderliga världen finns såväl dagliga utvecklingsprojekt som stora spännande systemförändringar att anpassa verksamheten mot. Vi behöver Dig i vår utveckling!
Enheten ansvarar bland annat för att utveckla kommunens geografiska informationssystem (GIS), tillhandahålla kart- och GIS-underlag, utföra inmätningar och genomföra utstakning/utsättningar. Vi är behjälpliga såväl för medarbetare inom kommunkoncernen som med tjänster mot externa parter.


KVALIFIKATIONER
Du har utbildning som GIS-ingenjör eller mätningsingenjör alternativt har annan utbildning och arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i produkter inom ArcGIS och från Trimble.
Du är en ambitiös och ansvarstagande person som är lätt att samarbeta med och har förmåga att driva egna projekt.
B-körkort är ett krav


ÖVRIGT
Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare. Visa mindre